Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų deklaravimas už 2011 metus

idomu kada vmi vel prades grazineti pinigus?
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 04 03, 17:58)
L priedas
Ten parasyta,kokias duomenys reikes.

dekoju, jau issiaiskinau pati ir uzpildziau 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(juskirena @ 2012 04 03, 18:51)

Na mano sesuo jau šiandien gavo pinigėlius iš VMI thumbup.gif Tikiuosi ir aš greit gausiu ax.gif
Atsakyti
Labas vakaras, sakykit o jei isdirbi nepilnus metus, ar imanoma ka nors susigrazinti, dirbta nuo 2011 gegeuzes menesio, vaikas gimes 2010. Aciu
Atsakyti
QUOTE(zzirzilia @ 2012 04 03, 20:51)
Labas vakaras, sakykit o jei isdirbi nepilnus metus, ar imanoma ka nors susigrazinti, dirbta nuo 2011 gegeuzes menesio, vaikas gimes 2010. Aciu

turetumet gauti, reikia deklaracija ziuret
Atsakyti
QUOTE(nerara @ 2012 04 03, 19:19)
Na mano sesuo jau šiandien gavo pinigėlius iš VMI  thumbup.gif  Tikiuosi ir aš greit gausiu  ax.gif

kuria diena buvo deklaruota? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zzirzilia @ 2012 04 03, 21:51)

jei pries tai buvote draustas, t.y. auginote vaika ar buvote registruotas birzoje, tai tikrai gausite
Atsakyti
Ar gali zmona PNPD "atiduoti" buvusiam vyrui ( oficialiai issituoke ) , jei deklaruota gyvenamoji vieta yra ta pati ?

Ir dar klausimas del PSD: jei zmogus isvykes jau puse metu, bet isvykimo nedeklaraves, kiek zinau, galima kazkokia forma pildyti atgaline data per VMI ?
Atsakyti
QUOTE(vegasa @ 2012 04 04, 09:55)
Ir dar klausimas del PSD: jei zmogus isvykes jau puse metu, bet isvykimo nedeklaraves, kiek zinau, galima kazkokia forma pildyti atgaline data per VMI ?

labai trumpa ir konkreti info yra cia: VMI puslapis
Atsakyti
QUOTE(inesad @ 2012 04 04, 09:49)
jei pries tai buvote draustas, t.y. auginote vaika ar buvote registruotas birzoje, tai tikrai gausite

vaikas gimes uzsienyje, grizom 2011 pradzioj, deklaruotos pajamos is uzsienio 2010 metus, vyras registruotas buvo nuo vasario darbo birzoj ir paskui pradejom dirbt, tai idomu apsimoka ka eiti deklaruoti ar ne, nes as pati tai zinau kad nieko negausiu, nes man valstybe tik 97litus mokejo
Atsakyti
QUOTE(juskirena @ 2012 04 03, 17:51)

Jau grazina. Mano ir vyro deklaruota 03.20, vyras jau 04.02 gavo pinigelius bigsmile.gif
Atsakyti
Ar tiesa, kai moketina/grazintina suma iki 5Lt, tai nei VMI nedaro pavedimo nei paciam nereikia moket?
ACIU 4u.gif
Atsakyti