Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų deklaravimas už 2011 metus

QUOTE(Perkune @ 2012 03 23, 16:11)
Nepriklauso... VMI yra išaiškinimas, kad PNPD priklauso tam iš tėvų su kuriuo teismo sprendimu gyvena vaikas. Visiškai nesvarbu kad kitas iš tėvų moka alimentus.

Gal galima nuoroda???
Man aktualu, MB aiskina, kad jis glai sau prisitaikyt uz skyrybini vaika, nes exe neprisitaiko, gyvena su vaiku uzsienyje. Girdejo, kaip per Labas rytas sake, kad galima g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smilla: 23 kovo 2012 - 15:51
sveiki 4u.gif norejau paklausti. kai atsiverciu pateiktos deklaracijos kortele rodo dvi sumas su minusu....tai reikia abi sumas moketi? (jos ne vienodos)
Atsakyti
Labas,
jau ketvirtus metus pajamu deklaracija teikiu tik as viena ir uz vaikus visa suma prisitaikau sau, kadangi vyras vykdo individualia veikla, bet pinigus VMI man pervesdavo, nors vyras ir neteikdavo savo pajamu deklaracijos. Gal siemet kas nors pasikeite ir as nesulauksiu pinigeliu, kol jis nepateiks savosios?
Atsakyti
QUOTE(joliukas9 @ 2012 03 23, 20:24)
Labas,
jau ketvirtus metus pajamu deklaracija teikiu tik as viena ir uz vaikus visa suma prisitaikau sau, kadangi vyras vykdo individualia veikla, bet pinigus VMI man pervesdavo, nors vyras ir neteikdavo savo pajamu deklaracijos. Gal siemet kas nors pasikeite ir as nesulauksiu pinigeliu, kol jis nepateiks savosios?

Niekas nepasikeitė. Man niekada nepasitaikė, kad atmestų deklaracijas, kai deklaruoja vienas asmuo. Asmeniškai man VMI atsakė, kad gerai, jei sugebate apsiskaičiuoti kaip naudingiau smile.gif
Atsakyti
sveikos,gal kas zino kada prades pinigelius pervedinet?
Atsakyti
QUOTE(me***ta @ 2012 03 23, 19:24)
sveiki 4u.gif  norejau paklausti. kai atsiverciu pateiktos deklaracijos kortele rodo dvi sumas su minusu....tai reikia abi sumas moketi?  (jos ne vienodos)

Taip.33 laukeli ir 46 laukeli? Jie neturi but vienodi.
Papildyta:
Labas,

O vyrui nereikia deklaruoti kai dirba pagal patenta,man atrodo jis privalo deklaruoti. g.gif
Papildyta:
QUOTE(teresiukas3 @ 2012 03 23, 22:07)
sveikos,gal kas zino kada prades pinigelius pervedinet?

Kovo pabaigoj.
Atsakyti
Labas,

vyras privalo deklaruot jei vykdo individualia veikla
Atsakyti
turiu klausimeli moteriske turi 4 vaikus pirmasis jau daugiau nei 18 metu tai manau kad jis jau nebesiskaiciuojasi i 17 laukeli ar klystu jei galite pataisykit mane. aciu
Atsakyti
QUOTE(inesad @ 2012 03 23, 22:51)
turiu klausimeli moteriske turi 4 vaikus pirmasis jau daugiau nei 18 metu tai manau kad jis jau nebesiskaiciuojasi i 17 laukeli ar klystu jei galite pataisykit mane. aciu

priklauso kol mokosi dienineje bendro lavinimo mokykloje. tas menesis kada gauna mokyklos baigimo atestata - paskutinis.
Atsakyti
labukas,turiu klausimeli... ax.gif
2010m deklaravau pajamas,grazino 636lt,bet 17 langelyje nieko nebuvau irasiusi,buvo 0.00lt,siais metais buvo atnaujinta deklaracija,17 irasiau 1200,rodo,kad bus grazinta 663lt,ar gali taip buti? blush2.gif ar as jau kokiu nesamoniu priveliau...
Atsakyti
QUOTE(dovilasas @ 2012 03 24, 10:26)
labukas,turiu klausimeli... ax.gif
2010m deklaravau pajamas,grazino 636lt,bet 17 langelyje nieko nebuvau irasiusi,buvo 0.00lt,siais metais buvo atnaujinta deklaracija,17 irasiau 1200,rodo,kad bus grazinta 663lt,ar gali taip buti? blush2.gif ar as jau kokiu nesamoniu priveliau...

Cia uz 2010 metus buvo atnaujinta ir iraset 1200?Uz 2010 metus i 17 laukeli reikejo rasyti arba 3000(vyrui 0) arba 1500(ir vyrui tiek pat),uz 2011 metus 17 laukeli reikia rasyti arba 3600(vyrui 0) arba 1800(ir vyrui tiek pat)
Jeigu cia bendri vaikai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 24 kovo 2012 - 09:44
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 03 24, 10:34)
Cia uz 2010 metus buvo atnaujinta ir iraset 1200?

dekravau uz 2009m,o atnaujinta buwo jau 2010m,po pateiktos deklaracijos ir po pinigu grazinimo.kadangi praeitais metais neturejau ka deklaruoti,tai tik siais del idomumo prisijungiau ir pamaciau atnaujinta deklaracija
Atsakyti