Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų deklaravimas už 2011 metus

QUOTE(Tedžiukė @ 2012 04 02, 12:13)
o tai  jeigu kas ne taip,pranešimas turi būti  parašytas kai prisijungiu per savo  elektroninį  banką VMI elektroniniame    banko puslapyje,nes nenurodžiau elektroninio pasto?

turetu but bet man atsiunte ta laiska i el pasta kai jau buvau susitvarkius, nes as paziurejau i vmi puslapi kur deklaravau ir ten kur deklaravimo istorija ties tu metu deklaracija kuri buvo bloga buvo jau parasyta kad rasta klaidu ir kai atsidarai buvo nurodytos klaidos ir kur kreiptis.
Atsakyti
QUOTE(inesad @ 2012 04 02, 12:25)
turetu but bet man atsiunte ta laiska i el pasta kai jau buvau susitvarkius, nes as paziurejau i vmi puslapi kur deklaravau ir ten kur deklaravimo istorija ties tu metu deklaracija kuri buvo bloga buvo jau parasyta kad rasta klaidu ir kai atsidarai buvo nurodytos klaidos ir kur kreiptis.

Ačiū už ats, kovo 14 deklaruota,tai jau tikrai būtų parašyta,jei būtų klaidų taisytinų.. na ką belieka sulaukti pinigėlių...
Atsakyti
QUOTE(inesad @ 2012 04 02, 10:36)
cia juk del tu 2% uztruks ilgiau nes kaikurie klastoja popierinius variantus todel ilgiau trunka tas patikrinimas. cia aisku mano nuomone bet manau kad jie lauks del tu 2% iki termino galo ir tikrins klastotes. seip sake per zinias ypatingai ziures parama partijoms, tai gal jus ir paremete kokia partija. as tai siulau remti mokyklas ar darzelius kuriuos lanko jusu vaikai 4u.gif

dėl 2 proc paramos sake vmi pradės tikrint tik birželio mėnesį, todėl iki tol nesikeis statusas.
Atsakyti
O jei deklraracija kelis kartus taisei,tai pinigus veliau perves? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Judituxe @ 2012 04 01, 18:31)
o sakykit gaklima deklaruoti pajamas eds tarkim jei buvo isvykes zmogus, ir rodo kad -579 berods PSD yra paskaiciuota. ar ymanoma internetu deklaruotis ar butina i VMI vaziuot. dirbo uzsieni legaliai.

Tai niekam neteko susidurt? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tedžiukė @ 2012 04 02, 12:32)
Ačiū už ats,  kovo 14 deklaruota,tai jau tikrai būtų parašyta,jei būtų  klaidų taisytinų.. na ką belieka sulaukti pinigėlių...

nebutinai, nes jei nera pinigeliu reiskia dar nepatikrino, nes kai tik patikrina tai iskart ir perveda arba paraso kas netaip.
bent jau man tais metais aiskino taip: kai buvo klaidos taisiau jau pas vmi darbuotoja-tikrintoja tai kai istaisem klaidas su ja ji uzfiksavo kad tai jau patikrinta ir istaisytos klaidos ir tipo viskas gerai tai pinigelius pervede gan greitai(tikrai nepamenu kiek laukiau bet greitai) o jei buciau pati taisiusi tai butu isnaujo kelevusi i bendra kruva ta mano deklaracija ir laukciau eiles- taip man paaiskino ta karta.
Papildyta:
QUOTE(Judituxe @ 2012 04 02, 12:40)
Tai niekam neteko susidurt? blush2.gif

deklaruojant pazymite kad buvo isvykes bet kadangi kaip suprantu nepraneset isanksto apie isvykima tai greiciausiai prasys irodyti kad tuo laikotarpiu dirbote ne Lietuvoje, o jus rasete kad turite yrodimus tad jokiu bedu su tuom nebus tik kad uzsites
p.s. apie tai jau rase nekarta reiketu paskaitinet visa foruma smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Esu nedirbanti,praeitais metais 3 mėnesiam buvau išsipirkus verslo liudijimą,padėjau draugei darbuotis,nes viena nebespėjo.Turiu pildyt deklaraciją,kur ir ką turėčiau įrašyti blush2.gif
Dar noriu paklaust dėl vyro,jis apsidraudęs gyvybės draudimu,jo deklaracija kaip jau ir suformuota,ten įėjus reikia tik išsiūst,ar dar ką nors įrašyt?Vaikai mūsų užaugę smile.gif Klausimai atrodo kvaili,tiesiog niekad dėl to nesukau galvos,turim draugę,kuri visais metais visiems viską sutvarkydavo,o šiemet išvažiavo pasisvečiuot ir negrįžo wub.gif meilės emigrantė biggrin.gif Kad neteršt eterio,galit kas parašyt į a.ž.Ačiū jei kas atsakys 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglė @ 2012 04 02, 13:19)
Sveikos merginos 4u.gif

Esu nedirbanti,praeitais metais 3 mėnesiam buvau išsipirkus verslo liudijimą,padėjau draugei darbuotis,nes viena nebespėjo.Turiu pildyt deklaraciją,kur ir ką turėčiau įrašyti blush2.gif
Dar noriu paklaust dėl vyro,jis apsidraudęs gyvybės draudimu,jo deklaracija kaip jau ir suformuota,ten įėjus reikia tik išsiūst,ar dar ką nors įrašyt?Vaikai mūsų užaugę smile.gif Klausimai atrodo kvaili,tiesiog niekad dėl to nesukau galvos,turim draugę,kuri visais metais visiems viską sutvarkydavo,o šiemet išvažiavo pasisvečiuot ir negrįžo wub.gif meilės emigrantė biggrin.gif Kad neteršt eterio,galit kas parašyt į a.ž.Ačiū jei kas atsakys 4u.gif

Turite užpildyti GPM308V priedo II dalį.

Dėl vyro deklaracijos, tai jei visi duomenys perkelti i dėklaraciją , tai nieko papildomai nereikia pildyti smile.gif
Atsakyti
šiandieną vyras gavo irgi pinigus, nors kai jis mokesčiuose deklaravo tai ta inspektorė sakė, kad pas jį didelė suma priskaičiuota tai ją porą kartų tikrai tikrins ir išmokėjimas gali vėluoti, bet pasirodo klydo biggrin.gif o pas mane vis dar tuščia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inesad @ 2012 04 02, 08:44)
deklaruojant pazymite kad buvo isvykes bet kadangi kaip suprantu nepraneset isanksto apie isvykima tai greiciausiai prasys irodyti kad tuo laikotarpiu dirbote ne Lietuvoje, o jus rasete kad turite yrodimus tad jokiu bedu su tuom nebus tik kad uzsites
p.s. apie tai jau rase nekarta reiketu paskaitinet visa foruma smile.gif

tada kai asmuo buvo isvykes dar nebuvo to istatymo kuris igaliojo kiekviena isvykstanti is LT apie tai pranesti.
Atsakyti
O man toks klausimas iškilo - esu vaiko priežiūros atostogose. Ar Sodra neatims pinigėlių, kai juos grąžins VMI? Ačiū už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(negiedre @ 2012 04 02, 13:57)
O man toks klausimas iškilo - esu vaiko priežiūros atostogose. Ar Sodra neatims pinigėlių, kai juos grąžins VMI? Ačiū už atsakymą 4u.gif

Aisku kad neatims.
Atsakyti