Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų deklaravimas už 2011 metus

QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 04 01, 17:43)
tai prie ko jums tada ta skaiciuokle,nejau nematet kai skaiciavot,kad ten uz 2007-2008 metus MNPD apskaiciuoti  smile.gif
Tikrai buvo tokia suma,jeigu nei vieno vaiko tada neturejot,tai jusu MNPD buvo 3840,cia 15 laukeli  smile.gif

Maciau ir del ydomumo skaiciavau g.gif Na nesvarbu,as tik pasitikslint norejau ka reikia rasyti uz viena vaika,bet jau saukstai po pietu,deklaracija nusiusta,jei bus kas negerai patys atmes cool.gif
Atsakyti
o sakykit gaklima deklaruoti pajamas eds tarkim jei buvo isvykes zmogus, ir rodo kad -579 berods PSD yra paskaiciuota. ar ymanoma internetu deklaruotis ar butina i VMI vaziuot. dirbo uzsieni legaliai.
Atsakyti
smile.gif+2012 04 01, 18:40-->
QUOTE(drauge smile.gif @ 2012 04 01, 18:40)
kaip cia yra dabar?
Metinė pajamų deklaracija  raso priimtas
Prašymas pervesti pajamų mokesčio dalį vienetams, turintiems teisę gauti paramą, ir (arba) politinėms partijoms    raso dokumento duomenys apdorojami
pildyta kovo 19 diena

Pas daug ką taip yra, gal ilgiau trunka g.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 04 01, 20:41)
Del 2% pildet deklaracija?

taip bet ne internetu o popieriuje kur dave 4u.gif
Atsakyti
smile.gif+2012 04 02, 10:19-->
QUOTE(drauge smile.gif @ 2012 04 02, 10:19)
taip bet ne internetu o popieriuje kur dave 4u.gif

cia juk del tu 2% uztruks ilgiau nes kaikurie klastoja popierinius variantus todel ilgiau trunka tas patikrinimas. cia aisku mano nuomone bet manau kad jie lauks del tu 2% iki termino galo ir tikrins klastotes. seip sake per zinias ypatingai ziures parama partijoms, tai gal jus ir paremete kokia partija. as tai siulau remti mokyklas ar darzelius kuriuos lanko jusu vaikai 4u.gif
Atsakyti
Man rašo,kad dokumentas priimtas,tai vadinasi viskas gerai būtų? Deklaravau kovo 14,vis dar nėra pinigų.
Atsakyti
QUOTE(Tedžiukė @ 2012 04 02, 10:27)
Man rašo,kad dokumentas priimtas,tai vadinasi viskas gerai būtų? Deklaravau kovo 14,vis dar nėra pinigų.

pritariu, nes irgi 14 d tris deklaracijas pildziau ir nei viena negavo pinigu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juskirena: 02 balandžio 2012 - 10:50
[quote=Tedžiukė,2012 04 02, 11:27]
[/quot
priimta reiskia kad jie gavo jusu deklaracija, o ar gerai tai dar jie tikrins ir jei viskas gerai tada perves pinigelius o jei ne tai paprasys istaisyti arba ateiti i mokescius tam tikra kabineta ir pasakys kas netaip ar gal kokiu patvirtinanciu dokumentu paprasys. man taip buvo kai uz mokslus norejau susigrazint tai reikejo pazymos is mokymosi istaigos- tokiu atveju jusu deklaracija vel keliauja i eile laukia patikrinimo isnaujo.
Atsakyti
nu va ir SEB bankas gavo, pildyta buvo 22diena smile.gif
Atsakyti
MB siandien gavo pinigelius, SEB bankas. deklaracija teikta kovo 14d.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kulke: 02 balandžio 2012 - 11:11
[quote=inesad,2012 04 02, 12:03]
[quote=Tedžiukė,2012 04 02, 11:27]
[/quot
priimta reiskia kad jie gavo jusu deklaracija, o ar gerai tai dar jie tikrins ir jei viskas gerai tada perves pinigelius o jei ne tai paprasys istaisyti arba ateiti i mokescius tam tikra kabineta ir pasakys kas netaip ar gal kokiu patvirtinanciu dokumentu paprasys. man taip buvo kai uz mokslus norejau susigrazint tai reikejo pazymos is mokymosi istaigos- tokiu atveju jusu deklaracija vel keliauja i eile laukia patikrinimo isnaujo.
[/quote]
o tai jeigu kas ne taip,pranešimas turi būti parašytas kai prisijungiu per savo elektroninį banką VMI elektroniniame banko puslapyje,nes nenurodžiau elektroninio pasto?
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2012 04 02, 11:10)
MB siandien gavo pinigelius, SEB bankas. deklaracija teikta kovo 14d.

o mano ir vyro SEB tyli,nors irgi dekl.14d.
Atsakyti