QUOTE(JOLANCIUK @ 2012 03 31, 20:42)
Bet ne jai,nes ji nedirbo niekur 2011 metais,gali mama,tetis ar sutuoktinis,kuris dirbo,bet kazkaip galvojau,kad tik uz dienines studijas galima grazinti.
galima ir uz dienines ir uz bneakivazdines, svarbu kad butu pirmas tos pakopos issilavinimas: pirmas bakalauras, pirmas magistras, pirmas koleginis issilavinimas. uz antra bakalaura, antra magistra jau nieko negrazina.
QUOTE(naitas @ 2012 03 31, 22:40)
Sveikos dar kartą,
toks klausimas iškilo. Na deklaruoju savo veiklos pajamas. Susiskaičiuoju pati kiek gavau, ir turiu popierius, kiek išleidau.
Visgi klausimas toks - ar reikia kažkaip įrodyti, kad gavau būtent tiek pajamų, nei daugiau nei mažiau? Gal čia mano pajamos iš oro nurodytos, arba nuslėptos... Na aš taip galvoju.. juk imu banko sąskaitą ir surašau bankinius pavedimus. Tai jeigu mokesčių inspektorius kada išsikviestų patikrint mane su dokumentais, ką aš turėčiau jam pateikti - banko sąskaitos išrašą?
tai gi jus turit pildyti pajamu islaidu apskaitos zurnala, kur surasot kada kokias pajamas, pagal koki dokumenta, be to gi klientam israsinejat saskaitas ar kvitus, kuriu antra egzemplioriu turit saugoti. o islaidas irgi rasot i zuranala, pagal ,koki dokumenta pirkta kazkas, ir saugot tuos dokumentus.
Tai cia reiktu parodyt tik jei kiltu jiem klausimu is kur pajamos ir islaidos, siaip teikiant deklaracija nieko nereikia irodyneti,