Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų deklaravimas už 2011 metus

QUOTE(viltuse @ 2012 03 30, 19:47)
Sveikos,
As irgi jau siandien gavau pinigelius  thumbup.gif  Nors deklaravau tik kovo 19:) swedbankas

QUOTE(mmergyte @ 2012 03 30, 19:48)
o į kokį banką gaunat? g.gif

QUOTE(Deimantilija @ 2012 03 30, 19:49)

Aha, as irgi swedbank
Atsakyti
o is kokiu miestu esat tos kurios gavot? as 17d deklaravau, vyras 19d tai dar negavom ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tomulexx @ 2012 03 30, 19:44)
Sveikos,
Noriu ir as pranesti gera zinia, jog deklaravau 21diena ir siandien atgavau jau pinigelius uz 2011m ax.gif  thumbup.gif
Kantrybes laukiancioms mirksiukas.gif  4u.gif

Mes su vyru deklaravom kovo 19d. Kaunas SEB bankas ,pinigeliu dar nera smile.gif
Atsakyti
Na as is Siauliu apskrities, gal del to taip greitai viskas ir ivyko ax.gif
Atsakyti
Mano vyras yrgi siand gavo jo bankas DnB,O as dar ne nors deklaravom abu ta pacia diena ir pacia pirma diena kai tik atsirado preliminarios. g.gif
Atsakyti
QUOTE(tomulexx @ 2012 03 30, 21:00)
Na as is Siauliu apskrities, gal del to taip greitai viskas ir ivyko  ax.gif

Aš irgi, tačiau dar nieko neįvyko smile.gif Deklaravau pačią pirmą dieną, 2-3 minutės po to, kai buvo įkeltos preliminarios deklaracijos.
Permokos grąžinimo greitis priklauso nuo sėkmės ir inspektorių, pas kuriuos papuolam, kada peržiūri ir patvirtina duomenų teisingumą, o ne nuo banko ar apskrities.
Bet kokiu atveju - vėliau gausit, vėliau išleisit laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(tomulexx @ 2012 03 30, 21:00)
Na as is Siauliu apskrities, gal del to taip greitai viskas ir ivyko  ax.gif

O tai cia kodel taip ,del to ,kad miestas mazesnis ar kaip biggrin.gif Manau cia nepriklauso,kada deklaravai is kokio miesto,pervdineja visiems is eiles ir tiek biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veidrodine*: 30 kovo 2012 - 20:12
Swedbankas, Kaunas- pinigėliai įkrito. MB SEB, bet ten tuščia, o deklaravom kartu 4u.gif Sebas miega biggrin.gif
Atsakyti
sveiki. i sweda jau man pynigeliai atejo, deklaravau 20 kovo. ta pacia diena MB deklaravau jo SEBas tai ten tuscia. Swedas daro pavedimus jei neklystu iki 8 vakaro. o penktadieni SEBas dirba trumpiau tai pervedimai man rods tik iki 4 valandos. pirmadieni turetu buti 4u.gif
Siauliai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Judituxe: 30 kovo 2012 - 20:42
Vyras swede irgi gavo, o as seb dar ne, kiaule tas sebas.
Atsakyti
Ne bankuose čia stringa viskas biggrin.gif Mamai deklaravau diena vėliau nei sau,bet jai pinigėliai įkrito,o man dar ne,o bankas pas abi swedbank 4u.gif
Atsakyti
Mano sesuo Swed jau gavo. Šiaip VMI iš Swed pervedinėja, tai jeigu į SEB pervedė, pirmadienį ryte gal ir mums su MB bus blush2.gif Nors pernai vieni pirmųjų deklaravom, gavom tik gegužę, tad nesitikiu greitai gauti ir šiemet..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giraffe: 30 kovo 2012 - 21:15