Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų deklaravimas už 2011 metus

QUOTE(Veidrodine* @ 2012 03 30, 17:24)
Sveikos, mano draugei meta stai toki yrasa kai ji nori deklaruoti,ka tai galetu reiksti?

Pasirasymas negalimas,jus nesate deklaraves sertifikato EDS

doh.gif tai reiskia kad ji neturi elektroninio paraso. tegul spaudzia "pateikti" o ne pasirasyti ir pateikti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedre_giee: 30 kovo 2012 - 16:36
drinks_cheers.gif mes jau gavom pinigelius uz 2011m thumbup.gif deklaravau 2 d kai atsirado preliminarios
Atsakyti
man toks klausimas iskilo, ar VMI deklaruojant mato net ir tai, kad zmogus gauna socialine pasalpa, socialines stipendijas ir ju suma, ar nemato jie tokiu dalyku...?

ir dar domina, ar nedirbantis zmogus, gaunantis socialine pasalpa bei socialine stipendija turi tai deklaruoti? As kiek suprantu tai ne, nes juk sie dalykai neieina i pajamas, tai ar teisingai manau?

labai skubiai reiketu atsakymo, gal nepatingetu, nepagailetu ziniu mamytes? 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ewacka: 30 kovo 2012 - 18:30
Gera žinia: http://www.lrytas.lt...1...ermokų.htm

QUOTE(Deimantilija @ 2012 03 30, 19:03)
drinks_cheers.gif mes jau gavom pinigelius uz 2011m  thumbup.gif deklaravau 2 d kai atsirado preliminarios

Sveikinam 4u.gif

Aš pačią pirmą dieną deklaravau, bet dar negavau ax.gif laukiam 4u.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif mes jau gavom pinigelius uz 2011m  thumbup.gif deklaravau 2 d kai atsirado preliminarios

gal pavardė iš A raidės prasideda biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2012 03 30, 19:29)
gal pavardė iš A raidės prasideda biggrin.gif ?

ne is P biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Deimantilija @ 2012 03 30, 19:30)

o kodėl aš negavau cry.gif cry.gif
Atsakyti

sveikinu 4u.gif

kaip fainai ax.gif laukiam ir mes cool.gif
Atsakyti
Sveikos,
Noriu ir as pranesti gera zinia, jog deklaravau 21diena ir siandien atgavau jau pinigelius uz 2011m ax.gif thumbup.gif

Kantrybes laukiancioms mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
As irgi jau siandien gavau pinigelius thumbup.gif Nors deklaravau tik kovo 19:) swedbankas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viltuse: 30 kovo 2012 - 18:50
o į kokį banką gaunat? g.gif
Atsakyti
swedbank
Atsakyti