Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų deklaravimas už 2011 metus

QUOTE(giedre_giee @ 2012 03 29, 13:39)
lengvata galima naudotis tik gyvybės draudimo įmokoms, reikia pildyti GPM308 deklaracija

ir ko gero tinka tik toms sutartims, kurios yra kaupiamojo gyvybės draudimo tipo ir trunka ne mažiau 10 metų?
Atsakyti
Mergaitės, nepykit, gal ne visai į temą, bet bandau pildyt pažįstamos deklaraciją, o nėra suformuota preliminari.
Mano klausimas pirmiausia - ar nuo pašalpos iš DB ir nuo pensijos skaičiuojasi pajamų mokestis?
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(priklausomybe @ 2012 03 29, 13:54)
Mergaitės, nepykit, gal ne visai į temą, bet bandau pildyt pažįstamos deklaraciją, o nėra suformuota preliminari.
Mano klausimas pirmiausia - ar nuo pašalpos iš DB ir nuo pensijos skaičiuojasi pajamų mokestis?
Ačiū  4u.gif

ne
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2012 03 29, 12:56)

Ačiū, viskas aišku. Tai išeina, kad nieko moteriškei nepavyks susigrąžinti sad.gif

P.S. Tai apskritai nedirbantiems papildomai pensininkams be šansų susigražinti už paskolą? Gal yra kažkokių būdų... blush2.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo priklausomybe: 29 kovo 2012 - 13:07
QUOTE(priklausomybe @ 2012 03 29, 14:06)
Ačiū, viskas aišku. Tai išeina, kad nieko moteriškei nepavyks susigrąžinti sad.gif

P.S. Tai apskritai nedirbantiems papildomai pensininkams be šansų susigražinti už paskolą? Gal yra kažkokių būdų...  blush2.gif ?

tai cia pagal lengvatas grazina dali sumoketu mokesciu, todel jei mokesciu nemokejot, nieko ir negrazins.
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2012 03 29, 13:09)
tai cia pagal lengvatas grazina dali sumoketu mokesciu, todel jei mokesciu nemokejot, nieko ir negrazins.

Tai taip išeina, kad nieko nemokėjo.
Na galutinai viskas aišku, ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KKKarolinKKKa @ 2012 03 29, 11:41)
buvau vmi tai sake kad kazkur po dveju savaiciu turetume gauti pinigus, kas pilde elektroniniu budu g.gif  tikejausi jau kita savaite kad gausiu doh.gif

na va,o sake kad kovo gale prades moketi smile.gif ot kur pazadukai doh.gif
Atsakyti
Laba diena, padekit man smile.gif

Turiu darbą, moku visus mokėsčius.
Dar vykdau ind. veiklą pagal pažymą. Destau. GPM 15%? Reikės
mokėti VSD 28,5% ir dar PSD mokėti (9%)?
Galiu leidžiamiems atskaitymams priskirti 30% nuo pajamų? Ar geriau
patirtas sąnaudas?

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LaraV @ 2012 03 29, 16:50)
Laba diena, padekit man smile.gif

Turiu darbą, moku visus mokėsčius.
Dar vykdau ind. veiklą pagal pažymą. Destau. GPM 15%? Reikės
mokėti VSD 28,5%  ir dar PSD mokėti (9%)?
Galiu leidžiamiems atskaitymams priskirti 30% nuo pajamų? Ar geriau
patirtas sąnaudas?
4u.gif

Pagal pažymą - tai gal pajamų mokestis 5 procentai g.gif
o kaip dėl sąnaudų ar 30 procentų - tai turit skaičiuoti, kas apsimoka. Aš darau pagal sąnaudas, nes tikrai man daugiau išlaidų negu 30 proc nuo pajamų. Nedėstau. biggrin.gif
Atsakyti
atsiprašau ,kad tikriausiai pasikoartosiu,bet jeigu yra mokamas gyvybės darudimas už vaiką. Deklaracijos pažymoj parašyta,kad perkelta. O ar pačiai nieko dar nereik įrašyti? Lieka deklaracijos 4 lapai tokiu atveju?
Atsakyti
sveiki, atsiprasau, jei klausimas kartosis, bet busiu dekinga greitai atsakiusioms 4u.gif klausimas toks, iki keliu metu vaikams taikomas npd ar kaip jis ten, ar iki 18, ar iki kol baigia mokykla? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Safyrinė @ 2012 03 29, 19:07)
atsiprašau ,kad tikriausiai pasikoartosiu,bet jeigu yra mokamas gyvybės darudimas už vaiką. Deklaracijos pažymoj parašyta,kad perkelta. O ar pačiai nieko dar nereik įrašyti? Lieka deklaracijos 4 lapai tokiu atveju?

na paziurekite ar ketvirtame lape yra surasyti visi duomenys apie ta draudima : pavadinimas, suma ir t.t. seip ma tikrai nieko daugiau nereikia irasyt nors deklaruoju nepirmus metus
Papildyta:
QUOTE(laurakormanskiene @ 2012 03 29, 19:14)
sveiki, atsiprasau, jei klausimas kartosis, bet busiu dekinga greitai atsakiusioms 4u.gif  klausimas toks, iki keliu metu vaikams taikomas npd ar kaip jis ten, ar iki 18, ar iki kol baigia mokykla? 4u.gif

jau buvo atsakyta i si klausimeli "priklauso kol mokosi dienineje bendro lavinimo mokykloje. tas menesis kada gauna mokyklos baigimo atestata - paskutinis. "
Atsakyti