Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų deklaravimas už 2011 metus

QUOTE(giedre_giee @ 2012 03 28, 10:32)
ne iki geguzes galo o iki liepos 31d.

aciu uz pataisyma 4u.gif tai kad kantrybes ax.gif
Atsakyti
Gal jau yra kas gavo pinigelius uz 2011 m.? g.gif

Nes kiek zinau, tai yra gavusiu uz ankstesnius, bet ar uz praejusius? turbut dar ankstoka unsure.gif
Atsakyti
Ką reikia rašyti į T18 laukelį, priede GPM308T, kur priduotas metalas?
Atsakyti
Ir dar klausimukas, pildant deklaraciją dėl metalo pridavimo, man išmeta perspėjimą, kad prašome persiskaičiuoti išskaičiuotą pajamų mokestį (priduota metalo už 106,40, tai koks pajamų mokestis?)
Atsakyti
QUOTE(milduks* @ 2012 03 28, 17:51)
Ką reikia rašyti  į T18 laukelį, priede GPM308T, kur priduotas metalas?

metalo isigijimo kaina. jei neturite jokiu dokumentu, rasykite 0

QUOTE(milduks* @ 2012 03 28, 18:31)
Ir dar klausimukas, pildant deklaraciją dėl metalo pridavimo, man išmeta perspėjimą, kad prašome persiskaičiuoti išskaičiuotą pajamų mokestį (priduota metalo už 106,40, tai koks pajamų mokestis?)

turi matytis pazymoj, kiek isskaiciuota pajamu mokescio.
Atsakyti
vakarykste pinigu karto slaida apie deklaravima http://www.pinigukar...2012-2012-03-27
Atsakyti
prieš einant į VMI, dar vienas klausimas
su veiklos pažyma, ar taikomas koks nors apmokestinamų pajamų minimumas? ar mokesčiams kiek nors įtakos turi tai, kad yra maži vaikai - ar tas papildomas neapmokestinamas minimumas taikomas?
Atsakyti
aciu uz atsakyma 4u.gif bet jauciu, kad dar teks grizti su klausimais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2012 03 28, 20:36)
prieš einant į VMI, dar vienas klausimas
su veiklos pažyma, ar taikomas koks nors apmokestinamų pajamų minimumas?  ar mokesčiams kiek nors įtakos turi tai, kad yra maži vaikai - ar tas papildomas neapmokestinamas minimumas taikomas?

Nuo 2009-01-01 NPD nebetaikomas, o metinis PNPD taikomas.
Atsakyti
Laba diena,

Turiu kelis klausimus, tikiuosi padėsite sad.gif :

1. 2011 metais pasiėmiau vartojamąją paskolą. Ar man grąžins už ją ką nors? Kur reikia pildyti? Turto deklaracijoje? O pajamų deklaracijoje paskolą rodyti ar reikia?

2. 2011 metais pirkau išsimokėtinai fotoaparatą. Ar grąžins už jį ką nors? Kur reikia pildyti kredito sumą?

3. Taip pat 2011 metams buvo įsigytas gyvybės draudimas BTA Draudime. Ar grąžins ką nors? Ir kur reikia pildyti?

Bučiau laaaabai dėkinga už bet kokią info. Nes jaučiuos dabar labai pasimetusi... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Dreda @ 2012 03 29, 12:35)
Laba diena,

Turiu kelis klausimus, tikiuosi padėsite sad.gif :

1. 2011 metais pasiėmiau vartojamąją paskolą. Ar man grąžins už ją ką nors? Kur reikia pildyti? Turto deklaracijoje? O pajamų deklaracijoje paskolą rodyti ar reikia?

2. 2011 metais pirkau išsimokėtinai fotoaparatą. Ar grąžins už jį ką nors? Kur reikia pildyti kredito sumą?

3. Taip pat 2011 metams buvo įsigytas gyvybės draudimas BTA Draudime. Ar grąžins ką nors? Ir kur reikia pildyti?

Bučiau laaaabai dėkinga už bet kokią info. Nes jaučiuos dabar labai pasimetusi...  unsure.gif

lengvata galima naudotis tik gyvybės draudimo įmokoms, reikia pildyti GPM308 deklaracija
Atsakyti
QUOTE(giedre_giee @ 2012 03 28, 10:32)
ne iki geguzes galo o iki liepos 31d.

buvau vmi tai sake kad kazkur po dveju savaiciu turetume gauti pinigus, kas pilde elektroniniu budu g.gif tikejausi jau kita savaite kad gausiu doh.gif
Atsakyti