[quote=Gemma,2012 03 27, 10:04]
Musu atveju tai yra parkingas,ji pardaveme uz maziau nei 10000lt,bet kai pernai pildziau deklaracija man atejo pranesimas,jog joje yra klaidu del gautu pajamu parduodant turta,tai gal visgi reikejo deklaruoti?Ar tiesiog butu geriausia kreiptis i konsultanta VMI?Dekoju uz ats
[quote=Tequila26,2012 03 27, 12:31]
Musu atveju tai yra parkingas,ji pardaveme uz maziau nei 10000lt,bet kai pernai pildziau deklaracija man atejo pranesimas,jog joje yra klaidu del gautu pajamu parduodant turta,tai gal visgi reikejo deklaruoti?Ar tiesiog butu geriausia kreiptis i konsultanta VMI?Dekoju uz ats
[/quote]
o kad ajis buvo isigytas?
[/quote]
o kad ajis buvo isigytas?
QUOTE(Tequila26 @ 2012 03 27, 11:31)
gal turtas buvo naudojamas individualioj veikloj? tuomet galioja 5 m. taisykle, o ne 3 m.
Merginos,reikia konsultacijos 2007 metais pardavem zemes sklypa,kurio neisturejom ne 3 metus.Dabar tas gautas pajamas kazkaip reikia deklaruoti.Bet kur ir kaip?
Papildyta:
Dabar pamaciau,kad i panasu klausima jau yra atsakymas
Papildyta:
Dabar pamaciau,kad i panasu klausima jau yra atsakymas
P.S.Pildant deklaracija man neduoda irasyti 2007 metu.Tai kaip man deklaruoti pajamas uz tuos metus
QUOTE(Samarija @ 2012 03 27, 14:04)
P.S.Pildant deklaracija man neduoda irasyti 2007 metu.Tai kaip man deklaruoti pajamas uz tuos metus
turit pildyti 2007 m. deklaracija GPM305
QUOTE(aistukas06 @ 2012 03 27, 13:14)
ar jau kas gavot is mamu pinigelius?uz deklaracijas
kol kas neteko girdet, tik uz ankstesnius metus yra kas atgavo
Turiu klausimą, ar gyvybės draudimą turi teisę deklaruoti tik tas, kuris yra juo apdraustas?
QUOTE(milduks* @ 2012 03 27, 15:32)
Turiu klausimą, ar gyvybės draudimą turi teisę deklaruoti tik tas, kuris yra juo apdraustas?
Gyvybės draudimo įmokas iš apmokestinamųjų pajamų gali atimti tie asmenys, kurie turėjo teisę pasinaudoti lengvata ir faktiškai mokėjo tokias įmokas.
taigi, be apdraustojo dar gali pasinaudoti sutuoktinis
QUOTE(aistukas06 @ 2012 03 27, 14:14)
ar jau kas gavot is mamu pinigelius?uz deklaracijas
Dar kol kas ne bet jau laukiam