Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužiai iš veltinio 3

Dangek, tikrai šaunuolės. Ir nuotaika teisinga, ir darbai gražūs, o į eko printus tai tik seilę pavarvinau thumbup.gif Būtų labai įdomu ir galutinius rezultatus pamatyt:).
Atsakyti
Tai ar kasnors buvote pas NAGORNAJA?!!! a? kokie rezultatai, kur jie? laukiunesulaukiu, kai mano sūnus sako smile.gif
Atsakyti
čia
tęsinys
Atsakyti
QUOTE(dangek @ 2012 07 21, 09:51)
..o tos brangios mokytojos kurios ir gi yra savamokslės...aš kaip tai skeptiškai žiūriu į tai...man atrodo geriau tuos pinigus sunaudoti medžiagom....kad ir pridarysi klaidų vis šio to išmoksi....o kursuose visos gaili žinių ir pasako tau tik iš dalies arba net klaidina...kad po kursų dar gerokai pasiknistum....

bent jau pačiai teko tai patirti ir iš kitų girdėjau.... rolleyes.gif

sekmės visoms savo atradimuose.... drinks_cheers.gif

ne visos mokytojos tokios...nebent tu apie lietuvaites sneki, nes Lietuvoj labai madinga nueiti i kursus o paskai kad jau viska pats moku tai ir kitus mokinu biggrin.gif taip ir iseina kuriozai kada mokytoja nesugeba i klausimus atsakyti ir sako velkit velkit nes taip reikia...
kiek teko kursuose ne lietuviskuose buti mokytojos tikrai pasako viska ko klausi ir dar daugiau. Nuo kiekvieno zmogaus priklauso kiek jis sugeba informacija isisavinti.

Jusu susitikimas smagus matos buvo drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(IngaSam @ 2012 07 30, 18:44)
Tai ar kasnors buvote pas NAGORNAJA?!!! a? kokie rezultatai, kur jie?  laukiunesulaukiu, kai mano sūnus sako  smile.gif

As buvau smile.gif esu labai patenkinta. Buvo organizavimo problemu, bet pati Diana super smile.gif
rezultatu nera, nes ji juk pati vele, mes nieko nedarem. Kam idomu cia yra nuotraukos is seminaro http://www.facebook....3...0354&type=1
Manekeno neturejo latviai, todel sukneles baigtos iki galo nepamatem... zadejo ikelti i interneta.
Atsakyti
Na smagiai jūs visos su tom suknelėm, plenerais ir kursais drinks_cheers.gif
Mano "žužalka" buvo nusprogus, šiandien naują parsitempiau, galėsiu nusižiūrėjus elementus eksperimentuot toliau biggrin.gif įdomiausiai atrodo eglute sudėta vilna, o Dangės vieną suknią čiupinėjau thumb_yello.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2012 08 06, 22:21)
įdomiausiai atrodo eglute sudėta vilna, o Dangės vieną suknią čiupinėjau  thumb_yello.gif

O kokiam tikslui ją eglute deda? Kažkaip kitaip susitraukia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2012 08 07, 07:47)
O kokiam tikslui ją eglute deda? Kažkaip kitaip susitraukia? g.gif

nežinau, nesigavo ten nukakti. Ale pamačiau ir subandyt rūpi biggrin.gif
Atsakyti
[quote=raganele,2012 08 07, 09:39]
nežinau, nesigavo ten nukakti. Ale pamačiau ir subandyt rūpi biggrin.gif
[/quot

Gaunamas istrizos medziagos efektas, todel issiformuoja geriau ant manekeno. Visas sukneles dziovina Diana ant manekeno, tik visiskai isdziuvus nurengia.
Atsakyti
QUOTE(Aliira @ 2012 08 07, 10:15)

Gaunamas istrizos medziagos efektas, todel issiformuoja geriau ant manekeno. Visas sukneles dziovina Diana ant manekeno, tik visiskai isdziuvus nurengia.

Bet tai kiek įvairių dydžių manekenų reik turėt blink.gif . Arba velia tik vieno dydžio menekenėm tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2012 08 07, 11:01)
Bet tai kiek įvairių dydžių manekenų reik turėt blink.gif . Arba velia tik  vieno dydžio menekenėm tongue.gif

būna reguliuojamų dydžių
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2012 08 07, 12:22)
būna reguliuojamų dydžių

nemanau, kad jie tinkami drabuziui dziovinti del savo konstrukciniu detaliu.
As pati birzelio pradzioje buvau Dianos kursuose Odesoje (striukes su kapisonu ir isiutinem rankovem velimas). Meistre minejo, jog turi berods 8 manekenus skirtingu dydziu. Jeigu pavaiksciotumet po rusiu forumus, rastumet tokius ale silikoninius, ant kuriu labai patogu aprengti slapia ruba, jie tiesiog kai kuriose vietose susispaudzia.
Atsakyti