Dangek, tikrai šaunuolės. Ir nuotaika teisinga, ir darbai gražūs, o į eko printus tai tik seilę pavarvinau Būtų labai įdomu ir galutinius rezultatus pamatyt:).
QUOTE(dangek @ 2012 07 21, 09:51)
..o tos brangios mokytojos kurios ir gi yra savamokslės...aš kaip tai skeptiškai žiūriu į tai...man atrodo geriau tuos pinigus sunaudoti medžiagom....kad ir pridarysi klaidų vis šio to išmoksi....o kursuose visos gaili žinių ir pasako tau tik iš dalies arba net klaidina...kad po kursų dar gerokai pasiknistum....
bent jau pačiai teko tai patirti ir iš kitų girdėjau....
sekmės visoms savo atradimuose....
bent jau pačiai teko tai patirti ir iš kitų girdėjau....
sekmės visoms savo atradimuose....
ne visos mokytojos tokios...nebent tu apie lietuvaites sneki, nes Lietuvoj labai madinga nueiti i kursus o paskai kad jau viska pats moku tai ir kitus mokinu taip ir iseina kuriozai kada mokytoja nesugeba i klausimus atsakyti ir sako velkit velkit nes taip reikia...
kiek teko kursuose ne lietuviskuose buti mokytojos tikrai pasako viska ko klausi ir dar daugiau. Nuo kiekvieno zmogaus priklauso kiek jis sugeba informacija isisavinti.
Jusu susitikimas smagus matos buvo
QUOTE(IngaSam @ 2012 07 30, 18:44)
Tai ar kasnors buvote pas NAGORNAJA?!!! a? kokie rezultatai, kur jie? laukiunesulaukiu, kai mano sūnus sako
As buvau esu labai patenkinta. Buvo organizavimo problemu, bet pati Diana super
rezultatu nera, nes ji juk pati vele, mes nieko nedarem. Kam idomu cia yra nuotraukos is seminaro http://www.facebook....3...0354&type=1
Manekeno neturejo latviai, todel sukneles baigtos iki galo nepamatem... zadejo ikelti i interneta.
Na smagiai jūs visos su tom suknelėm, plenerais ir kursais
Mano "žužalka" buvo nusprogus, šiandien naują parsitempiau, galėsiu nusižiūrėjus elementus eksperimentuot toliau įdomiausiai atrodo eglute sudėta vilna, o Dangės vieną suknią čiupinėjau
Mano "žužalka" buvo nusprogus, šiandien naują parsitempiau, galėsiu nusižiūrėjus elementus eksperimentuot toliau įdomiausiai atrodo eglute sudėta vilna, o Dangės vieną suknią čiupinėjau
QUOTE(raganele @ 2012 08 06, 22:21)
įdomiausiai atrodo eglute sudėta vilna, o Dangės vieną suknią čiupinėjau
O kokiam tikslui ją eglute deda? Kažkaip kitaip susitraukia?
QUOTE(žollia @ 2012 08 07, 07:47)
O kokiam tikslui ją eglute deda? Kažkaip kitaip susitraukia?
nežinau, nesigavo ten nukakti. Ale pamačiau ir subandyt rūpi
[quote=raganele,2012 08 07, 09:39]
[/quot
Gaunamas istrizos medziagos efektas, todel issiformuoja geriau ant manekeno. Visas sukneles dziovina Diana ant manekeno, tik visiskai isdziuvus nurengia.
[/quot
Gaunamas istrizos medziagos efektas, todel issiformuoja geriau ant manekeno. Visas sukneles dziovina Diana ant manekeno, tik visiskai isdziuvus nurengia.
QUOTE(Aliira @ 2012 08 07, 10:15)
Bet tai kiek įvairių dydžių manekenų reik turėt . Arba velia tik vieno dydžio menekenėm
QUOTE(žollia @ 2012 08 07, 11:01)
Bet tai kiek įvairių dydžių manekenų reik turėt . Arba velia tik vieno dydžio menekenėm
būna reguliuojamų dydžių
QUOTE(raganele @ 2012 08 07, 12:22)
būna reguliuojamų dydžių
nemanau, kad jie tinkami drabuziui dziovinti del savo konstrukciniu detaliu.
As pati birzelio pradzioje buvau Dianos kursuose Odesoje (striukes su kapisonu ir isiutinem rankovem velimas). Meistre minejo, jog turi berods 8 manekenus skirtingu dydziu. Jeigu pavaiksciotumet po rusiu forumus, rastumet tokius ale silikoninius, ant kuriu labai patogu aprengti slapia ruba, jie tiesiog kai kuriose vietose susispaudzia.