Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužiai iš veltinio 3

QUOTE(raganele @ 2012 06 28, 10:37)
Aha Katinyti, labai gražus apsiaustas smile.gif mano viena mergiotė vietoj striukės dabar nešioja apsiaustą ir įtariu teks nuvelt daugiau  biggrin.gif
Apie krikštynas kalbant tai kartojuosi, bet užvakar man pačiai patiko kaip pavyko suknytę padaryt:

Labai grazus darbai !!!
Skraiste daili, ypac angeliukas 4u.gif ir suknytes atrodo super, jau laukiu, kada grisiu is atostogu ir griebsiu vilna smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aliira: 28 birželio 2012 - 13:57
Raganel, labai labai grazu! Kada tu visko tiek speji:)
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2012 06 28, 20:17)
Raganel, labai labai grazu! Kada tu visko tiek speji:)

Pamatytum voratinklius palubėse ir žliūgę stelbiančią žirnius tai suprastum kaip doh.gif lotuliukas.gif
Dėkui už gražu 4u.gif man iš visų prieksperimentuotų dalykų suknelėse, patiko vilnos padaroma tekstūra iš ponge šilko. Suknytė turi ir siūlių, ir reikiamose vietose elastingu siūlu dygsniuota. Mano mergytėms nešiojant veltas sukneles, pamačiau, kad neverta žavėtis tuo, kad jos be siūlių nusilipdo, nes stipriau nešiojant veltinis pasitampo nuo kūno šilumos. Todėl konstrukciją sutvirtinu, o veltinis - dekoratyviems efektams.
Atsakyti
Oi, zinok as irgi tokios nuomones. Viena kita siule gali veltiniui stabilumo/patogumo suteikt. Ypatingai kai si pavasari kruva rubu prisiveltu panesiojau:). Tikejausi vienokiu probemu, o iskilo visai kitos:). Pvz. prigludusiu rubu apsivilkmas. Mada juos daryt be uztrauktuku, nu bet eina sau, kaip nepatogu juos apsivilkt, nusivilkt ir pan.smile.gif. O jei pasidare karsta, tai kokia virsutine prigludusia velta bluzele viesoj vietoj nusiimt, is vis neimanoma...

Man ponge sutraukimas vilna irgi labai labai grazus. Gal net pats graziausias:)

Atsakyti
va galima ir taip kursus pasidaryti....malonumą su nauda sujungti.... biggrin.gif

pačios viena iš kitos mokinomės ir vėlėme, manau naudos ir drąsos tikrai davė...
smagaus pažiūrėjimo mirksiukas.gif
suknelių vėlimas
Atsakyti
Puikus rezultatas . 4u.gif
Atsakyti
dar smagesnis savaitgalis thumbup.gif
Atsakyti
Dangek žavu! Atrodo labai smagiai ir dar naudingai praleistas savaitgalis bigsmile.gif
Jjau buvau aptikusi šitą plenero fotoalbumą, kai tavęs dėl vilnos ieškojau internetuose ax.gif pažiopsojau, pasigrožėjau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganele: 21 liepos 2012 - 07:46
tai manau galima burtis pačioms ir organizuotis tokius renginius....gi pasimokini iš kitų ir iš savęs dar šitą išspaudi, o kai bendrai būryje tai dar didesnis noras apima ką nors padaryti....o tos brangios mokytojos kurios ir gi yra savamokslės...aš kaip tai skeptiškai žiūriu į tai...man atrodo geriau tuos pinigus sunaudoti medžiagom....kad ir pridarysi klaidų vis šio to išmoksi....o kursuose visos gaili žinių ir pasako tau tik iš dalies arba net klaidina...kad po kursų dar gerokai pasiknistum....

bent jau pačiai teko tai patirti ir iš kitų girdėjau.... rolleyes.gif

sekmės visoms savo atradimuose.... drinks_cheers.gif
Atsakyti
Dangek clap_1.gif
Atsakyti
Fantastiški kursai thumbup.gif Įsivaizduoju, kaip paskui atsiranda noras velti ir kiek naujų idėjų kyla. Ir darbai žavingi wub.gif
Atsakyti
dangek, šauniai jūs čia sugalvojot thumbup.gif
Atsakyti