Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužiai iš veltinio 3

jei ji nebūtų apskritai per maža nei platinčiau, nei diržo dėčiau. tik gėlę prie kakliuko ar dirželio vietoje kelias privelčiau smile.gif
Atsakyti
Linada, gražu 4u.gif
Pabandysiu ir aš pasirodyt. Daugau tunikutė gavos, nors turėjo gautis suknutė, bet kadangi tai buvo tik bandymas, tai rezultatu visai dziaugiuos:)
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 07 birželio 2012 - 13:20
smagiausia tai kad iš pirmo karto gaunasi thumbup.gif: thumbup.gif:
Atsakyti
Merginos, gundot išbandyti biggrin.gif , galvoj mintys tik vartosi, ramybės neduoda.
Atsakyti
labai gražu wub.gif
Papildyta:
reikia patarimo, dedu medžiaga ant viršauas vilna, kaip geriau padaryti šoną, ar dėti lygiai su šablonu medžiagą, aš noriu kad šoninė siūlė neišsiskirtu g.gif
Atsakyti
Linada, Besijuokianti dailiai nuveltos suknytės 4u.gif Kas čia pasidarė-visos rūbų velt panoro. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2012 06 07, 13:46)
labai gražu  wub.gif
Papildyta:
reikia patarimo, dedu medžiaga ant viršauas vilna, kaip geriau padaryti šoną, ar dėti lygiai su šablonu medžiagą, aš noriu kad šoninė siūlė  neišsiskirtu  g.gif

užlemkti šiek tiek medžiagos ir vilnos i kita sablono puse - neissiskirs. kaip ir aplamai veliant turinius daiktus

QUOTE(žollia @ 2012 06 07, 19:39)
Linada, Besijuokianti  dailiai  nuveltos suknytės 4u.gif  Kas čia pasidarė-visos rūbų velt  panoro. biggrin.gif

man reikia krikstynu suknutes wub.gif tikriausiai tuo rubu velimas ir uzsibaigs
galu gale panorejimas ateina evoliuciskai; mazmoziai, tapkes, tases, zaisliukai, saliai - laiaks ir rubus pabandyt wink.gif
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2012 06 07, 23:01)

galu gale panorejimas ateina evoliuciskai; mazmoziai, tapkes, tases, zaisliukai, saliai - laiaks ir rubus pabandyt wink.gif

manęs kažkodėl rūbai nelabai traukia biggrin.gif . Gal tol, kol nepabandysiu biggrin.gif O ir aplamai dabar liūdna-negaliu velti. Alkūnės sąnarys siaubingai skauda. doh.gif verysad.gif Reiktų jau pas gydytoją ropštis, bet vis ryt poryt... Liaudiški metodai ir tepaliukai jau nepadeda... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2012 06 08, 07:48)
manęs kažkodėl rūbai nelabai traukia biggrin.gif . Gal tol, kol nepabandysiu biggrin.gif  O ir aplamai dabar liūdna-negaliu velti. Alkūnės sąnarys siaubingai skauda.  doh.gif  verysad.gif  Reiktų jau pas gydytoją ropštis, bet vis ryt poryt... Liaudiški metodai ir tepaliukai jau nepadeda... verysad.gif

Nuo sunkaus vėlėjos darbo, bais didelis krūvis rankoms doh.gif .
Aš eidama velt tapkių išgeriu tabletę ir nakčiai prisitepu tepalu. Kai po tapkių vėlimo teko pernakt nemiegoti, tai dabar imuosi priemonių iš anksto.
Atsakyti
Anoks čia drabužis bet visgi

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Labai dailu thumbup.gif .
Atsakyti
Aha Katinyti, labai gražus apsiaustas smile.gif mano viena mergiotė vietoj striukės dabar nešioja apsiaustą ir įtariu teks nuvelt daugiau biggrin.gif
Apie krikštynas kalbant tai kartojuosi, bet užvakar man pačiai patiko kaip pavyko suknytę padaryt:
user posted image
Atsakyti