jei ji nebūtų apskritai per maža nei platinčiau, nei diržo dėčiau. tik gėlę prie kakliuko ar dirželio vietoje kelias privelčiau
smagiausia tai kad iš pirmo karto gaunasi : :
Merginos, gundot išbandyti , galvoj mintys tik vartosi, ramybės neduoda.
labai gražu
Papildyta:
reikia patarimo, dedu medžiaga ant viršauas vilna, kaip geriau padaryti šoną, ar dėti lygiai su šablonu medžiagą, aš noriu kad šoninė siūlė neišsiskirtu
Papildyta:
reikia patarimo, dedu medžiaga ant viršauas vilna, kaip geriau padaryti šoną, ar dėti lygiai su šablonu medžiagą, aš noriu kad šoninė siūlė neišsiskirtu
Linada, Besijuokianti dailiai nuveltos suknytės Kas čia pasidarė-visos rūbų velt panoro.
QUOTE(saulyte2 @ 2012 06 07, 13:46)
labai gražu
Papildyta:
Papildyta:
užlemkti šiek tiek medžiagos ir vilnos i kita sablono puse - neissiskirs. kaip ir aplamai veliant turinius daiktus
QUOTE(žollia @ 2012 06 07, 19:39)
Linada, Besijuokianti dailiai nuveltos suknytės Kas čia pasidarė-visos rūbų velt panoro.
man reikia krikstynu suknutes tikriausiai tuo rubu velimas ir uzsibaigs
galu gale panorejimas ateina evoliuciskai; mazmoziai, tapkes, tases, zaisliukai, saliai - laiaks ir rubus pabandyt
QUOTE(linada @ 2012 06 07, 23:01)
galu gale panorejimas ateina evoliuciskai; mazmoziai, tapkes, tases, zaisliukai, saliai - laiaks ir rubus pabandyt
manęs kažkodėl rūbai nelabai traukia . Gal tol, kol nepabandysiu O ir aplamai dabar liūdna-negaliu velti. Alkūnės sąnarys siaubingai skauda. Reiktų jau pas gydytoją ropštis, bet vis ryt poryt... Liaudiški metodai ir tepaliukai jau nepadeda...
QUOTE(žollia @ 2012 06 08, 07:48)
manęs kažkodėl rūbai nelabai traukia . Gal tol, kol nepabandysiu O ir aplamai dabar liūdna-negaliu velti. Alkūnės sąnarys siaubingai skauda. Reiktų jau pas gydytoją ropštis, bet vis ryt poryt... Liaudiški metodai ir tepaliukai jau nepadeda...
Nuo sunkaus vėlėjos darbo, bais didelis krūvis rankoms .
Aš eidama velt tapkių išgeriu tabletę ir nakčiai prisitepu tepalu. Kai po tapkių vėlimo teko pernakt nemiegoti, tai dabar imuosi priemonių iš anksto.
Anoks čia drabužis bet visgi
Aha Katinyti, labai gražus apsiaustas mano viena mergiotė vietoj striukės dabar nešioja apsiaustą ir įtariu teks nuvelt daugiau
Apie krikštynas kalbant tai kartojuosi, bet užvakar man pačiai patiko kaip pavyko suknytę padaryt:
Apie krikštynas kalbant tai kartojuosi, bet užvakar man pačiai patiko kaip pavyko suknytę padaryt: