Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužiai iš veltinio 3

QUOTE(Mamytė uogytė @ 2012 05 14, 15:03)
Taip suknute nuvelti uztrunka viena diena , bet geriau per dvi velti, ir tai kai tu jau moki technika zinai kas kaip ir su kuo. O kursuose tai ir kazkokia teorija isklausyti reikia ir pavyzdukus pasidaryi viskas zymiai leciau vyksta.

bent jau Dianos kursuose tu tik ziuri ir konspektuoji kaip ji velia, uzdavineji klausimus ,ziurineji gaminius,
smulkesnius gaminukus (rankinukus )gali velt per kursus
kas del kainu tai nezinau,
bet uz konspektavima tai 100 euru normali kaina 1 dienos kursams
o supratus kaip delioja vilna ir kitus technologinius "kabliukus" mokant siek tiek velt is jos kursu nuotrauku (pateiktu info internete) gali nusivelt kitus gaminukus ir nebereiks po 100 euru moket uz diena ar dar daugiau biggrin.gif

pas Vilte kaina apie 1000 lt
+ tavo silkas ir vilna tai kursu kaina isauga nemazai, biggrin.gif
o dar lietuvoj neveda kursu lotuliukas.gif
aisku kursai trunka 3 dienas nuveli suknuta ar tos kursu temos gaminuka,
geriau isisavini ir vietoj gali paklaust kas neaisku velimo metu

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Padangė: 14 gegužės 2012 - 21:36
QUOTE(Padangė @ 2012 05 14, 22:31)
bent jau Dianos kursuose tu tik ziuri ir konspektuoji kaip ji velia, uzdavineji klausimus ,ziurineji gaminius,
smulkesnius gaminukus (rankinukus )gali velt per kursus 
kas del kainu tai nezinau,
bet uz konspektavima tai 100 euru normali kaina 1 dienos kursams
o supratus kaip delioja vilna ir kitus technologinius "kabliukus" mokant siek tiek velt is jos kursu nuotrauku (pateiktu info internete) gali nusivelt kitus gaminukus ir nebereiks po 100 euru moket uz diena ar dar daugiau  biggrin.gif

pas Vilte kaina apie 1000 lt
+ tavo silkas  ir vilna tai kursu kaina isauga nemazai,  biggrin.gif
o dar lietuvoj neveda kursu  lotuliukas.gif 
aisku kursai trunka 3 dienas nuveli suknuta ar tos kursu temos  gaminuka,
geriau isisavini ir vietoj gali paklaust kas neaisku velimo metu

Viltes kursu tokia kaina, kad klausimas kiek atsirastu galinciu dalyvauti.... as skaiciau medziagu sarasa reikalingu atsinesti, tai ten dar kokie 300lt susidaro kaip minimum verysad.gif
Atsakyti
Daugumoje kursu medziagos ir kiti reikalingi velimui priedai kainuoja atskirai. Uzsienyje tai normalu ir ateja i kursus zmones ne nesugalvoja, kad gali buti kitaip. Aisku, niekas nedraudzia atsinesti savo medziagas smile.gif bet norint isisavinti kursu informacija ir gauti norima rezultata patartina dirbti su destytojo medziagom.

Mano pacios maza patirtis is kursu uzsienyje. Viska galima ismokti paciam is knygu interneto youtube filmuku, bet labai smagu pabendrauti su didele patirti turinciais meistrais smile.gif
smagu atradineti dvirati ir dauguma dalyku atrasti paciai bet.... Dar smagiau gauti pagrindus ir juos turint tobulinti ir atrasti kazka daugiau ir naujo sau nei vien pradiniai elementai.
Del Dianos kursu manau naudos daugiausia tures jau bandziusios velti drabuzius. Tada ir klausimu techniniu daugiau gali uzduoti ir visai kitom akim ziuri i pati daikto velima.
Atsakyti
QUOTE(Jumi @ 2012 05 17, 22:57)
Daugumoje kursu medziagos ir kiti reikalingi velimui priedai kainuoja atskirai. Uzsienyje tai normalu ir ateja i kursus zmones ne nesugalvoja, kad gali buti kitaip. Aisku, niekas nedraudzia atsinesti savo medziagas smile.gif bet norint isisavinti kursu informacija ir gauti norima rezultata patartina dirbti su destytojo medziagom.

Mano pacios maza patirtis is kursu uzsienyje. Viska  galima ismokti paciam is knygu interneto youtube filmuku, bet labai smagu pabendrauti su didele patirti turinciais meistrais smile.gif
smagu atradineti dvirati ir dauguma dalyku atrasti paciai bet.... Dar smagiau gauti pagrindus ir juos turint tobulinti ir atrasti kazka daugiau ir naujo sau nei vien pradiniai elementai.
Del Dianos kursu manau naudos daugiausia tures jau bandziusios velti drabuzius. Tada ir klausimu techniniu daugiau gali uzduoti ir visai kitom akim ziuri i pati daikto velima.

aš irgi manau kaip Jumi, kad į tokius kursus turi eiti bandžiusi velt drabužius, nes tikrai tada žinai ko klausti,
Atsakyti
oi, mergaites, nuveliau svarka ir norejau pasirodyti paveiksliuka, bet raso, kad reikia pirma parasyti 100 zinuciu, o parasiau tik septynias, tai as dabar visur kisiuosi i pokalbius ne i tema, kol susirinksiu savi zinutes blush2.gif
Atsakyti
Keliant iš internetinio puslapio nereikia šimto žinučių, o rankdarbių puslapiuose, net ir su šimtu žinučių tiesiai iš kompiuterio neleis. Taip kad nėra reikalo stengtis rašyti žinutes be reikalo smile.gif
Geriau susikurti internetinį albumą ir kelti nuotraukas jau dabar.
Va čia galima pasiskaityti, kaip keliamos nuotraukos.
Atsakyti
Labai aciu, ta maciau, bet nesupratau, is kur cia reikia kelti. Reikes pasiskaityti atidziau, kai turesiu daugiau laiko. Ti kiek supratau, reikia registruotis tame Fotki. blink.gif nu, teks, jeigu noresiu pasidziaugti savo darbeliais. Na, gal dziaugsiusosi, kol patyrusios velejos nesukritikuos, o tada pagalvosiu, ar vertejo savo darbelius cia ir viesinti lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
siaubas. na ir mazumas, as pati jo nematau
Papildyta:
My Webpage
Papildyta:
[photo id=sbrgskswdbtqwssxwqggsbgddsqst type=vi style=1 align=no link=photo]
Papildyta:
My Webpage
Papildyta:
user posted image va mano svarkas, o pries tai isidejo dirzas, kuri galima nesioti ant kaklo.
Papildyta:
svarkas
Papildyta:
su tase cia komplektukas
Atsakyti
mano pirmas rūbo bandymas, ilgai kaupiausi. o pasirodo viskas kur kas paprasčiau. dabar beliko tik atidirbti mastelius, šablonus ir panašiai.
bet pirmuoju bandymu labai džiaugiuosi. niekas nekirpta, nedailinta, sudėta ir suvelta smile.gif
šilkas ir vilna. susitraukimas - apie 30 proc. tai gavosi mažutė suknutė - per maža mano būsimai krikštadukrai. bet užtat žinau kad antroji tikrai gausis smile.gif nebebaisu ir velti smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2012 06 07, 07:48)
mano pirmas rūbo bandymas, ilgai kaupiausi. o pasirodo viskas kur kas paprasčiau. dabar beliko tik atidirbti mastelius, šablonus ir panašiai.
bet pirmuoju bandymu labai džiaugiuosi. niekas nekirpta, nedailinta, sudėta ir suvelta smile.gif
šilkas ir vilna. susitraukimas - apie 30 proc. tai gavosi mažutė suknutė - per maža mano būsimai krikštadukrai. bet užtat žinau kad antroji tikrai gausis smile.gif nebebaisu ir velti smile.gif

labai sauni
thumbup.gif
sveikinu
4u.gif
Atsakyti
[quote=linada,2012 06 07, 08:48]

Rankovytės labai gražios, tik siūlyčiau pagilinti priekyje kaklo iškirpimą ir sijonukas paplatinti
Atsakyti
[quote=Aliira,2012 06 07, 10:05]
[quote=linada,2012 06 07, 08:48]
Rankovytės labai gražios, tik siūlyčiau pagilinti priekyje kaklo iškirpimą ir sijonukas paplatinti
[/quote]

arba tiesiog uzdet dirziuka

mirksiukas.gif
ir nebereiks nieko platint biggrin.gif
Atsakyti