Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužiai iš veltinio 3

QUOTE(labanaktukee @ 2012 05 04, 06:54)
Nejaugi Lietuvoj auksarankių neatsirastų, kurios patirtim pasidalintų, tik mes tokios visos kuklios ir nesugebam išeiti į dienos šviesą blush2.gif

nelabai kas Lietuvoje dalintis nori....

As labai seniai laukiau tokio lygio kursu...
Atsakyti
mergaites kaip gražiau, kai ant medžiagos veli geriau tokia pat vilnos spalva det kaip ir šilko ar lino spalva?
Atsakyti
geriau tokia pat spalva, nes, jei vilnos užklosi ploniau, vilna prasiskleidžia, išsimuša audinio spalva.
Atsakyti
Priklausomai ka veli, man patinka ir taip ir kitaip ax.gif .
Atsakyti
tikrai jau negali vienareiksmiskai pasakyti ,visokie variantai geri ,tik ziurint kaip mokesi juos suderinti. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2012 05 05, 18:15)
tikrai jau negali vienareiksmiskai pasakyti ,visokie variantai geri ,tik ziurint kaip mokesi juos suderinti. wub.gif

nu va, manau svarbiausia kaip suderinti kad gražiai atrodytu g.gif , turiu žalsvos medžiagytes ir galvoju kaip gražiai padaryti g.gif
Atsakyti
saulyte2,jei nori ,kad nebut didelio kontrasto tarp spalvu ,tai gali rinktis zalia spalva ,bet gerokai ryskesne nei audinys,gali imaisyti ten vos vos kokios gelsvos ar dar kokios kitos spalvos kuri dera prie zalio.Graziai atrodytu ir keli zali atspalviai. sunku cia pasakyti ,reiktu paciai pajausti tas spalvas,tik nekrauk spalvu viena ant kitos ,gaunasi negraziai.
Atsakyti
banddžiau suknute bet šilkas nusiplove, tikroji spalva kuri buvo mėlina o paliko violetinė ir iš apačios dėjau mėlina ir pilka ir blogai kam dėjau pilka doh.gif

user posted image
Atsakyti
asmeniskai as tai nematau kas cia yra blogo.man grazu ir spalvos gerai dera thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(labanaktukee @ 2012 05 04, 05:54)
Nejaugi Lietuvoj auksarankių neatsirastų, kurios patirtim pasidalintų, tik mes tokios visos kuklios ir nesugebam išeiti į dienos šviesą blush2.gif

Aisku kad niekas uz dyka nesidalina mirksiukas.gif O tokiu kursu kaina labai solidi.
Ir dar, naivu tiketis kad po vieno savaitgalio kursu velsi taip pat kaip ir meistre.
Visgi yra spalvu ir formos pajautimas, filosofija. O Lietuvoj puikiu veleju yra ir uz atlygi tikrai dalinasi. mirksiukas.gif
Tik ne visi gali sau leisti tokius kursus.
O kai negali ipirkti, tenka ieskoti paciam ir beieskodamas atrandi daug ir idomiu dalyku. Tiesa tu ieskojimu kaina gaunasi daug didesne nei kursu( kiek vilnos kiek silko sugadinta!). Bet tokio ieskojimo vaisiai patys saldziausi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamytė uogytė: 10 gegužės 2012 - 15:17
QUOTE(Mamytė uogytė @ 2012 05 10, 16:16)
Aisku kad niekas uz dyka nesidalina mirksiukas.gif O tokiu kursu kaina labai solidi.
Ir dar, naivu tiketis kad po vieno savaitgalio kursu velsi taip pat kaip ir meistre.
Visgi yra spalvu ir formos pajautimas, filosofija. O Lietuvoj puikiu veleju yra ir uz atlygi tikrai dalinasi. mirksiukas.gif
Tik ne visi gali sau leisti tokius kursus.
O kai negali ipirkti, tenka ieskoti paciam ir beieskodamas atrandi daug ir idomiu dalyku. Tiesa tu ieskojimu kaina gaunasi daug didesne nei kursu( kiek vilnos kiek silko sugadinta!). Bet tokio ieskojimo vaisiai patys saldziausi biggrin.gif

Aisku, kad po vienos dienos nevelsi tokiu lygiu, bet yra dalyku kur pasimokius daug medziagu sutaupysi thumbup.gif man labai gaila silko, jei nepavyksta sumanymas doh.gif aisku tada viskas virsta kuo nors dar nauju 4u.gif
Mane labiausiai domina klojimo technika Diana uzmauna suknele ant manekeno ir ji jau isformuota, kiek esu macius nuotraukas labai idomiai kloja vilna visiems savo drabuziams
Atsakyti
QUOTE(Aliira @ 2012 05 10, 15:26)
Aisku, kad po vienos dienos nevelsi tokiu lygiu, bet yra dalyku kur pasimokius daug medziagu sutaupysi  thumbup.gif  man labai gaila silko, jei nepavyksta sumanymas  doh.gif aisku tada viskas virsta kuo nors dar nauju  4u.gif
Mane labiausiai domina klojimo technika Diana uzmauna suknele ant manekeno ir ji jau isformuota, kiek esu macius nuotraukas labai idomiai kloja vilna visiems savo drabuziams

O del klojimo, tai paprasta. pasidarykit meginukus nedidelius ir kelis iskarto. Na kas gaunas suklojus du vilnos sluoksnius visiems aisku, kaip sukloti kad salis garbanotus ir aisku. O kas bus jei suklosim istrizai? o kas jei tik viea sluoksni? o jei viena ir labai plona? o jei puse meginuko viena kryptim o kita puse kita?
Stai jums ir pasidalinau uz dyka mirksiukas.gif belieka tik ismeginti paanalizuoti rezultata( kaip kiek ir kokia kryptimi susitrauke) ir pritaikyti savo kuryboje.
Nebutina visalaika viska kloti viena kriptimi. Klojimo kryptis ir storio skirtumas lemia rubo ar daikto forma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamytė uogytė: 10 gegužės 2012 - 15:55