Saulyte2, vilnelės turbūt nedaug labai, šilkas dominuoja, formą gerai sutraukei Pereini ir tu link rūbų?
QUOTE(žollia @ 2012 10 28, 08:49)
Saulyte2, vilnelės turbūt nedaug labai, šilkas dominuoja, formą gerai sutraukei Pereini ir tu link rūbų?
vilnelės nedaug, bandau rūbus, esu siūvėja-sukirpėja, nors šio darbo nebedirbu, tik sau ir taisymai, manau, kad pliusas
Ilgai kaupiausi švarkeliui, mano manekenė išeina su tamsa ir pareina su tamsa, tai teko fotografuoti ant pakabos
Stewie saunu
QUOTE(stewie @ 2012 11 13, 21:52)
Ilgai kaupiausi švarkeliui, mano manekenė išeina su tamsa ir pareina su tamsa, tai teko fotografuoti ant pakabos
nuostabu
idomu, kiek laiko uztrunkama, kol toks grozis suveliamas?
Sveikos, ar atsirastų vėlėja norinti šį savaitgalį lapkričio 24-25 d. dalyvauti Diana Nagornaja MK švarko vėlime, Rygoje?
Aš pati labai norėjau, užsirašiau, ir avansą sumokėjus, tačiau greičiausiai negalėsiu dalyvauti. Tad labai mielai perleisčiau dalyvavimą.
2 dienų kurso kaina 165 Eur arba 115 LAT.
rašykit jei susidomėsite, apsispręsti reikia gan greitai, bent jau iki penktadienio
Aš pati labai norėjau, užsirašiau, ir avansą sumokėjus, tačiau greičiausiai negalėsiu dalyvauti. Tad labai mielai perleisčiau dalyvavimą.
2 dienų kurso kaina 165 Eur arba 115 LAT.
rašykit jei susidomėsite, apsispręsti reikia gan greitai, bent jau iki penktadienio
Papildoma info
Diana Nagornaja LT sutiko pravesti 2 meistriškumo seminarus : suknia ir striukė (grupės iki 15 žmonių, mes tik žiūrim, ji velia ir aiškina, rūsų kalba)
ir kadangi buvo daug prašymų - rankinės (čiumodano ) pamoką - 2 darbo dienos, mes veliam kartu su ja, grupė tik 10 žmonių, dabar jau trečdalis užrašyta.
Programas išversiu iš rūsų kalbos ir paskelbsiu kuo skubiau.
Diana Nagornaja LT sutiko pravesti 2 meistriškumo seminarus : suknia ir striukė (grupės iki 15 žmonių, mes tik žiūrim, ji velia ir aiškina, rūsų kalba)
ir kadangi buvo daug prašymų - rankinės (čiumodano ) pamoką - 2 darbo dienos, mes veliam kartu su ja, grupė tik 10 žmonių, dabar jau trečdalis užrašyta.
Programas išversiu iš rūsų kalbos ir paskelbsiu kuo skubiau.
Merginos, liko tik 6 laisvos vietos pas Nagornąją į švarką, kas tikrai norite, registruokitės kuo skubiau, nes ryte dar buvo laisvos 9, o dabar jau va..
visos kitos grupės perpildytos ir vietų nelikę.
jei taip toliau, bandysime kviestis ją dar kartą.
http://inga-bure-bur...-seminarus.html
visos kitos grupės perpildytos ir vietų nelikę.
jei taip toliau, bandysime kviestis ją dar kartą.
http://inga-bure-bur...-seminarus.html
Mano sarafaniukai
Oksyte,labai patinka man tie sarafaniukai