Sveikos,drabužių vėlimas avi seniai, bet taip sunku prisiruošti...net tai didelis darbas, o nusivylimai, reikalauja daryti pertrauką..
Štai viena mano galva visai vykusi suknute- tunika. Daug rankomis marginto šilko ir sluoksniukas švelnutės, plonytes merino vilnelės.
Štai viena mano galva visai vykusi suknute- tunika. Daug rankomis marginto šilko ir sluoksniukas švelnutės, plonytes merino vilnelės.
QUOTE(fancycolor @ 2012 09 13, 13:34)
Sveikos,drabužių vėlimas avi seniai, bet taip sunku prisiruošti...net tai didelis darbas, o nusivylimai, reikalauja daryti pertrauką..
spalvos gražios ir manekenė kokia
Labai daili suknele
QUOTE(linada @ 2012 09 03, 20:32)
krikstynu suknele
kokia faina suknytė
Papildyta:
QUOTE(raganele @ 2012 08 30, 10:03)
Nagi ruduo,laikas forumą gaivint. Nemarinkit iš čia išsirito daug gražių dalykų
super suknytės ir jūsų raganėle visi veltinukai
Papildyta:
QUOTE(Katinytis @ 2012 06 27, 17:30)
Anoks čia drabužis bet visgi
daili palerina
Aš pasirodysiu savo vasaros ekperimentą, jau gal kai kas matęs, bet vis dėlto:
QUOTE(Aliira @ 2012 09 14, 20:49)
o manekene mazoji kokia fainule dailios suknytes,tik vaikiskai gal rankovytes per daug iskirptos
Jau kokios nuotaikingos nuotraukos .Labai gražios suknutės
Gražutės suknelės ir merginos ir su kišenėm
Wow kiek graziu sukneliu uzderejo
Visos labai grazios!!! Bet Aliiros mazosios suknele ir grazi ir praktiska. Saunu kad pagalvojot apie kisenes, bus kur saldainiams isideti
Visos labai grazios!!! Bet Aliiros mazosios suknele ir grazi ir praktiska. Saunu kad pagalvojot apie kisenes, bus kur saldainiams isideti
As buvau kursuose..labai patiko. Pati Diana labai sauni,,betarpiska, mielai atsakyneja i klausimus, nelaiko jokiu paslapciu..verta, jei tikrai velsit drabuzius arba jau veliat ir turit daug klausimu...as jau va 2 men. dar nieko nesugebejau nuvelti- todel kartais suabejoju, ar vertejo,... bet ,atvirai pasakius, nesigailiu.