Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužiai iš veltinio 3

Linada, labai gražu ir elegantiška!!!
Atsakyti
Sveikos,drabužių vėlimas avi seniai, bet taip sunku prisiruošti...net tai didelis darbas, o nusivylimai, reikalauja daryti pertrauką..
Štai viena mano galva visai vykusi suknute- tunika. Daug rankomis marginto šilko ir sluoksniukas švelnutės, plonytes merino vilnelės.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(fancycolor @ 2012 09 13, 13:34)
Sveikos,drabužių vėlimas avi seniai, bet taip sunku prisiruošti...net tai didelis darbas, o nusivylimai, reikalauja daryti pertrauką..
Štai viena mano galva visai vykusi suknute- tunika. Daug rankomis marginto šilko ir  sluoksniukas švelnutės, plonytes merino vilnelės.

user posted image

wub.gif spalvos gražios wub.gif ir manekenė kokia thumbup.gif
Atsakyti
Labai daili suknele 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linada @ 2012 09 03, 20:32)
krikstynu suknele smile.gif

kokia faina suknytė bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(raganele @ 2012 08 30, 10:03)
Nagi ruduo,laikas forumą gaivint. Nemarinkit iš čia išsirito daug gražių dalykų smile.gif

super suknytės ir jūsų raganėle visi veltinukai thumbup.gif bigsmile.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Katinytis @ 2012 06 27, 17:30)
Anoks čia drabužis bet visgi

daili palerina smile.gif
Atsakyti
Aš pasirodysiu savo vasaros ekperimentą, jau gal kai kas matęs, bet vis dėlto:
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Aliira @ 2012 09 14, 20:49)
Aš pasirodysiu savo vasaros ekperimentą, jau gal kai kas matęs, bet vis dėlto:
user posted image
user posted image

o manekene mazoji kokia fainule thumbup.gif dailios suknytes,tik vaikiskai gal rankovytes per daug iskirptos g.gif
Atsakyti
Jau kokios nuotaikingos nuotraukos thumbup.gif .Labai gražios suknutės wub.gif
Atsakyti
Gražutės suknelės ir merginos wub.gif ir su kišenėm bigsmile.gif
Atsakyti
Wow kiek graziu sukneliu uzderejo wub.gif wub.gif wub.gif

Visos labai grazios!!! Bet Aliiros mazosios suknele ir grazi ir praktiska. Saunu kad pagalvojot apie kisenes, bus kur saldainiams isideti wub.gif
Atsakyti
Mielosios vėlėjos, apsilankiusios Dianos Nagornos kursuose,gal galėtumėt patarti ar verta važiuoti į jos kursus? smile.gif
Atsakyti
As buvau kursuose..labai patiko. Pati Diana labai sauni,,betarpiska, mielai atsakyneja i klausimus, nelaiko jokiu paslapciu..verta, jei tikrai velsit drabuzius arba jau veliat ir turit daug klausimu...as jau va 2 men. dar nieko nesugebejau nuvelti- todel kartais suabejoju, ar vertejo,... bet ,atvirai pasakius, nesigailiu.
Atsakyti