Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužiai iš veltinio 3

Raganėl, as savo dvi bliuzes viskoze dengiau, o mazosios liemene - silku (pluostais, ne medziaga). Nesiojau daug. Tai pasisiause tik is vidaus.
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2012 08 30, 14:40)
Grazu, Raganele, kai tokius modeliukus turi, tai velt ir velt.
Mano pirmas svarkelis po kursu:

user posted image

Tuoj nugriūsiu nuo tokio grožio wub.gif wub.gif :wub:jetau, kaip gražu thumbup.gif
Paprotink, o čia šonuose karakulis prisiūtas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Molė: 31 rugpjūčio 2012 - 09:20
QUOTE(raganele @ 2012 08 31, 08:54)
Ačiū už pagyras mano manekenėms smile.gif
Gal kas gali patarti dėl to veltų drabužių nešiojimo-kuo paviršių apvelti, kad kuo mažiau bumbuliuotųsi? Ledutei skraistę suvėliau, visą paviršių kažkokiu sintetiniu pluoštu dengiau, visvien pasišiaušė ilgainiui. Dabar norėčiau abiem a la paltukus-skraistes, bet na neatrandu. Gal šilko šifonu, o ne pluoštais bandyt...

gal medžiaga į viršų. na jei ant šifono, tai šifonas kad viršuj būtų. nelabai nešioja kas tuos rūbus. o iš krikšto suknelės padevėjimo keletą vlandų sunku nuspręsti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2012 08 31, 09:54)
Ačiū už pagyras mano manekenėms smile.gif
Gal kas gali patarti dėl to veltų drabužių nešiojimo-kuo paviršių apvelti, kad kuo mažiau bumbuliuotųsi? Ledutei skraistę suvėliau, visą paviršių kažkokiu sintetiniu pluoštu dengiau, visvien pasišiaušė ilgainiui. Dabar norėčiau abiem a la paltukus-skraistes, bet na neatrandu. Gal šilko šifonu, o ne pluoštais bandyt...

pro sifona irgi lenda. O koki susitraukima skaiciuoji?
Atsakyti
[quote=kadabra,2012 08 30, 15:40]

Tiesiog pasigėrėjau, nuostabus vaizdas akims wub.gif wub.gif wub.gif
Būk mano Mokytoja...
Aš kuo rimčiausiai...
Atsakyti
Kadabra, nuostabus švarkelis wub.gif wub.gif wub.gif
Man irgi baisiai smalsu dėl įstatytų rankovių g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aliira @ 2012 08 31, 10:13)
pro sifona irgi lenda. O koki susitraukima skaiciuoji?

plonesniems dvigubą, vat ir man pro medžiagą prisiburbuliuoja vistiek
Atsakyti
Sveikos velymo meistres!

turiu maisa suns vilnos prisukavus, kazkaip gaila ismesti, jei norit dovanosiu, gal but kazka naudingo padarysit 4u.gif Spalva sviesiai ruda, smeline
jei patiks galiu pastoviai ,,pesioti" savo augintini vis aprupindama zaliava biggrin.gif

Kaunas,
Atsakyti
Raganele, kadabra, puikus darbai !
Atsakyti
Dekui, merginos 4u.gif
Rankoves - isiutos. Krasta apsiuvau karakuliu 4u.gif
Atsakyti
Švarkas fantastiškas thumbup.gif
Atsakyti
krikstynu suknele smile.gif
user posted image
Atsakyti