Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužiai iš veltinio 3

Ačiū smile.gif O čia ne šilkai biggrin.gif čia medvilnė, tik labai plonytė. Jei apie mergaičių sukneles. Tiesa, be "žužalkos" su medvilne neprasidėčiau, ne merlius visgi. Ir vilna 16 mic.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganele: 30 rugpjūčio 2012 - 08:29
Mergytės laba grazios:)
Sukneles irgi labai smagios ir grazios atrodo...
Atsakyti
Grazu, Raganele, kai tokius modeliukus turi, tai velt ir velt.
Mano pirmas svarkelis po kursu:

user posted image
Atsakyti
O šitą grožį jau esu užmačius, NEREALIAI bigsmile.gif O gal bandei nešiot? Mane gerokai erzina bumbuliavimasis veltų drabužiukų. Mažiausiai bėdų su medvilninėm apveltom suknėm kolkas.
Atsakyti
puikių puikiausias švarkelis. tik kartą esu mačiusi moterį su veltu švarkeliu, Jurbarke, žirgų konkūre, už jos stovėjau tai vis šavarkelį nužiūrinėjau.

Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2012 08 30, 15:43)
O šitą grožį jau esu užmačius, NEREALIAI  bigsmile.gif O gal bandei nešiot? Mane gerokai erzina bumbuliavimasis veltų drabužiukų. Mažiausiai bėdų su medvilninėm apveltom suknėm kolkas.

nebandziau nesiot, bet vilna prabandyta jau, zinoma.
Visa vilna kazkiek keicia pavirsiu tikriausiai, nieko nepadarysi. Tampiau as ta svarkeli uztektinai ir siuvimo eigoje, ir matavimosi, normaliai, patogus, jaukus, siltas.
Atsakyti
Raganėle, suknelės tai visos pavykusios. 4u.gif
Kadabros švarkelis tai - super wub.gif O kursus turi omeny, Dianos?
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2012 08 30, 21:22)
Raganėle, suknelės tai  visos pavykusios. 4u.gif 
Kadabros švarkelis tai - super wub.gif O kursus turi omeny, Dianos?

taip, tik tuose vienuose ir esu buvus, labai knietejo.
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2012 08 30, 13:40)
Grazu, Raganele, kai tokius modeliukus turi, tai velt ir velt.
Mano pirmas svarkelis po kursu:

fantastinis svarkutis wub.gif wub.gif but idomu paziuret ant manekenes blush2.gif
Atsakyti
Raganėle,Kadabra, jūs šaunuolės.
Kadabra,švarkelio rankovės veltos atskirai ir prisiūtos?ar veltos kartu,o siūlė dekoratyvinė?
Atsakyti
Na jau Raganėlės suknelės labai gražios, o mažosios manekenės tokios smagios smile.gif tik į madų katalogą Jus visas.

Kadabros švarkas labai labai gražus.
Atsakyti
Ačiū už pagyras mano manekenėms smile.gif
Gal kas gali patarti dėl to veltų drabužių nešiojimo-kuo paviršių apvelti, kad kuo mažiau bumbuliuotųsi? Ledutei skraistę suvėliau, visą paviršių kažkokiu sintetiniu pluoštu dengiau, visvien pasišiaušė ilgainiui. Dabar norėčiau abiem a la paltukus-skraistes, bet na neatrandu. Gal šilko šifonu, o ne pluoštais bandyt...
Atsakyti