Ačiū O čia ne šilkai čia medvilnė, tik labai plonytė. Jei apie mergaičių sukneles. Tiesa, be "žužalkos" su medvilne neprasidėčiau, ne merlius visgi. Ir vilna 16 mic.
O šitą grožį jau esu užmačius, NEREALIAI O gal bandei nešiot? Mane gerokai erzina bumbuliavimasis veltų drabužiukų. Mažiausiai bėdų su medvilninėm apveltom suknėm kolkas.
puikių puikiausias švarkelis. tik kartą esu mačiusi moterį su veltu švarkeliu, Jurbarke, žirgų konkūre, už jos stovėjau tai vis šavarkelį nužiūrinėjau.
QUOTE(raganele @ 2012 08 30, 15:43)
O šitą grožį jau esu užmačius, NEREALIAI O gal bandei nešiot? Mane gerokai erzina bumbuliavimasis veltų drabužiukų. Mažiausiai bėdų su medvilninėm apveltom suknėm kolkas.
nebandziau nesiot, bet vilna prabandyta jau, zinoma.
Visa vilna kazkiek keicia pavirsiu tikriausiai, nieko nepadarysi. Tampiau as ta svarkeli uztektinai ir siuvimo eigoje, ir matavimosi, normaliai, patogus, jaukus, siltas.
Raganėle, suknelės tai visos pavykusios.
Kadabros švarkelis tai - super O kursus turi omeny, Dianos?
QUOTE(žollia @ 2012 08 30, 21:22)
Raganėle, suknelės tai visos pavykusios.
taip, tik tuose vienuose ir esu buvus, labai knietejo.
QUOTE(kadabra @ 2012 08 30, 13:40)
Grazu, Raganele, kai tokius modeliukus turi, tai velt ir velt.
Mano pirmas svarkelis po kursu:
Mano pirmas svarkelis po kursu:
fantastinis svarkutis but idomu paziuret ant manekenes
Raganėle,Kadabra, jūs šaunuolės.
Kadabra,švarkelio rankovės veltos atskirai ir prisiūtos?ar veltos kartu,o siūlė dekoratyvinė?
Kadabra,švarkelio rankovės veltos atskirai ir prisiūtos?ar veltos kartu,o siūlė dekoratyvinė?
Na jau Raganėlės suknelės labai gražios, o mažosios manekenės tokios smagios tik į madų katalogą Jus visas.
Kadabros švarkas labai labai gražus.
Kadabros švarkas labai labai gražus.
Ačiū už pagyras mano manekenėms
Gal kas gali patarti dėl to veltų drabužių nešiojimo-kuo paviršių apvelti, kad kuo mažiau bumbuliuotųsi? Ledutei skraistę suvėliau, visą paviršių kažkokiu sintetiniu pluoštu dengiau, visvien pasišiaušė ilgainiui. Dabar norėčiau abiem a la paltukus-skraistes, bet na neatrandu. Gal šilko šifonu, o ne pluoštais bandyt...
Gal kas gali patarti dėl to veltų drabužių nešiojimo-kuo paviršių apvelti, kad kuo mažiau bumbuliuotųsi? Ledutei skraistę suvėliau, visą paviršių kažkokiu sintetiniu pluoštu dengiau, visvien pasišiaušė ilgainiui. Dabar norėčiau abiem a la paltukus-skraistes, bet na neatrandu. Gal šilko šifonu, o ne pluoštais bandyt...