Įkraunama...
Įkraunama...

Drabužiai iš veltinio 3

QUOTE(žollia @ 2012 08 07, 12:01)
Bet tai kiek įvairių dydžių manekenų reik turėt blink.gif . Arba velia tik  vieno dydžio menekenėm tongue.gif

na ji sake, kad turi visokiu rolleyes.gif o as pati nusipirkau reguliuojamo dydzio
Papildyta:
QUOTE(kadabra @ 2012 08 07, 13:49)
nemanau, kad jie tinkami drabuziui dziovinti del savo konstrukciniu detaliu.
As pati birzelio pradzioje buvau Dianos kursuose Odesoje (striukes su kapisonu ir isiutinem rankovem velimas). Meistre minejo, jog turi berods 8 manekenus skirtingu dydziu. Jeigu pavaiksciotumet po rusiu forumus, rastumet tokius ale silikoninius, ant kuriu labai patogu aprengti slapia ruba, jie tiesiog kai kuriose vietose susispaudzia.

as aprengiau manekena maisu ir isdziovinau ant jo svarka. O reguliuojamas man patinka tuo, kad gali priderinti pagal figura, as tokio seniai norejau, dar nuo tu laiku kai siudavau. As kadangi naudosiu ir siuvimui pirkau toki. O tu alia silikoniniu maciau rusiskoj priemoniu parduotuvej.
Atsakyti
Na, Aliira, as nezinau koks tavasis manekenas ir kaip jis reguliuojasi, bet as isivaizduoju, kad didinant dydziu, kunas pleciasi ir atsiranda ertmes. Ar ne? Jeigu atsiranda, vadinasi pritrinti/formuoti ant manekeno jau bus sunkiau.
Is kitos puses kintancio dydzio manekenai - jega, vien jau siuvimui, o kur dar vietos taupymas.
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2012 08 07, 14:00)
Na, Aliira, as nezinau koks tavasis manekenas ir kaip jis reguliuojasi, bet as isivaizduoju, kad didinant dydziu, kunas pleciasi ir atsiranda ertmes. Ar ne? Jeigu atsiranda, vadinasi pritrinti/formuoti ant manekeno jau bus sunkiau.
Is kitos puses kintancio dydzio manekenai - jega, vien jau siuvimui, o kur dar vietos taupymas.

na as kadangi pirmiausia galvojau apie save blush2.gif o mano dydis maziausias tai su ta problema dar nesusiduriau lotuliukas.gif tik va atrodo prasoviau reikejo pirkti petite, o ne normalu dydi
cia tik isbandzius koki didesni dydi paaiskes ar patogu ....
Atsakyti
Merginos, jūs čia stipriai pažengusios esat. ax.gif , kaip padaryti tokius raštus?

nuno
Atsakyti
Odievai kaip baisiai doh.gif atsiprašau labai, kaip kokios žarnos...
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2012 08 07, 15:01)
Odievai kaip baisiai  doh.gif atsiprašau labai, kaip kokios žarnos...

Nu as ir negaliu pasakyti kad grazu lotuliukas.gif biggrin.gif
Bet efektas idomus. Manau jog cia tiesiog iskirptos formos is jau suveltos vilnos, kurios ilaminuotos tarp silko ir vilnos sluoksniu.

Beja manau man visai neblogai gaunasi velti rubus ir be jiokio manekeno.
Atsakyti
aha, tikrai laminavimas smile.gif
gal cia tik pobaisiai, bet kitur esu macius tikrai graziu darbu tokia technika.
Atsakyti
Esu macius MK kaip is siulo dejo tokius rastus ten buvo tarp vilnos sluoksniu, o cia tarp silko ir vilnos sudeta sakyciau.
Atsakyti
lotuliukas.gif O man visai nieko tokie kringeliai-kaspinuočiai biggrin.gif Tik labai jau storai atrodo viskas-per grubu gal šalikui.
Ačiuks visoms už nuomones. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žollia: 07 rugpjūčio 2012 - 21:11
O jei sluoksnos gijas dėt, arba kažkiek suveltas jas g.gif
Atsakyti
Nagi ruduo,laikas forumą gaivint. Nemarinkit iš čia išsirito daug gražių dalykų smile.gif

Vakar pagaliau gavosi moteriškus išlinkimus teisingai suklot, valio! Ale neįsivaizduoju kodėl nugara ploniau susiklojo ir bruds persimato... Bus dar viena nenešiotina, na bet eksperimentas pusiau pavykęs, tai pavykusią pusę ir parodysiu biggrin.gif :
user posted image

O čia manau veltinės suknios pavykusios be kliauzų, nes intensyviai nešiojamos,labai mėgiamos ir... velnias jų neima biggrin.gif
user posted image
Atsakyti

Grazu raganele thumbup.gif
is kur tuos silkus trauki vaikiskom suknelem ????
as vis stebiuosi kur toks pasirinkimas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aliira: 30 rugpjūčio 2012 - 08:16