QUOTE(žollia @ 2012 08 07, 12:01)
Bet tai kiek įvairių dydžių manekenų reik turėt . Arba velia tik vieno dydžio menekenėm
na ji sake, kad turi visokiu o as pati nusipirkau reguliuojamo dydzio
Papildyta:
QUOTE(kadabra @ 2012 08 07, 13:49)
nemanau, kad jie tinkami drabuziui dziovinti del savo konstrukciniu detaliu.
As pati birzelio pradzioje buvau Dianos kursuose Odesoje (striukes su kapisonu ir isiutinem rankovem velimas). Meistre minejo, jog turi berods 8 manekenus skirtingu dydziu. Jeigu pavaiksciotumet po rusiu forumus, rastumet tokius ale silikoninius, ant kuriu labai patogu aprengti slapia ruba, jie tiesiog kai kuriose vietose susispaudzia.
As pati birzelio pradzioje buvau Dianos kursuose Odesoje (striukes su kapisonu ir isiutinem rankovem velimas). Meistre minejo, jog turi berods 8 manekenus skirtingu dydziu. Jeigu pavaiksciotumet po rusiu forumus, rastumet tokius ale silikoninius, ant kuriu labai patogu aprengti slapia ruba, jie tiesiog kai kuriose vietose susispaudzia.
as aprengiau manekena maisu ir isdziovinau ant jo svarka. O reguliuojamas man patinka tuo, kad gali priderinti pagal figura, as tokio seniai norejau, dar nuo tu laiku kai siudavau. As kadangi naudosiu ir siuvimui pirkau toki. O tu alia silikoniniu maciau rusiskoj priemoniu parduotuvej.