QUOTE(jurgina@ @ 2012 06 05, 16:11)
Nauja Bostonproper, natūralios odos striuke, minkšta, lengva, ne tokia blizgi. Dydis 2, atitinka XS- S dydį. Su siuntimu 150 lt.
NAUJI RUBELIAI BOSTON PROPER
Megztukas dydis S bet tikrai tinka nuo S iki M
KAINA 55 LITAI
Sijonas labai malonios medziagos, plonas ir aukstesnio ugio (nuo 170 sakyciau-sijono ilgis 103cm).Labai patogus, aukstas ir grazus liemuo, tamprus ypatingai, todel tikrai garantuotai tiks nuo kokio 6 nesiojancioms iki 14 (liemuo ramybes busenoje 32x2cm, tai kudesnems graziai ant klubu laikytusi, o stambesnems net iki 55x2 laisvai tempias ir graziai krenta) . Raso S dydi. As pati visus dzinsus amerikinius nesioju 10 dydzio, tai sitas sijonas man tikrai geras, bet tikrai graziai ziuretusi ir ant kitu dydziu, del labai dekingo liemens
KAINA 55 LITAI
Bliuskyte netampraus trikotazo, dydis S (panasu kad atitinka) Mano spalva juoda.
KAINA 45 LITAI
Kaunas, bet siunciu pastu
Megztukas dydis S bet tikrai tinka nuo S iki M
KAINA 55 LITAI
Sijonas labai malonios medziagos, plonas ir aukstesnio ugio (nuo 170 sakyciau-sijono ilgis 103cm).Labai patogus, aukstas ir grazus liemuo, tamprus ypatingai, todel tikrai garantuotai tiks nuo kokio 6 nesiojancioms iki 14 (liemuo ramybes busenoje 32x2cm, tai kudesnems graziai ant klubu laikytusi, o stambesnems net iki 55x2 laisvai tempias ir graziai krenta) . Raso S dydi. As pati visus dzinsus amerikinius nesioju 10 dydzio, tai sitas sijonas man tikrai geras, bet tikrai graziai ziuretusi ir ant kitu dydziu, del labai dekingo liemens
KAINA 55 LITAI
Bliuskyte netampraus trikotazo, dydis S (panasu kad atitinka) Mano spalva juoda.
KAINA 45 LITAI
Kaunas, bet siunciu pastu
Nauja Bostonproper M dydžio, Chaki spalvos suknelė, 60Lt
Vilnius
Vilnius
Nuostabus Boston Proper ,megztukas, XS dydis, 80 Lt (pradinė kaina internetiniam puslapy buvo 119$)
Boston Proper liemenė, S dydis, tačiau padidinta, tiks M, 50 Lt (pradinė kaina internetiniam puslapy buvo 119$)
RIOMOS IŠPARDUOTUVĖ būtinai užsukit
Boston Proper liemenė, S dydis, tačiau padidinta, tiks M, 50 Lt (pradinė kaina internetiniam puslapy buvo 119$)
RIOMOS IŠPARDUOTUVĖ būtinai užsukit
QUOTE(Džiordžas @ 2012 06 10, 16:12)
parduota
Naujas, labai puošnus gražus, Boston proper ilgas megztukas, spalva balintos kavos, kokybiškas. Dydis M. Kaina 65 Lt.
QUOTE(Patrika @ 2012 06 14, 15:03)
Naujas, labai puošnus gražus, Boston proper ilgas megztukas, spalva balintos kavos, kokybiškas. Dydis M. Kaina 65 Lt.
Parduotas labai greitai mamytei
BOSTON PROPER bliuskutė, 10 dydis, kaina 87 Lt.
Naujos BOSTONPROPER basutes
Atitinka 38,5-39 dydi
Kaina 130 Lt
Atitinka 38,5-39 dydi
Kaina 130 Lt
QUOTE(Vaida36969 @ 2012 04 27, 22:53)
Nauja,labai grazi Bostonproper palaidinuke,susagstoma per prieki,graziai izmaskuoja pilvuka
Dydis S, kaina 50 Lt
Rasykite i az
Dydis S, kaina 50 Lt
Rasykite i az
Nusipirkau sia nuostabia palaidine ir man didoka, parduodu uz ta pacia kaina 50 Lt