Įkraunama...
Įkraunama...

Boston Proper

parduodu nauja tunika dydis xs kaina 85lt
user posted image
Atsakyti
QUOTE(jolanta0417 @ 2012 05 24, 10:24)
Parduodu nauja su etikete suknele. Dydis 2 (USA). Tiktu platesnio liemens savininkei  4u.gif  Kadangi nuotrauka ikelti man misija neimanoma, tai dedu nuoroda  doh.gif  blush2.gif
40 Lt  smile.gif
http://www.bostonpro...;alias=835265G2

user posted image
Stai Jusu suknele 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džiordžas: 24 gegužės 2012 - 12:44
QUOTE(anzius @ 2012 05 13, 20:10)
Naujas megztukas (tik mano spalva pilka,neisejo ikelt nuotraukos blush2.gif ) XS  labiau atitinka S dydi,kaina 80lt
user posted image
dzinsiukai -leginsai dydis 2,kaina 80lt
user posted image
Siauliai,siunciu 4u.gif

4u.gif
Atsakyti

Parduodu golfuka is Bostonproper dydis M bet i didziaja puse atitinka manau L. Sudetis labai gera medvilne ir kasmyras wub.gif Kaina tik 50lt pirkta su didele nuolaida. Splava kaip foto. Klaipedauser posted image

Atsakyti
Nauja Boston proper bliuskutė 8 dydis
45 Lt
Medžiaga nesitampo. Per krūtinę 45-46cm.
user posted image

Suknelė M dydis. 50 Lt
user posted image
Spalva skirias. Ką domins atsiūsiu realią foto. Suknelė:
http://www.bostonpro.../4419/pc/53.uts
Atsakyti
Parduodu nauja Boston Proper odinuke wub.gif 6 dydis,kaina 150lt.
user posted image

Atsakyti
Nauja odinė Boston Proper striukyte 4 dydis,atitinka S /M dydį. 520 lt.
Pečiai-40
Pažastukai-48
Liemuo-43
Rankovė-62
Ilgis-53
http://www.bostonpro...;alias=833529K1
user posted image
Atsakyti
Parduodu nauja atsiusta is JAV''Boston Proper'' pancio wub.gif .Dydis zinokite raso L bet tikrai labai stipriai padidintas manau g.gif tiks neiojanciai nuo 16 iki 20 nes labai platus.Tikrai labai fainas pasivaikscioti prie juros vakarais apsigaubus siuo pancio Kaina tikrai labai nedidele tik 55 Lt.
Pancio randasi Vilniuje bet siusti galiu i kitus miestus. 4u.gif
user posted image
Atsakyti
NAUJI RUBELIAI BOSTON PROPER

Megztukas su atlasiniais kaspinais dydis S bet tikrai tinka nuo S iki M smile.gif

KAINA 55 LITAI

user posted image

Sijonas labai malonios medziagos, plonas ir aukstesnio ugio (nuo 170 sakyciau-sijono ilgis 103cm).Labai patogus, aukstas ir grazus liemuo, tamprus ypatingai, todel tikrai garantuotai tiks nuo kokio 6 nesiojancioms iki 14 (liemuo ramybes busenoje 32x2cm, tai kudesnems graziai ant klubu laikytusi, o stambesnems net iki 55x2 laisvai tempias ir graziai krenta) . Raso S dydi. As pati visus dzinsus amerikinius nesioju 10 dydzio, tai sitas sijonas man tikrai geras, bet tikrai graziai ziuretusi ir ant kitu dydziu, del labai dekingo liemens 4u.gif

KAINA 55 LITAI

user posted image

Suknele 8 dydzio ir sakyciau toki ir atitinka, nes nesiojanciai man 10 dydi liemuo kazkaip "braska". Medziaga netampri, lengva, sunkiai krentanti.

KAINA 55 LITAI

user posted image

Suknute labai tampraus ir ziauriai kokybisko trikotazo. Mano spalva tokia chaki vadinama. Labai super paslepia visus "gerius", graziai isryskina krutine, labai patogi ir praktiska. Nugaroje kirpimas toks pat kaip priekyje-gilia iskirpte. Dydis raso M. Toki ir atitinka mazdaug.

KAINA 55 LITAI

user posted image

Bliuskyte netampraus trikotazo, dydis S (panasu kad atitinka) Mano spalva juoda.

KAINA 45 LITAI

user posted image

Kaunas, bet siunciu pastu smile.gif

Atsakyti

S dydzio BostonProper bliuskyte , 80lt.
user posted image
Atsakyti
Grazuole bostonproper bliuzkyte, dydis M PARDUOTA

user posted image

Bostonproper kelnės, dydis 4 tiks su klubais iki 100cm, nes jose yra net 5proc. elastano, kojos atrodo kaip nutekintos wub.gif
juosmuo 38-39cm

spalva khaki, kaip antroje nuotraukoje

labai kokybiškos, ČIA galima paskaityti kaip grožio ekspertė duoda aukščiausius įvertinimus bostonproper Paris fit side-zip crop pant

user posted image

user posted image

Kaina 65Lt 50

BOSTONPROPER PONTE leggings

dydis S (padidinti) spalva Charcoal

Gražiai modeliuoja figūrą, tvirta medžiaga, prispaudžia pilvuką, liemuo nežemintas wub.gif

user posted image

user posted image

kaina 105Lt
Atsakyti
Naujas Bostonproper megztukas, S dydis. Kaina 165Lt
user posted image
user posted image
Atsakyti