Įkraunama...
Įkraunama...

Spuogai ir maistas

mane jau kokius 2 metus vis berdavo ir vis nezinojau nuo ko.
atsikeli ryte ir nezinai ko tiketis paziurejus i veidrodi.
Jau kokia savaite kai pavyko isspresti sita problema. Visada galvojau kad man kenkia koks kecupas ar saldumynai, o pasirodo kad pieno produktai kuriuos as nuolat valgiau, nes man jie labai skanus ( suriai, sureliai, varskyte ir pan). Pasirodo kad pagal savo kraujo grupe kuri yra 0, as tiesiog netoleruoju pieno produktu.
Taigi brangiosios, jei ka nors kamuoja panasios problemos, pasiziurekit kokiu produktu negalite valgyti pagal kraujo grupe (o kuriuos nuolat valgot) ir bandykit kuriam laikui ju atsisakyti. Manau kad ne vienai tai gali padeti, nes man padejo smile.gif)
temoje apie dieta pagal kraujo grupes, perskaiciau labai daug neigiamu nuomonu apie tokias dietas, nes anot ju, tai visiska nesamone.. bet jei suvoktume kad maistas is zarnyno nukeliauja i krauja, tai gal tai ir neatrodytu tokia jau didele nesamone wink.gif
Atsakyti
Kaip ir daugelis pastebėjau, kaip suvalgytas "netinkamas" patiekalas o ypač šokoladas gali atsiliepti veido odai doh.gif Norėdama išsiaiškinti tuos "produktus-kenkėjus" esu pasidariusi taip vadinamą "vegatestą". Temelėje nepastebėjau, kad kuri būtų užsiminusi apie tokį. Dariausi prieš tris metus, dar kažkur stalčiuj turiu tyrimo rezultatą. Na tinkamų mano organizmui produktų buvo tikrai labai nedaug: soja, kalakutiena ir dar keletas žalių daržovių. Na, soja man iškart atkrenta, o kiek žmogus laiko vien kalakutiena misti gali? Banžiau kuri laiką prisilaikyti, oda pagražėjo, be to, 5kg nutirpo (nors tokio poreikio nebuvo) tongue.gif
Atsakyti
As nezinau, kaip kitom, bent bent jau man tai labai ne i nauda B grupes vitaminai.
Jei tik pradedu gert kokius papildus kur ju yra, mane iskart pradeda berti..
Nustoju ir vel viskas tvarkoj smile.gif
Ir buvau kraujo tyrimu darytis ir man patvirtino, kad nuo ju mane beria.
Nu vat netoleruoja organizmas didesnio ju kiekio ir viskas doh.gif
Tai dabar stengiuosi ziureti,kad ir maiste butu ju maziau. Riesutu nebevalgau pvz.
Mieliniai kepiniai irgi man ne i nauda.O stai nuo sokolado man jokio poveikio, nei daugeja, nei mazeja tu spuogiuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mexica @ 2009 06 15, 10:49)
As nezinau, kaip kitom, bent bent jau man tai labai ne i nauda B grupes vitaminai.
Jei tik pradedu gert kokius papildus kur ju yra, mane iskart pradeda berti..
Nustoju ir vel viskas tvarkoj smile.gif
Ir buvau kraujo tyrimu darytis ir man patvirtino, kad nuo ju mane beria.
Nu vat netoleruoja organizmas didesnio ju kiekio ir viskas doh.gif
Tai dabar stengiuosi ziureti,kad ir maiste butu ju maziau. Riesutu nebevalgau pvz.
Mieliniai kepiniai irgi man ne i nauda.O stai nuo sokolado man jokio poveikio, nei daugeja, nei mazeja tu spuogiuku smile.gif

B grupe yra siaip daznai alergizuojantys, o be to jie riebaluose tirpus ir kaupiasi organizme, todel be reikalo ju gerti nereikia, gal pas jus nera jokio poreikio ir trukumo?
tai geriau vengti tu papildu, nes ir mikroelementai ir riebaluose tirpus vitaminai gali buti perdozuojami elementariai ir bus net ne alergine reakcija, o perdozavimo reiskiniai kokie nors..
Atsakyti
QUOTE(love_is @ 2009 06 13, 15:40)
mane jau kokius 2 metus vis berdavo ir vis nezinojau nuo ko.
atsikeli ryte ir nezinai ko tiketis paziurejus i veidrodi.
Jau kokia savaite kai pavyko isspresti sita problema. Visada galvojau kad man kenkia koks kecupas ar saldumynai, o pasirodo kad pieno produktai kuriuos as nuolat valgiau, nes man jie labai skanus ( suriai, sureliai, varskyte ir pan). Pasirodo kad pagal savo kraujo grupe kuri yra 0, as tiesiog netoleruoju pieno produktu.
Taigi brangiosios, jei ka nors kamuoja panasios problemos, pasiziurekit kokiu produktu negalite valgyti pagal kraujo grupe (o kuriuos nuolat valgot) ir bandykit kuriam laikui ju atsisakyti. Manau kad ne vienai tai gali padeti, nes man padejo smile.gif)
temoje apie dieta  pagal kraujo grupes, perskaiciau labai daug neigiamu nuomonu apie tokias dietas, nes anot ju, tai visiska nesamone.. bet jei suvoktume kad maistas is zarnyno nukeliauja i krauja, tai gal tai ir neatrodytu tokia jau didele nesamone wink.gif

Labas,
pas mane irgi 0 kraujo grupe ir dariausia maisto toleravimo testa - visiska teisybe, mums negalima pieno produktu, sokolado ir miltiniu patiekalu - spuogu maistas.
Atsakyti
Pradejau naudoti Octenisan losjona ir pasimate pagerejimas. spuogu tikrai sumazejo, dabar dar reiktu maisteli pasireguliuoti ir manau kad bus isvis gerai.
Atsakyti
QUOTE(milka spilka @ 2009 07 10, 15:13)
Pradejau naudoti Octenisan losjona ir pasimate pagerejimas. spuogu tikrai sumazejo, dabar dar reiktu maisteli pasireguliuoti ir manau kad bus isvis gerai.

kur pirkot? kokia kaina? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_eg0iste_ @ 2009 07 10, 15:38)
kur pirkot? kokia kaina?  4u.gif

yra kaune keletas vaistiniu kur yra, be to dar galima uzsisakyti 100metu.lt ir atveza i artimiausia ar tinkamiausia 100metu vaistine
o kaina tai apie 20 Lt, tikliau iki 20 Lt uz 150 ml buteliuka, kiek man teko susidurt
smile.gif
Atsakyti
As pastebejau, kad mane paberia kai suvalgau daugiau saldesnio ar astresnio maisto
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 07 15, 18:00)
As pastebejau, kad mane paberia kai suvalgau daugiau saldesnio ar astresnio maisto

faktas... verysad.gif ir ka nors riebiau...vienu zodziu nieko negalima valgyt verysad.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif rasau, nes siandien pradedu vartoti maisto pailda "dermabion", ten tu mieliu kaip vaistininke sake yra daug, ir palei ja cia bene geriausias papildas. dar nusipirkau silicio rugsties 1%, sake pavalyt vis spuogiukus kad nusausintu, o tada jiem sakes. biggrin.gif tai ilindau i kelius forumus, o ten kai prirasyta, kad nuo tu "dermabion" 2 savaites tenka kentet. daug spuogu islenda, nes labai valo oda. kiek skaiciau, tai praeina po 3, 2 savaiciu berimas. bet nieko tiksliau nebuvo parasyta. tai gal kuri esat bandzius toki buda nuo spuogiuku. be to, spuogota saves nelaikau, na dabar kol tokia kaitra, tai veidas suprakaituodavo ir issikele keletas, bet dar pastebejau toki dalyka. ar gali buti kad man pavyzdziui kol ejau i mokykla ir kasryt tepdavaus pudra, manau netgi odos bukle buvo geresne (nes pudra naudoju gan gera, sarmoj perku dazniausiai). per vasara pudra uzsitepu veida nebent i menesi kokius 5 kartus. tai gal ir tas prisideda, kad dabar siek tiek pabere. tai vat, padekit, ir parasykit kas esat bande "dermabion", ar verta, gal ten po to isvers labai ir is beveik sveikos odos, susidirbsiu i kokia spoguota? aciu uz komentarus ;]
Atsakyti
QUOTE(simionka @ 2009 07 18, 18:57)
Sveikutes  smile.gif  rasau, nes siandien pradedu vartoti maisto pailda "dermabion", ten tu mieliu kaip vaistininke sake yra daug, ir palei ja cia bene geriausias papildas. dar nusipirkau silicio rugsties 1%, sake pavalyt vis spuogiukus kad nusausintu, o tada jiem sakes.  biggrin.gif  tai ilindau i kelius forumus, o ten kai prirasyta, kad nuo tu "dermabion" 2 savaites tenka kentet. daug spuogu islenda, nes labai valo oda. kiek skaiciau, tai praeina po 3, 2 savaiciu berimas. bet nieko tiksliau nebuvo parasyta. tai gal kuri esat bandzius toki buda nuo spuogiuku. be to, spuogota saves nelaikau, na dabar kol tokia kaitra, tai veidas suprakaituodavo ir issikele keletas, bet dar pastebejau toki dalyka. ar gali buti kad man pavyzdziui kol ejau i mokykla ir kasryt tepdavaus pudra, manau netgi odos bukle buvo geresne (nes pudra naudoju gan gera, sarmoj perku dazniausiai). per vasara pudra uzsitepu veida nebent i menesi kokius 5 kartus. tai gal ir tas prisideda, kad dabar siek tiek pabere. tai vat, padekit, ir parasykit kas esat bande "dermabion", ar verta, gal ten po to isvers labai ir is beveik sveikos odos, susidirbsiu i kokia spoguota? aciu uz komentarus ;]

Salicilo rūgštis, o ne silicio ;DD kazkaip visai ne toki parasiau. ;D
Atsakyti