Įkraunama...
Įkraunama...

Spuogai ir maistas

QUOTE(Chanell @ 2009 03 22, 11:17)
...beje,kai sportuot intensyviau pradedavau su draugem, tai mums iskart pilna spuogu doh.gif

O kaip sportas galetu veikti oda neigiamai?
Vat dabar susimasciau, kad pradejus man lankytis sporto klube, paumejo berimas.. gal nuo baseino, chloro?

o siaip, logiskai mastant, sportas kaip tik turetu gerinti, pagreitinti medziagu apykaita ir pan smile.gif
Atsakyti
kai aš tik tik pradėjau sportuoti tai ir ant mano veido iškart atsirado visokių nesąmonių, g.gif bet vėliau po kokios savaitės vėl viskas tvarkoj su oda pasidarė ir iki šiol išvis jokių problemų neturiu bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
tai dėl prakaito smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erkiut @ 2009 04 14, 22:26)
O kaip sportas galetu veikti oda neigiamai?
Vat dabar susimasciau, kad pradejus man lankytis sporto klube, paumejo berimas.. gal nuo baseino, chloro?

o siaip, logiskai mastant, sportas kaip tik turetu gerinti, pagreitinti medziagu apykaita ir pan smile.gif

Baseino "chlorkė" tai tikrai odos negražina, nei plaukų... doh.gif Bet man pats fainiausias sportas yra plaukiojimas...greičiau vasara rolleyes.gif
Atsakyti
Mane labiausiai beria nuo cukraus pertekliaus ir riebalų trūkumo maiste. Anksčiau, ypač paauglystėj buvau itin susižavėjusi visokiomis beriebalinėmis dietomis ir nuol;at turėjau odos problemų. Dabar stengiuos vengti cukraus ir gauti pakankamai riebaų, ypač omega riebiųjų rūgščių. Rezultatas bent jau man labai pastebimas: tiek plaukai, tiek oda pagražėjo, rankų oda nebesausėja tiek (šiaip be kremo rankoms iš namų neišeinu, nes po to verkti noris). Plius problemėlių su viduriais nebėra ax.gif

O piene daug laktozės, kuri taip pat yra cukraus rūšis, todėl manau ir beria. Tuo tarpu varškė ir kai kurie kiti pieno produktai be laktozės odai neturėtų kenkti.
Atsakyti
Niu aš užaugau kaime, kur pieno produktai būdavo pagrindinis racionas - šviežias neapdorotas pienas, naminiai grietinė, varškė, sūris, sviestas..N metų būvo tradicija prieš miegą pieniška sriuba beveik kasdien..ir kol iki studijų gyvenau pas tėvus, kokie mano oda ir plaukai buvo ..Ak g.gif Man dabar ką tik suėjo 29, ir nors daug kas sako, kad atrodai maks 25..nebe tas jau..Netgi pažiūrėjus į savo 18 m nuotraukas galvoju, ot, kaip gerai atrodžiau mirksiukas.gif plaukai buvo vešlūs ir stori - jokios sagės netikdavo dėl apimties. Oda be mažiausio spuogelio ir nelygumo. Nagai - priešingai, nuo darbų ir priežiūros stokos silpnoki. Manau, viskas tas buvo dėl gausaus natūralios kilmės ir mažai apdoroto maisto..Savos daržovės, mėsa..jokios chemijos..Saldainiai per šventes, kavos nulis..Arbatos savų žolių..
O dabar jau tempas toks, kad viskas pirkta ir šildyta..Galvoju, kiek to natūralaus maisto dabar valgau? Bandžiau prisimint, bet neprisiminiau - viskas iš parduotuvės..O va nuo kokių 26 oda supilkėjo, tada dar mečiau gert KT..Plaukai išplonėjo, pradėjo smarkiai slinkt..O nagai va atsigavo..Dabar koks pusmetis stengiuos nenuodėmiaut - saldumynai tik kai jau labai negaliu per mmm, kava saikingai..Arbatos - keli litrai per dieną žolelių..Pieno produktai, kruopos..Jokių bandelių..Nakvišos aliejus..ir ką..matau atgimstantį iš foto veidą..
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2009 04 25, 16:23)
Niu aš užaugau kaime, kur pieno produktai būdavo pagrindinis racionas - šviežias neapdorotas pienas, naminiai grietinė, varškė, sūris, sviestas..N metų būvo tradicija prieš miegą pieniška sriuba beveik kasdien..ir kol iki studijų gyvenau pas tėvus, kokie mano oda ir plaukai buvo ..Ak g.gif  Man dabar ką tik suėjo 29, ir nors daug kas sako, kad atrodai maks 25..nebe tas jau..Netgi pažiūrėjus į savo 18 m nuotraukas galvoju, ot, kaip gerai atrodžiau mirksiukas.gif plaukai buvo vešlūs ir stori - jokios sagės netikdavo dėl apimties. Oda be mažiausio spuogelio ir nelygumo. Nagai - priešingai, nuo darbų ir priežiūros stokos silpnoki. Manau, viskas tas  buvo dėl gausaus natūralios kilmės ir mažai apdoroto maisto..Savos daržovės, mėsa..jokios chemijos..Saldainiai per šventes, kavos nulis..Arbatos savų žolių..
O dabar jau tempas toks, kad viskas pirkta ir šildyta..Galvoju, kiek to natūralaus maisto dabar valgau? Bandžiau prisimint, bet neprisiminiau - viskas iš parduotuvės..O va nuo kokių 26 oda supilkėjo, tada dar mečiau gert KT..Plaukai išplonėjo, pradėjo smarkiai slinkt..O nagai va atsigavo..Dabar koks pusmetis stengiuos nenuodėmiaut - saldumynai tik kai jau labai negaliu per mmm, kava saikingai..Arbatos - keli  litrai per dieną žolelių..Pieno produktai, kruopos..Jokių bandelių..Nakvišos aliejus..ir ką..matau atgimstantį iš foto veidą..

drinks_cheers.gif
Trap kitko, reikia valgyti kuo daugiau šviežių visokių salotų su aliejumi ( aš dabar nusipirkau avokadų aliejaus thumbup.gif , galima ir veidą tepti), ir erti kuo daugiau vandens ir arbatų .
Atsakyti
QUOTE(Tuberosa @ 2009 04 26, 12:00)
drinks_cheers.gif
Trap kitko, reikia valgyti kuo daugiau šviežių visokių salotų su aliejumi ( aš dabar nusipirkau avokadų aliejaus thumbup.gif , galima ir veidą tepti), ir erti kuo daugiau vandens ir arbatų .

As irgi negaliu atsidziaugti avokadu aliejumi, i salotas nieko geriau ir nerasciau thumbup.gif tik ant veido netepu, per riebus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kabuki @ 2008 10 01, 18:53)
Nuo maisto nepriklauso spuogu kiekis ax.gif

deja tongue.gif
Atsakyti
As tai nepastebiu jokio maisto poveikio odos buklei- ar maitinuos vien vaisiais ir darzovem, ar valgau snikersus su chipsais- vienas velnias lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AMARILIS @ 2009 05 13, 00:52)
As tai nepastebiu jokio maisto poveikio odos buklei- ar maitinuos vien vaisiais ir darzovem, ar valgau snikersus su chipsais- vienas velnias  lotuliukas.gif

Ir man taip buo kai KT geriau, i joki maista nereagavo oda rolleyes.gif o dabar reikia labai prisiziureti
Atsakyti
Gal tos, kurias beria nuo pieno produktu, bandete paprasta piena pakeisti i ta apdorota, kur labai ilgas galiojimo laikas buna (Mū ir t.t.)? As nusipirkau soju pieno, skonis neblogas (MB apibudino kaip grudu nuovira lotuliukas.gif ), gert galima bet ne tas...
Atsakyti