Niu aš užaugau kaime, kur pieno produktai būdavo pagrindinis racionas - šviežias neapdorotas pienas, naminiai grietinė, varškė, sūris, sviestas..N metų būvo tradicija prieš miegą pieniška sriuba beveik kasdien..ir kol iki studijų gyvenau pas tėvus, kokie mano oda ir plaukai buvo ..Ak

Man dabar ką tik suėjo 29, ir nors daug kas sako, kad atrodai maks 25..nebe tas jau..Netgi pažiūrėjus į savo 18 m nuotraukas galvoju, ot, kaip gerai atrodžiau

plaukai buvo vešlūs ir stori - jokios sagės netikdavo dėl apimties. Oda be mažiausio spuogelio ir nelygumo. Nagai - priešingai, nuo darbų ir priežiūros stokos silpnoki. Manau, viskas tas buvo dėl gausaus natūralios kilmės ir mažai apdoroto maisto..Savos daržovės, mėsa..jokios chemijos..Saldainiai per šventes, kavos nulis..Arbatos savų žolių..
O dabar jau tempas toks, kad viskas pirkta ir šildyta..Galvoju, kiek to natūralaus maisto dabar valgau? Bandžiau prisimint, bet neprisiminiau - viskas iš parduotuvės..O va nuo kokių 26 oda supilkėjo, tada dar mečiau gert KT..Plaukai išplonėjo, pradėjo smarkiai slinkt..O nagai va atsigavo..Dabar koks pusmetis stengiuos nenuodėmiaut - saldumynai tik kai jau labai negaliu per mmm, kava saikingai..Arbatos - keli litrai per dieną žolelių..Pieno produktai, kruopos..Jokių bandelių..Nakvišos aliejus..ir ką..matau atgimstantį iš foto veidą..