Įkraunama...
Įkraunama...

Spuogai ir maistas

ar gali taip būti jog pradėjau sveikiau maitintis, atsisakiau saldumynų, kepto maisto ir t.t., bet oda nepagražėjo, o kaip tik subjuro? labai spuoguotis pradėjo, bet tie spuogai kaip dėmeles doh.gif gal organizmas valosi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(astuškinas @ 2009 03 31, 13:24)
ar gali taip būti jog pradėjau sveikiau maitintis, atsisakiau saldumynų, kepto maisto ir t.t., bet oda nepagražėjo, o kaip tik subjuro? labai spuoguotis pradėjo, bet tie spuogai kaip dėmeles  doh.gif  gal organizmas valosi? g.gif

kaip keistai g.gif gal pabandyk gerti daug skysciu, tada organizmas valysis daugiau ne per oda.... g.gif
Atsakyti
va ziurekit i sudetis ka valgot
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ugnet @ 2009 03 31, 16:08)
va ziurekit i sudetis ka valgot
user posted image

Aciu, tikrai naudinga, reiks parduotuvej su savim turet, bet jauciu pora va;andu uztrukciau kol visus jogurtus pratikrinciau;)
Atsakyti
o ka daryt smile.gif man ir va atsiunte vakar,tai dabar jau stengsiuosi ziuret,nes turiu daug labai problemu ir su oda ir su virksinimu,ir nieks nepadeda..
Atsakyti
Vakar pastebejau kad isbere mane nuo pieno doh.gif doh.gif tik aciu Dievui ne veida, o ranku vidine puse ax.gif rolleyes.gif po pusdienio praejo tik dabar jau zinosiu kad saikingai reikia ji vartoti g.gif
Atsakyti
mane nuo pieno produktu beria visada. piena vartoju tik su kava
Atsakyti
QUOTE(Stirna222 @ 2009 04 07, 12:21)
mane nuo pieno produktu beria visada. piena vartoju tik su kava

As irgi jau sumazinau iki minimumo, bet taip norisi.. ax.gif unsure.gif
Atsakyti
Man asmeniškai pieno produktai irgi peilis. Jau ne kartą pstebėjau, kad jų daugiau pavartojus, nugara nusėta mažais spuogeliais. Dar tokį patį poveikį man turi rafinuoti angliavandeniai. smile.gif
Atsakyti
Ar gazuotas mineralinis kenkia odai? Kaip?
Atsakyti
Dėl pieno produktų...turbūt ne naujiena, kad laktozės netoleruoja daugybė žmonių, o ypač mūsų kraštuose gyvenančių, tad nieko keisto, kad nuo pieno produktų beria daugumą...Aš stengiuosi pirkti pieną su sumažintu laktozės kiekiu arba išvis be jos...Nors kažin ar jis ten lb geras, nes tokie būna tik MŪ ir pan. g.gif

O iš savo patirties galiu pasakyti, jog tai, ką dedamės į skrandį turi įtakos visam organizmui...o odai tuo labiau. Neseniai laikiausi dietos: 3 dienas - ryžiai (be druskos), 3 dienas - daržovės, 3 dienas - vaisiai ir daug daug žalios arbatos ir vandens...Oda po tų 9 dienų buvo kaip niekad graži, skaisti ir švari...o grįžus prie mažų nuodėmių visi spuogiukai ant smakro sugrįžo. Gal čia stebuklingas sutapimas, bet pasilieku prie nuomonės, jog oda dažnai parodo, kaip mes gyvenam ir ką valgom. Jei bloga mityba gali sugadinti skrandi, kodėl negali didžiausio organo - odos???

P.S. Neteigiu, jog nebūna išimčių...tikrai pažįstų žmonių, kurių odai nepadėjo jokios dietos...jokie litrai vandens ar arbatos...ir joks sveikas gyvenimo būdas...
Atsakyti
Daug kur patariama veidą prausti išrūgomis,pienu arba pieno ir mineralinio vandens mišiniu.Kaip galvojate,jei nuo pieno beria,ar neišbers nusiprausus veidą pienu?Nes visai norėčiau išbandyti. g.gif
Atsakyti