QUOTE(Spurgita @ 2012 08 02, 15:25)
Dilma, kaip supinti tokią kasytę, kaip pirmoj nuotraukoj? Išvirkščią kasą jau lyg ir išmokau gražiai supint su jūsų pagalba.
Labai paprasta. Pirma suriši uodegą, o paskui tą uodegą pini eglute. Kai visą uodegą supini, suriši gumute, o viršų jos tiesiog pakeli - tada ir gaunasi toks efektas. Tada prisegi ir psio
Va, vaizdinė medžiaga
QUOTE(reburd @ 2012 08 02, 15:39)
Dilma, man ta šukuosena trečioj ir ketvirtoj nuotraukoj gražiausia
Turbūt rinksimės šitą
Dilma- jusu dukrelei nesvietiksai pasiseke tokia auksaranke mamyte
mane labai domina kaip supinti ten anksciau sklebtoje foto- kasele per viduri juostele ipinta.. taip atrodo lyg suktinukas.. o kaip tai padaryti- neissiaiskinau dar klausiau, bet nepastebjo mamukai klausimo turbut
mane labai domina kaip supinti ten anksciau sklebtoje foto- kasele per viduri juostele ipinta.. taip atrodo lyg suktinukas.. o kaip tai padaryti- neissiaiskinau dar klausiau, bet nepastebjo mamukai klausimo turbut
Dilma, ačiū, dabar viskas aišku.
Dilma, o i kur jus ta sukuosena renkates? Kur ikelet paskutine - man irgi graziausia
Ragaina, ar sitos su kaspineliu?
Atsiprasau, praleidau pro akis
Stai video, kaip ipinti kaspineli
Ragaina, ar sitos su kaspineliu?
QUOTE(*kineziuke* @ 2012 07 17, 10:05)
Atsiprasau, praleidau pro akis
Stai video, kaip ipinti kaspineli
QUOTE(*kineziuke* @ 2012 08 03, 14:33)
foto tai sitos.. bet video tai netaip pina nu visai netaip
va sita kur tamsiais plaukciais foto- labai noriu ismokti
QUOTE(Ragaina @ 2012 08 03, 13:41)
Dilma- jusu dukrelei nesvietiksai pasiseke tokia auksaranke mamyte
QUOTE(*kineziuke* @ 2012 08 03, 16:33)
Dilma, o i kur jus ta sukuosena renkates? Kur ikelet paskutine - man irgi graziausia
Į vestuves
QUOTE(Ragaina @ 2012 08 03, 19:05)
foto tai sitos.. bet video tai netaip pina nu visai netaip
Tai kad as visiskai taip pat piniau , dukrai viena per visa galva istrizai, o sesei (su tamsiai plaukais) piniau 2 kasas. Technika naudojau lygiai tokia pacia pinant, tokia kaip video. Svarbiausia isiziurek, kaip ir kokia tvarka delioja plaukus ir kaspineli, o ten jau tas kasytes modifikuoti galima kaip tik nori - is sono, per viduri, aplink galva ir t.t. Ir ten video su storesniu kaspineliu parodyta, as plonesni turejau. Kazkokio atskiro video as nemaciau kaip pinti butent tokia kasa (nebent paieskosit ir gal rasit), as tiesiog ismokau kaip ipinti kaspineli, ir tada jau piniau
QUOTE(*kineziuke* @ 2012 08 04, 12:30)
Tai kad as visiskai taip pat piniau , dukrai viena per visa galva istrizai, o sesei (su tamsiai plaukais) piniau 2 kasas. Technika naudojau lygiai tokia pacia pinant, tokia kaip video. Svarbiausia isiziurek, kaip ir kokia tvarka delioja plaukus ir kaspineli, o ten jau tas kasytes modifikuoti galima kaip tik nori - is sono, per viduri, aplink galva ir t.t. Ir ten video su storesniu kaspineliu parodyta, as plonesni turejau. Kazkokio atskiro video as nemaciau kaip pinti butent tokia kasa (nebent paieskosit ir gal rasit), as tiesiog ismokau kaip ipinti kaspineli, ir tada jau piniau
supratau dekui.. kazkaip video rezultatais negraziai atrode , o fotke daug graziau, ir susirode kad cia kitaip visai..
bet tuose video pastebejau gan daznai tuos plaukus ima atzagariom rankom, vos ne veltiniai tos pynes gaunasi.. o realiai pameginus- daug graziau