kaip grazu deja mano abi rankos kaires kad ir kaip besistengciau tik plaukus pesu ir rezltato jokio gal kas galetu pagelbeti ir pasiulyti pacios ar zinote kas pina kaseles mergytem Vilniuje, dekui
nors man begalo grazu ir pavydziu mamytems kurios taip graziai pina,paciai niekaip neiseina,o dar ir maniske nemegeja ilgai kentet kol kas ka supina
Imeskit prasau nuoroda youtube, kur daromos cia demonstruotos grozybes.
Aciu
Aciu
Maniškei plaukai tik nuo metų pradėjo augti, ir dabar, kai jai penki, jie nėra baisia ilgi. Tiesa, supinti eglute įmanoma, bet reikia apsišarvuoti kantrybe, nes mergaitė aktyvistė ir nenori nusėdėti vienoj vietoj
Pavydžiu mamoms, kurios gali eksperimentuoti su savo mergaičių plaukais. Man tas neduota
Pavydžiu mamoms, kurios gali eksperimentuoti su savo mergaičių plaukais. Man tas neduota
QUOTE(reburd @ 2013 07 28, 21:55)
Va kaip sušukavau savo pupą draugų vestuvių proga
Kokie panelytes ilgi plaukai
Labai grazu, saunuoles visos
As supinu plaukucius dukrytei tik progoms arba kai laiko daug turiu, darbo dienom i darzeli dazniausiai paprastesnes sukuosenas darau su graziais segtukais
As supinu plaukucius dukrytei tik progoms arba kai laiko daug turiu, darbo dienom i darzeli dazniausiai paprastesnes sukuosenas darau su graziais segtukais
laba, lankiausi pas jus nestumo metu.. paskui uzbegdavau ir mazylei gimus.. laukiau laukiau .. ir SULAUKIAU !
savo metinukei jau galiu pagaliau pinti kaseles .. tik viena beda- per sitiek laiko - pamirsau kaip foto ikelti i forumus
taaaaip svajojau atskuosti pas jus su pirmosiom kasytem
savo metinukei jau galiu pagaliau pinti kaseles .. tik viena beda- per sitiek laiko - pamirsau kaip foto ikelti i forumus
QUOTE(Ragaina @ 2014 04 09, 23:26)
laba, lankiausi pas jus nestumo metu.. paskui uzbegdavau ir mazylei gimus.. laukiau laukiau .. ir SULAUKIAU !
Bandykite per photobucket: sukeli ten fotkes, copy nuorodą skirtą forumams, ir paste į rašomą jūsų postą.
Ir nuotraukėlė bus įkelta.
QUOTE(Dilma @ 2013 05 23, 15:58)
Ateinu pabambėti... Mes čia dedam savo darbū nuotraukas, dalijamės idėjomės nemokamai, o kai kurie grupinių pirkimų puslapiai ima ir pasinaudoja tuom nemokamai, be mūsų žinios . Ir dar pinigus ima už pynimą
Konkrečiai mano vaiko nuotraukas radau puslapiuos ciumpam.lt ir masinis.lt...
Jau nešneku apie tai, kad kažkas susidėjo krūvą mano kasų į savo fotki.com albumą ir demonstruoja...
Konkrečiai mano vaiko nuotraukas radau puslapiuos ciumpam.lt ir masinis.lt...
Jau nešneku apie tai, kad kažkas susidėjo krūvą mano kasų į savo fotki.com albumą ir demonstruoja...
na aš tai tikrai netylėčiau, be jūsų žinios dar savinasi foto..
Paprasta, bet vis tema gal atgis
QUOTE(*Karmen* @ 2014 06 12, 15:28)
Paprasta, bet vis tema gal atgis
Kaip smagiai tos kasytės
Mes išbandėm tokią https://www.youtube....h?v=4ICAWFHaA7g ,bet labai jau nepatogi- kol ramiai buvo, tai viskas gerai, bet, kai pradėjo dūkti, viskas išsitaršė