Tai aš suprantu, kad gali pavogti foto. Bet tai pavogei, pasidėk pas save ir laikyk... O ne pardavinėk paslaugą ir demonstruok svetimus darbus kaip savo ...
Va čia ne tik mano vaikas, bet ir daugiau šitos temos mergaičių...
Parašiau supermamai, laukiu atsakymo
Gal man patarsite, kaip gražiai supinti dukrą pirmajai komunijai. Moku tik drakoniuku Plaukai ilgi
QUOTE(Dilma @ 2013 05 24, 11:10)
Tai aš suprantu, kad gali pavogti foto. Bet tai pavogei, pasidėk pas save ir laikyk... O ne pardavinėk paslaugą ir demonstruok svetimus darbus kaip savo ...
Kazkokie nesveiki... jei reklamuojasi kad moka pinti, tai tegu supina kam ir savo darba nufotkina Aciu dievui savo vaiko ten neradau.. nezinau ka padaryciau
QUOTE(Dilma @ 2013 05 23, 15:58)
Ateinu pabambėti... Mes čia dedam savo darbū nuotraukas, dalijamės idėjomės nemokamai, o kai kurie grupinių pirkimų puslapiai ima ir pasinaudoja tuom nemokamai, be mūsų žinios . Ir dar pinigus ima už pynimą
Konkrečiai mano vaiko nuotraukas radau puslapiuos ciumpam.lt ir masinis.lt...
Jau nešneku apie tai, kad kažkas susidėjo krūvą mano kasų į savo fotki.com albumą ir demonstruoja...
Konkrečiai mano vaiko nuotraukas radau puslapiuos ciumpam.lt ir masinis.lt...
Jau nešneku apie tai, kad kažkas susidėjo krūvą mano kasų į savo fotki.com albumą ir demonstruoja...
Cloonis namą pasiskolino :DDD reklamai
O jei rimtai, tai
Nerašei jai, kodėl taip daro?
Prirašiau komentarų... Tylu
QUOTE(Dilma @ 2013 05 24, 13:57)
Prirašiau komentarų... Tylu
Jus paskambinkite vadybininkui ar savininkui ir issiaiskinkite
+ viesi komentarai, kad zmones zinotu..
http://www.nejau.net...-autoriu-teisiu
atsiprasau ne i tema, bet kaip vaikus liecia..
QUOTE(Pingvinukas @ 2013 05 24, 11:14)
Gal man patarsite, kaip gražiai supinti dukrą pirmajai komunijai. Moku tik drakoniuku Plaukai ilgi
Aš pyniau taip . mano raudonplaukei garbanei tiko:
QUOTE(Dilma @ 2013 05 24, 11:10)
Tai gal ta fotki.com albumo savinikė Kristynulecka tiesiog nelabai moka albumo NEVIEŠINTI. Susikrovė rastas fotkes ir 'pasidėjo". O , kad jis viešas- net nepamąstė. (yra buvę tokių atvejų pas mus mažylių forume, sudedam visos fotkes, ir albumas "sukasi" tik mūsų ratelyje. Atsirado naujokėlė vištelė, išviešino tą albumą kitoje temoje, netyčia, tiesiog nežinojo, kad ne tik jos vaiko fotke matysis, bet ir visas albumas)
QUOTE(madka @ 2013 05 27, 13:09)
O cia maniske, jos irgi plonyciai plaukuciai, bet kai supini- to nesimato
Neidejot jusiskes, matau tik maniske
Kas del nuotrauku vagysciu, siulyciau deti watermarks, nezinau kaip lietuviskai pavadinti, na zenkla ant nuotrauku (galima padaryti internetu nesisiunciant net jokios programos http://www.watermark.ws/)... nes tokios vagystes stebetinai paplitusios, ir ne tik Lietuvoje, paciai teko susidurti. Ir daznas pasiaiskinimas- nezinojau, kad negalima deti rastu per google...