Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip šukuojat mergaites?

QUOTE(*kineziuke* @ 2012 10 07, 10:28)
*Grazu, aisku reikia patirties, dar viskas priesaky! Ir dukrytes plaukuciai matau slidus tokie, tai ir pinti nera taip lengva wink.gif O ten ant stalo turit galva su plaukais treniruotis  bigsmile.gif ? (ar as blogai kazka matau?  blush2.gif )

**Aciu labai flirt.gif  blush2.gif Tikrai stengiuosi visada kazka grazaus supinti dukrytei smile.gif O kai pradejau tik, tai man irgi visaip kaip iseidavo (kartais ir neiseidavo visai  lotuliukas.gif ) Bet po menesio kito tvirtesne ranka pasidare ir jau visai kitas reikalas wink.gif
Ikeliu dar kelis darbelius:

user posted image

user posted image

user posted image

O cia mes vakar senelio gimtadienio proga gele padarem:

user posted image
Papildyta:
Aj, beje, vakar is Ebay topsy tail tool isigijau uz 1.9$ (maziau nei 5 Lt, buvo ir visai kinietisku, uz 0,9$, bet nedrisau taip pigiai biggrin.gif ) tai dabar daugiau galimybiu turesim kuriant grozius is plaukuciu  wub.gif  bigsmile.gif

Gal kas jau turi, ir bande kazka daryt/ dare? Pasidalinkite patirtim  ax.gif

PAsakiskai grazu wub.gif Kiek laiko uztruka tokius grozius padaryti? smile.gif Nes maniskes plaukai jau iki jusomens, bet kad as nieko panasaus nemoku, o jei ir mokeciau turbut kantrybes pritruktu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sweetmelon @ 2012 12 02, 00:11)
PAsakiskai grazu  wub.gif Kiek laiko uztruka tokius grozius padaryti? smile.gif Nes maniskes plaukai jau iki jusomens, bet kad as nieko panasaus nemoku, o jei ir mokeciau turbut kantrybes pritruktu  blush2.gif

Aciu smile.gif
Jei kokia ypatinga proga, ir reikia labai kruopsciai - tai NUO pusvalandzio uztrunku. I mokykla nuo 3-5 min hihihi.gif
Atsakyti
Man žiūrint į tokius grožius verkt norisi cray.gif Turiu tris dukrytes ir iki šiol niekad niekam nepindavau plaukų. Pakolkas baigiu išmokt supint normaliai paprastą kasą blush2.gif Tiesą sakant šiek tiek gėda,kai iš darželio grįžta merginos su tobulai auklėtojų supintais plaukučiais. Vargstu aš besimokindama,vargsta ir merginos mano nuo mamos nemokšiškumo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2012 12 02, 14:03)
Turiu tris dukrytes ir iki šiol niekad niekam nepindavau plaukų.

Wow, kokia laiminga mama!!! Bet mazutes visai dar jusu mergaites wub.gif Dar ir laiko tu pabandyk surask kai visoms reikia demesio dar doh.gif wub.gif As saviskei rimciau pint pradejau gal nuo kokiu 5m, iki tol tik uodegas surisdavau, ar paprasta kasa ar kasu kombinacija i darzeli blush2.gif O paskui jau pasidare idomu, kaip padaryti kazka "mandresnio" hihihi.gif Taip kad jums dar viskas priesaky flirt.gif Svarbu noras butu good.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *kineziuke*: 02 gruodžio 2012 - 14:11
mano dukryte gaila trumpi dar plaukuciai,bet ji nemegsta net suristi plauku. biggrin.gif
Atsakyti
kineziuke labai gražu ir kruopštumo bei fantazijos thumbup.gif wub.gif

mes taip pat piname ir drakoniuką ir eglutę ratu per vis ągalvą turiu tris dukrikes iš kurių dvejos jau pinamos biggrin.gif ..kada prie progos pafotkinsiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(samantila @ 2012 12 04, 12:26)
kineziuke labai gražu ir kruopštumo bei fantazijos  thumbup.gif  wub.gif

mes taip pat piname ir drakoniuką ir eglutę ratu per vis ągalvą  turiu tris dukrikes iš kurių dvejos jau pinamos  biggrin.gif  ..kada prie progos pafotkinsiu  blush2.gif

Aciu 4u.gif
Butinai pasirodykite, samantila!!! bigsmile.gif
Atsakyti
Bandymas siek tiek kitaip padaryt seniau bandyta sukuosena smile.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cypliuke @ 2012 12 04, 21:08)
Bandymas siek tiek kitaip padaryt seniau bandyta sukuosena  smile.gif

Man si sukuosena patinka, ir visada aplinkiniai ivertina, ir lieka nustebinti thumbup.gif

O ka kitaip daret?
Atsakyti
Anksciau pindavau is dvieju pusiu ir gale palikdavau uodegyte, o db uodegyte ismokau graziai paslept, kad nesimatytu blush2.gif Cia mano mazi zingsniukai, bet ir jais dziaugiuos biggrin.gif
Atsakyti
Mes irgi vis pinam ir pinam...
user posted image
Atsakyti

QUOTE(juratike13 @ 2012 12 06, 21:29)
Mes irgi vis pinam ir pinam...

thumbup.gif Mes irgi man atrodo nuo sitos sukuosenos pradejom, ir tada kitas vis bandem, bandem ir bandem biggrin.gif

Bet ten ziuriu ne pilnas ratukas iseina (is viduriuko pritruksta plaukuciu, ar taip yra sumanyta? blush2.gif ) Pas Cypliuke irgi tokia spirale iseina. Bet si sukuosena superine, kaip besupinsi!
Atsakyti