Na kineziuke, norejau pasinaudot jusu idejom tik be to plaukuciu istampymo, o gavos visai kas kita. Nepykit merginos uz foto kokybe nekokia, plius foto daryta antroj dienos pusej, bet tiek to -teiskit mane
QUOTE(Cypliuke @ 2012 10 13, 16:33)
Na kineziuke, norejau pasinaudot jusu idejom tik be to plaukuciu istampymo, o gavos visai kas kita. Nepykit merginos uz foto kokybe nekokia, plius foto daryta antroj dienos pusej, bet tiek to -teiskit mane
Man tai labai grazu! Idomiai labai isejo, ir kaip kuodelis atrodo,ir ne kaip kuodelis Gera ideja, jei pvz. plaukiuku ne per daugiausia!!! O segtuku graziu turit
QUOTE(*kineziuke* @ 2012 10 13, 19:04)
Man tai labai grazu! Idomiai labai isejo, ir kaip kuodelis atrodo,ir ne kaip kuodelis Gera ideja, jei pvz. plaukiuku ne per daugiausia!!! O segtuku graziu turit
Na mums kol kas tik 3,5 metuku, tai plaukuciai ilgi (iki subiniuko) bet ploni, nors papildymas auga, bet tai kol priaugs na nieko... Rei vest pas kirpeja patrumpint ir laukt kol pasipildys plaukuciu gretos. Aciu kineziuke uz grazius zodzius. Neseniai, beje, ismokau susipint sau eglute, tai laiminga kaip 5 kapeikos vaikstau Mokausi ir laiminga kaip mazas vaikas
Beje tuos sagtukus pirkau aukstuju paneriu bazese, tai uz 2 lt kruva ju prisipirkt galima kai leksiu i vln vel pirksiu
mmmm.... kaip grazu cia ....
Pritariu. Mmaų kantrybė, meistriškumas ir vaikų plaukų grožis. Fantastiška.
QUOTE(*kineziuke* @ 2012 08 20, 15:05)
Stai mergaites , vertinkit pacios, kaip is priekio, ar is sono
O cia mes sestadieni i gimtadieni ejom, irgi labai daug komplimentu panelyte susilauke
O cia mes sestadieni i gimtadieni ejom, irgi labai daug komplimentu panelyte susilauke
Aukstasis pilotazas! O tai mergina nesipriesina? Maniskes urzgia, niurzga kai tenka kiek ilgiau ant kedes pasedet
Aciu mergaites
Jau dabar tik ypatingom progom prikalbinu... siaip arba pati nori sukuotis, arba kazka greito darau. Uztat drauges, dragiu drauges vis uzsuka pasipuosti prisiziurejusios ir siaip, jei kokia proga - tai kai tik ateinam, visi apziurineja sukuosenas, ka cia vel pridarem, laukia visada "kazko"
Jau dabar tik ypatingom progom prikalbinu... siaip arba pati nori sukuotis, arba kazka greito darau. Uztat drauges, dragiu drauges vis uzsuka pasipuosti prisiziurejusios ir siaip, jei kokia proga - tai kai tik ateinam, visi apziurineja sukuosenas, ka cia vel pridarem, laukia visada "kazko"
QUOTE(kerryy @ 2012 10 30, 22:59)
truksta zodziu
o ne kaip tai padaryti?
Papildyta:
QUOTE(~Shpokinycia~ @ 2012 11 14, 23:21)
Aukstasis pilotazas! O tai mergina nesipriesina? Maniskes urzgia, niurzga kai tenka kiek ilgiau ant kedes pasedet
vargeli is kur tokiu grozybiu ismokote?gal pasakysite kokia nuorodele kaip visa tai padaryti?
sveikos,turiu dukryte su graziais ir illlgais plaukais tik va beda ji man neleidzia ju kaip nors imantriai susukuot o taip norisi .O jei geriausia kai surisu ir supinu paprastai Bandyciau sau kaip idomiai susipint bet namie tiek veidrodziu neturiu ,o plaukai per visa nugara ir rankos pavargtu bepinant
QUOTE(Zawutee @ 2012 11 18, 13:17)
o ne kaip tai padaryti?
Papildyta:
vargeli is kur tokiu grozybiu ismokote?gal pasakysite kokia nuorodele kaip visa tai padaryti?
Papildyta:
Man atrodo ten pradzioj prie tu nuotrauku kazkur yra.. arba tikrai aiskinom zodziais kaip padaryt Na, bet jei nerasit - as paieskosiu, ir jei rasiu - idesiu