Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip šukuojat mergaites?

QUOTE(jurda @ 2012 09 20, 20:12)
Kineziuke, nuostabi jūsų mergytės šukuosena thumbup.gif  wub.gif

Aciu labai aciuks.gif

Cypliuke, Balanda - saunuoles! thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos auksarankės, visą rugsėjį nebuvau čia užsukus doh.gif Balanda, labai gražiai pripinta kaselių, reikės ir man išbandyt, tik užima laiko, o dažniausiai rytais skubam doh.gif , tad užtenka su gumukais surišt blush2.gif Mano mergytės plaukučiai irgi linkę suktis, ir galiukai tokie kibūs, veliasi, kai plaunant galvą balzamo uždedu, tada labai slidūs, išsileidžia, na žodžiu, vis blogai ir blogai biggrin.gif Ir plaukučių vis naujų auga, jie išsitraukia, tai kai pyniau eglute, truputį vašku vis patepdavau, laikė dvi dienas smile.gif O draugę supyniau eglute, irgi kiekvieną sruogą vašku tepiau, savaitę išsilaikė, tik nuotraukų nėr rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo reburd: 25 rugsėjo 2012 - 13:06
QUOTE(*kineziuke* @ 2012 08 18, 09:50)
thumbup.gif Labai graziai, tvarkingai gaunasi, saunuoles!
Papildyta:
Pasirodom ir mes  flirt.gif

user posted image

kaip cia taip pavyksta g.gif
pasidalnkit patirtim ax.gif
Atsakyti
Pini aplink ir vis išpeši išorinį kasos kraštelį 4u.gif
Atsakyti
O pradedat pint nuo virsugalvio ar nuo smilkiniu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pentarda @ 2012 10 01, 21:02)
O pradedat pint nuo virsugalvio ar nuo smilkiniu g.gif

Is centro - kur nori kad butu viduriukas,ir eini ratu aplink. Pinant iskart isorini krasteli istempk, nes paskui nesigaus wink.gif
Papildyta:
Paskui kasyte kiek lieka - paslepi po kasa prie galvos - prisegi, ir net nesimato kur pabaiga, atrodo kad ratu viskas eina smile.gif

Sekmes pinant, parodykit paskui rolleyes.gif O tai niekas nerodo nieko, o taip norisi paziureti i kitu kuriamus grozius bigsmile.gif
Atsakyti
Dirbu darzely ax.gif stengiuos kuo ivairiau pinti,nes man patinka smile.gif maniske jau lb didele,ale kartais irgi papraso kaseliu :hihi: nesiuos fotika i darba tadu lotuliukas.gif tik kaip jus da man taip neiseis turbut blush2.gif ypac kai max per 15-30min reik 6-7 galveles supint doh.gif o noris vis kazka grazaus padaryt ax.gif
Atsakyti
Oj, kaip faina, kai aukletojos stengiasi, ir graziai padaro plaukucius po miegelio! thumbup.gif Atsimenu maniske irgi kai eidavo, kartais su labai graziom sukuosenom grizdavo smile.gif O paskui pradejo savo pageidavimus reiksti, tai pareina ir sako liudna : "aukletoja nemoka pinti kasyciu is 2 ar 4 galu , o tos paprastos man jau nepatinka" ax.gif

Bet sios sukuosenos tai neee, taip greitai nepadarysit, skaitant kad cia per visa galva kasa sukasi, ir dar istraukiant sruogelias, kas uztrunka.. (bent jau man be 20 min. neiseina taip supinti, o kartais ir ilgiau) Cia reikia kazka greitesnio galvot... Nebent koki elementa panaudot wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2012 06 21, 11:26)

Sita mano dukryte labai megsta. Bet ta kasa atrodo graziai tik kol as ja laikau rankose. Kai surisu su gumyte ir paleidziu is ranku, ji kazkaip atsisuka, atlaisveja ir nekaip atrodo. O pinu tai butent taip, kaip tame video rodo.
Neisivaizduoju, ka blogai darau g.gif
Papildyta:
QUOTE(Dilma @ 2012 06 25, 16:00)
Neteisingai sukat. Reikia sukti ir kiekvieną giją, ir jas visas tarpusavy mirksiukas.gif .

Kiekviena gija tai, atrodo, suku. O kaip jas visas tarpusavy sukti? Tame video to neparodo... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pieniu pieva: 02 spalio 2012 - 13:36
Labai grazios sukuosenos. As kai pagalvoju kiek laiko reikia tam kad susukuoti... (uodegeles, kasos ir paleisti smile.gif )
Atsakyti
Šiandieninė mano pupos šukuosena doh.gif

Čia pasivėlus biški, katik fotkinta blush2.gif

P.S sorry už kokybę ax.gif

user posted image
user posted image
user posted image

Profė nesu, tikrai nedailiai supyniau... Bet tikiuosi pamažu pramoksiu mirksiukas.gif

Kineziuke, WOW..... pasakiški grožiai. Šaunuolė wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Deirana @ 2012 10 06, 17:07)

*Profė nesu, tikrai nedailiai supyniau... Bet tikiuosi pamažu pramoksiu  mirksiukas.gif

**Kineziuke, WOW..... pasakiški grožiai. Šaunuolė  wub.gif  wub.gif  wub.gif

*Grazu, aisku reikia patirties, dar viskas priesaky! Ir dukrytes plaukuciai matau slidus tokie, tai ir pinti nera taip lengva wink.gif O ten ant stalo turit galva su plaukais treniruotis bigsmile.gif ? (ar as blogai kazka matau? blush2.gif )

**Aciu labai flirt.gif blush2.gif Tikrai stengiuosi visada kazka grazaus supinti dukrytei smile.gif O kai pradejau tik, tai man irgi visaip kaip iseidavo (kartais ir neiseidavo visai lotuliukas.gif ) Bet po menesio kito tvirtesne ranka pasidare ir jau visai kitas reikalas wink.gif

Ikeliu dar kelis darbelius:

user posted image

user posted image

user posted image

O cia mes vakar senelio gimtadienio proga gele padarem:

user posted image

Papildyta:
Aj, beje, vakar is Ebay topsy tail tool isigijau uz 1.9$ (maziau nei 5 Lt, buvo ir visai kinietisku, uz 0,9$, bet nedrisau taip pigiai biggrin.gif ) tai dabar daugiau galimybiu turesim kuriant grozius is plaukuciu wub.gif bigsmile.gif

Gal kas jau turi, ir bande kazka daryt/ dare? Pasidalinkite patirtim ax.gif
Atsakyti