kiek čia daug talentingų mamyčių gal kuri galit pamokint kaip padaryti kuoda kad jis atrodytų kaip iš pintų plaukų? na toks tvirtas ir labai gražus dažnai mergaitėms suriša per šokių pamokas nežinau kiek aiškiai aprašiau bet gal kas suprasit nuo pirmadienio lankysim šokius tai reikia tvirtą kuodą susukti ir tam reikia pagalbos
Paprastai - surišat uodegą, tada ją supinat ir užfiksuojat gumele. O jau paskui tą kasą vyniojat aplink ir fiksuojat spilgom
QUOTE(Dilma @ 2012 09 05, 18:18)
Paprastai - surišat uodegą, tada ją supinat ir užfiksuojat gumele. O jau paskui tą kasą vyniojat aplink ir fiksuojat spilgom
taip paprasta? o aš galvojau labai sunku bus... ačiū Jums labai einam bandyti
Mes truputi pasiskolinom ideju is reburd Na bet negalejau atsspirt ismegint sita grozi...
Merginos šįryt į mokyklą taip išėjo. Nereikės kelias dienas pint
Sveikos, gal kas turite kokių nuorodų su šukuosenos ne tokiom ilgaplaukėm Mačiau temoje keletą variantų su gumutėm kaip pažaisti. Mano merginų plaukai garbanoti ir iki pečių, tai supinti tokias kasytes labai sunku būna ir neatrodo taip gražiai, kai plaukučiai ploni
QUOTE(Mulan @ 2012 09 12, 12:06)
Sveikos, gal kas turite kokių nuorodų su šukuosenos ne tokiom ilgaplaukėm Mačiau temoje keletą variantų su gumutėm kaip pažaisti. Mano merginų plaukai garbanoti ir iki pečių, tai supinti tokias kasytes labai sunku būna ir neatrodo taip gražiai, kai plaukučiai ploni
Čia kuriai mergytei nepavyksta supinti?
Mano abiejų tokie plonyčiai plaukučiai, bet supinu ir atrodo gražiai, tik aišku ne visos šukuosenos tinka. O ir kurios tinka tiek ilgai nesilaiko, kaip su ilgais plaukais Mažąjai, tai jau po pietų miego reik iš naujo perpint.
Balanda, šukuosena atrodo įspūdingai.
QUOTE(jovka @ 2012 09 12, 12:15)
Čia kuriai mergytei nepavyksta supinti?
Mano abiejų tokie plonyčiai plaukučiai, bet supinu ir atrodo gražiai, tik aišku ne visos šukuosenos tinka. O ir kurios tinka tiek ilgai nesilaiko, kaip su ilgais plaukais Mažąjai, tai jau po pietų miego reik iš naujo perpint.
Nei vienai nepavyksta. Tiksliau supinti pavyksta, bet tos kasytės labai plonos ir dėl nevienodo plaukų ilgio greitai "išsitrauko". Be to žiauriai sunku pinti plaukus, kai jie garbanojasi ir sukasi aplink pirštus pinant O nori abi kasdien prieš darželį supintų plaukų
QUOTE(Mulan @ 2012 09 12, 16:19)
Nei vienai nepavyksta. Tiksliau supinti pavyksta, bet tos kasytės labai plonos ir dėl nevienodo plaukų ilgio greitai "išsitrauko". Be to žiauriai sunku pinti plaukus, kai jie garbanojasi ir sukasi aplink pirštus pinant O nori abi kasdien prieš darželį supintų plaukų
Prieš pinant truputį sudrėkink. Mano vyresniosios truputį garbanojas, tai beveik visad pradžioj drėkindavau, bet dabar jau nebereikia, išmokau Bet kai pinu krikšto dukrai plaukus, kurios nesigarbanoja, tai jaučiasi, kad daug lengviau. Bet jau kokie plaukai yra tokie.
Kineziuke, nuostabi jūsų mergytės šukuosena