Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip šukuojat mergaites?

kiek čia daug talentingų mamyčių thumbup.gif gal kuri galit pamokint kaip padaryti kuoda kad jis atrodytų kaip iš pintų plaukų? na toks tvirtas ir labai gražus dažnai mergaitėms suriša per šokių pamokas ax.gif nežinau kiek aiškiai aprašiau bet gal kas suprasit nuo pirmadienio lankysim šokius tai reikia tvirtą kuodą susukti ir tam reikia pagalbos 4u.gif
Atsakyti
Paprastai - surišat uodegą, tada ją supinat ir užfiksuojat gumele. O jau paskui tą kasą vyniojat aplink ir fiksuojat spilgom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2012 09 05, 18:18)
Paprastai - surišat uodegą, tada ją supinat ir užfiksuojat gumele. O jau paskui tą kasą vyniojat aplink ir fiksuojat spilgom 4u.gif

taip paprasta? blink.gif o aš galvojau labai sunku bus... ačiū Jums labai 4u.gif einam bandyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes truputi pasiskolinom ideju is reburd blush2.gif Na bet negalejau atsspirt ismegint sita grozi... bigsmile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Merginos šįryt į mokyklą taip išėjo. Nereikės kelias dienas pint hihihi.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Balanda: 10 rugsėjo 2012 - 09:23
Sveikos, gal kas turite kokių nuorodų su šukuosenos ne tokiom ilgaplaukėm blush2.gif Mačiau temoje keletą variantų su gumutėm kaip pažaisti. Mano merginų plaukai garbanoti ir iki pečių, tai supinti tokias kasytes labai sunku būna ir neatrodo taip gražiai, kai plaukučiai ploni doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mulan @ 2012 09 12, 12:06)
Sveikos, gal kas turite kokių nuorodų su šukuosenos ne tokiom ilgaplaukėm blush2.gif Mačiau temoje keletą variantų su gumutėm kaip pažaisti. Mano merginų plaukai garbanoti ir iki pečių, tai supinti tokias kasytes labai sunku būna ir neatrodo taip gražiai, kai plaukučiai ploni doh.gif

Čia kuriai mergytei nepavyksta supinti?

Mano abiejų tokie plonyčiai plaukučiai, bet supinu ir atrodo gražiai, tik aišku ne visos šukuosenos tinka. O ir kurios tinka tiek ilgai nesilaiko, kaip su ilgais plaukais smile.gif Mažąjai, tai jau po pietų miego reik iš naujo perpint.

Balanda, šukuosena atrodo įspūdingai. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovka: 12 rugsėjo 2012 - 12:31
QUOTE(jovka @ 2012 09 12, 12:15)
Čia kuriai mergytei nepavyksta supinti?

Mano abiejų tokie plonyčiai plaukučiai, bet supinu ir atrodo gražiai, tik aišku ne visos šukuosenos tinka. O ir kurios tinka tiek ilgai nesilaiko, kaip su ilgais plaukais smile.gif Mažąjai, tai jau po pietų miego reik iš naujo perpint.

Balanda, šukuosena atrodo įspūdingai.  wub.gif

Nei vienai nepavyksta. Tiksliau supinti pavyksta, bet tos kasytės labai plonos ir dėl nevienodo plaukų ilgio greitai "išsitrauko". Be to žiauriai sunku pinti plaukus, kai jie garbanojasi ir sukasi aplink pirštus pinant doh.gif O nori abi kasdien prieš darželį supintų plaukų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mulan @ 2012 09 12, 16:19)
Nei vienai nepavyksta. Tiksliau supinti pavyksta, bet tos kasytės labai plonos ir dėl nevienodo plaukų ilgio greitai "išsitrauko". Be to žiauriai sunku pinti plaukus, kai jie garbanojasi ir sukasi aplink pirštus pinant doh.gif O nori abi kasdien prieš darželį supintų plaukų doh.gif

Prieš pinant truputį sudrėkink. Mano vyresniosios truputį garbanojas, tai beveik visad pradžioj drėkindavau, bet dabar jau nebereikia, išmokau smile.gif Bet kai pinu krikšto dukrai plaukus, kurios nesigarbanoja, tai jaučiasi, kad daug lengviau. Bet jau kokie plaukai yra tokie. smile.gif
Atsakyti
Kineziuke, nuostabi jūsų mergytės šukuosena thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Oi kokios gražios šukuosenos! Aš savo dukrytei darau dažniausiai tokia perpinamą kasą, prancūziška tikriausiai vadinasi. Idėsiu nuotrauką vėliau.
Jūsų mergaitės irgi nemėgsta kai pinat kasas? Miniškė baisiai spyriojasi smile.gif
Atsakyti
Balanda, labai gražu wub.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti