Wow mergaitės, koookie grožiai...
QUOTE(*kineziuke* @ 2012 08 03, 13:20)
Grazios sukuosenos, as jas visas irgi jau bandziau daryt
Na, ta pirma mum ant plauku truputi kitaip atrodo, nes mes ne tokius tankius plaukiukus turim (jau buvau idejusi nuotrauka - tarp kitu nuotraukyciu koliaze)
O ta antra irgi dariau sesei, man taip isejo :
Na, ta pirma mum ant plauku truputi kitaip atrodo, nes mes ne tokius tankius plaukiukus turim (jau buvau idejusi nuotrauka - tarp kitu nuotraukyciu koliaze)
O ta antra irgi dariau sesei, man taip isejo :
O aš panašiai kaip antrą šukuosena dariau, tik uodegą rišau aukštai ant galvos, o gale palikau palaidų plaukų ir priekyje palikau plaukų. Pyniau iš priekio ir iš uodegos imdama plaukus, bet puse uodegos plaukų palikau, kad kristu gale, o pats pynimas buvo nuo vienos ausies iki kitos. Gavosi labai gražiai.
QUOTE(jelinda1 @ 2012 08 13, 16:56)
O jus savo nenufotkinot? Kazkaip niekaip neina isivaizduot kaip ten gavosi O noretusi pamatyti
QUOTE(rimulia12 @ 2012 08 17, 15:04)
Kažkada seniau žiūrinėjau, gražios šukuosenos, ir aš idėjų pasisėmiau, tik modeliukas ne visada nori gražiai susišukuot
Na musu naujas bandymas, atvirkscias pynimas
Visa temute perziurejau, nu kas do sedevrai , tikrai auksarankes mamytes, kad man kas tokiu kaimyniu paduotu . Gerai, kad uzejau, laiko radusi bandysiu ka naujo ismokti, nes mergytes plaukuciai ilgi, o mama tokia nemoksa Dekui uz begales ideju.
QUOTE(*kineziuke* @ 2012 08 18, 08:50)
Pritrenkianti šukuosena.
Ar labai sudetinga tokią padaryt, ir kokio ilgio plaukučių reikia?
QUOTE(jovka @ 2012 08 20, 09:55)
Pritrenkianti šukuosena.
iš viršaus gražu, bet įdomu iš priekio ar šono kaip atrodo Neatrodo, kaip su kepure?
QUOTE(jovka @ 2012 08 20, 10:55)
Pritrenkianti šukuosena.
Nieko ten sudėtingo - pini vainikėlį ir išpešioji vieną kasos eilę
QUOTE(jovana @ 2012 08 20, 11:08)
iš viršaus gražu, bet įdomu iš priekio ar šono kaip atrodo Neatrodo, kaip su kepure?
Vat ir mano pirma mintis buvo - kaži, kaip iš priekio