PIRMA TEMA
ANTRA TEMA
naujoje temukeje dekui "statybininkei" kuri pasirupino laiku
ta proga imetu intike rasta sukuosena.. ar meginot kasnors tokia? idomu ar sunku islaikyti ta vienoduma .. kaip cia lengviau sitaip padarius.. negaliu pameginti kol netureisu kokios mergytes sveciuose.. gal mamkos kas turit po ranka- pabandysit?
ta proga imetu intike rasta sukuosena.. ar meginot kasnors tokia? idomu ar sunku islaikyti ta vienoduma .. kaip cia lengviau sitaip padarius.. negaliu pameginti kol netureisu kokios mergytes sveciuose.. gal mamkos kas turit po ranka- pabandysit?
QUOTE(salunja @ 2012 03 21, 14:19)
o gal kam Vilniuj reikia modeliuko pabandymams? megsta buti graziai supinta,bet ne visada laiko turim
ech kad man toki pasiulyma kaiminystej kurnors
QUOTE(Ragaina @ 2012 03 21, 17:21)
ech kad man toki pasiulyma kaiminystej kurnors
ka gali zinot,gal atsiras
paprastas kuodukas vasara
o isleisti plaukai atrodo vat taip
QUOTE(Ragaina @ 2012 03 21, 17:29)
lietuvoj daugiaaukstyje pilnas namas budavo man modeliuku o svetur jau kitaip giminiu mergaites didokais atstumais vieni nuo kitu isikure
va ziurekit ka dar radau
nagi gabiosios- kaip sitai supantavoti????
va ziurekit ka dar radau
na jo,pati gyvenu svetur,zinau ka tai reiskia.belieka mano pacios plaukai
QUOTE(salunja @ 2012 03 21, 14:24)
o isleisti plaukai atrodo vat taip
kokia grazi mergyte
QUOTE(Ragaina @ 2012 03 21, 17:32)
kokia grazi mergyte
aciu
parodysiu ka siandien ant greitos rankos per 7 min supyniau...nes kasos jau pabodo,o uodegos po kepure veliasi
cia jau po visu pamoku,tai gerai,sakyciau,issilaike ir lankelio nereikejo
QUOTE(Ragaina @ 2012 03 21, 17:29)
lietuvoj daugiaaukstyje pilnas namas budavo man modeliuku o svetur jau kitaip giminiu mergaites didokais atstumais vieni nuo kitu isikure
va ziurekit ka dar radau
va ziurekit ka dar radau
Čia man primena pinikus. kažkada mokykloje juos mokėmės pinti. Tik ne iš plaukų, o iš virvelių. Turiu dar knygelę...
QUOTE(prekestolen @ 2012 03 22, 06:34)
Čia man primena pinikus. kažkada mokykloje juos mokėmės pinti. Tik ne iš plaukų, o iš virvelių. Turiu dar knygelę...
tai gal gali atsviesti koki nors paveiklsiuka, kuriame aiskinama kaip tai mazdaug daroma?
kokių grožių pridėjote, aš nemoku net eglutės supinti, nei drakono gal yra koks filmukas?