ta proga imetu intike rasta sukuosena.. ar meginot kasnors tokia? idomu ar sunku islaikyti ta vienoduma .. kaip cia lengviau sitaip padarius.. negaliu pameginti kol netureisu kokios mergytes sveciuose.. gal mamkos kas turit po ranka- pabandysit?

salunja, 21 Kov 2012 - 14:19, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
salunja, 21 Kov 2012 - 14:19, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
o gal kam Vilniuj reikia modeliuko pabandymams?
megsta buti graziai supinta,bet ne visada laiko turim

ech

Ragaina, 21 Kov 2012 - 17:21, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
Ragaina, 21 Kov 2012 - 17:21, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
ech
kad man toki pasiulyma kaiminystej kurnors

ka gali zinot,gal atsiras

paprastas kuodukas vasara

o isleisti plaukai atrodo vat taip

salunja, 21 Kov 2012 - 14:24, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
salunja, 21 Kov 2012 - 14:24, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
ka gali zinot,gal atsiras

lietuvoj daugiaaukstyje pilnas namas budavo man modeliuku

va ziurekit ka dar radau

nagi gabiosios- kaip sitai supantavoti????

Ragaina, 21 Kov 2012 - 17:29, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
Ragaina, 21 Kov 2012 - 17:29, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: lietuvoj daugiaaukstyje pilnas namas budavo man modeliuku
o svetur jau kitaip
giminiu mergaites didokais atstumais vieni nuo kitu isikure
va ziurekit ka dar radau![]()
nagi gabiosios- kaip sitai supantavoti????![]()

va ziurekit ka dar radau

na jo,pati gyvenu svetur,zinau ka tai reiskia.belieka mano pacios plaukai

salunja, 21 Kov 2012 - 14:24, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
salunja, 21 Kov 2012 - 14:24, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: o isleisti plaukai atrodo vat taip
kokia grazi mergyte

Ragaina, 21 Kov 2012 - 17:32, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
Ragaina, 21 Kov 2012 - 17:32, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
kokia grazi mergyte
![]()

aciu

parodysiu ka siandien ant greitos rankos per 7 min supyniau...nes kasos jau pabodo,o uodegos po kepure veliasi

cia jau po visu pamoku,tai gerai,sakyciau,issilaike

Ragaina, 21 Kov 2012 - 17:29, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
Ragaina, 21 Kov 2012 - 17:29, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: lietuvoj daugiaaukstyje pilnas namas budavo man modeliuku
o svetur jau kitaip
giminiu mergaites didokais atstumais vieni nuo kitu isikure
va ziurekit ka dar radau![]()
nagi gabiosios- kaip sitai supantavoti????![]()

va ziurekit ka dar radau

Čia man primena pinikus. kažkada mokykloje juos mokėmės pinti. Tik ne iš plaukų, o iš virvelių. Turiu dar knygelę...
prekestolen, 22 Kov 2012 - 06:34, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ:
prekestolen, 22 Kov 2012 - 06:34, paraĆ„ā€ Äā‚¬Ā¦Ć„Ā¼Ä†Ā¦Ä€Ā½Ć„ā€ Äā‚¬Ė›Ć„ĀÄā€Ā¬Äā‚¬ĀÆ: ![]()
Čia man primena pinikus. kažkada mokykloje juos mokėmės pinti. Tik ne iš plaukų, o iš virvelių. Turiu dar knygelę...
tai gal gali atsviesti koki nors paveiklsiuka, kuriame aiskinama kaip tai mazdaug daroma?