Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

NEblogai 4u.gif
Tik man atrodo, kad tinklelį reiktų nerti mažesnio nr vąšiuku, nes kilputės didokos g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~♥KaipTaiKaip♥~: 02 balandžio 2012 - 18:16
QUOTE(Oragė @ 2012 04 02, 17:10)
Nu ką, keliu savo kovinę dvasią, nusiėmiau tą dalelę nuo lentos. Štai kas gavosi:

user posted image

user posted image

Oi, kiek labai yra kur tobulėt, bet visumoj, kaip pirmam nėriniui, galiu paglostyt sau galvą. Visai dar vartotinai  cool.gif  biggrin.gif
Papildyta:
O va čia, tai fantastika  blink.gif  blink.gif

Labai gražu thumbup.gif Jai tai pirmas toks darbas, tai kas toliau blink.gif išvis iškoto versi su savo darbais.

P.s. Gal kas gali padėti,gal turit nuorodą ar shemą aiškią kaip tas virveles gražiai padaryt. Išanksto ačiū jai kas atsilieps:4u:
Atsakyti
QUOTE(jurgičiukas @ 2012 04 02, 17:25)
Labai gražu  thumbup.gif Jai tai pirmas toks darbas, tai kas toliau  blink.gif išvis iškoto versi su savo darbais.

P.s. Gal kas gali padėti,gal turit nuorodą ar shemą aiškią kaip tas virveles gražiai padaryt. Išanksto ačiū  jai kas atsilieps:4u:

Nuotraukų cituoti nereikėtų ax.gif

Aš dariau pagal šią:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 04 02, 18:44)
Nuotraukų cituoti nereikėtų  ax.gif
Aš dariau pagal šią:

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 04 02, 19:12)
NEblogai  4u.gif
Tik man atrodo, kad tinklelį reiktų nerti mažesnio nr vąšiuku, nes kilputės didokos  g.gif

nebeturiu mažesnio g.gif Gal per laisvai darau g.gif Motyvai iš dviejų siūlų 1,25 vašeliu, tinklelis viengubas siūlas 0,75 vašeliu unsure.gif g.gif
Atsakyti
Orage, nugi neblogai gaunasi thumbup.gif Čia kas bus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgičiukas @ 2012 04 02, 19:25)
Labai gražu  thumbup.gif Jai tai pirmas toks darbas, tai kas toliau  blink.gif išvis iškoto versi su savo darbais.

P.s. Gal kas gali padėti,gal turit nuorodą ar shemą aiškią kaip tas virveles gražiai padaryt. Išanksto ačiū  jai kas atsilieps:4u:

Ačiū. ax.gif

Aš tas virveles žiūrėjau youtube, niekaip iš schemos man jos nesigavo Čia pažiūrėk
Papildyta:
QUOTE(Lace @ 2012 04 02, 20:07)
Orage, nugi neblogai gaunasi thumbup.gif Čia kas bus? g.gif

Ačiū, čia bus bolero/švarkelis draugei. Čia nugaros pradžia biggrin.gif
Atsakyti
Ir man laaaaabai grazu Orage. Kokie cia siulai? Tokie blizgumo turintys. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Oragė @ 2012 04 02, 18:10)
Nu ką, keliu savo kovinę dvasią, nusiėmiau tą dalelę nuo lentos. Štai kas gavosi:

Orage, super. Kuo toliau, tuo graziau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Oragė @ 2012 04 02, 20:10)
Ačiū, čia bus bolero/švarkelis draugei. Čia nugaros pradžia  biggrin.gif

Draugei???? blink.gif blink.gif Ar sublūdai? doh.gif blink.gif Labai jau matyt draugė brangi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nedrasute @ 2012 04 02, 20:16)
Ir man laaaaabai grazu Orage. Kokie cia siulai? Tokie blizgumo turintys.  g.gif

Ačiū 4u.gif O siūlai, tai Atlas no 50, po 20 g. Net nežinau, čia gal fotikas tokį blizgesį duoda, šiaip tai nėra jie blizgūs g.gif nors čia irgi atrodo blizgūs tokie lyg ir.

Apsimelavau, pirkau medvilnę, čia rašo, kad paliesteris. Nu kažkokie panašūs doh.gif ax.gif

QUOTE(Viksė @ 2012 04 02, 20:19)
Orage, super. Kuo toliau, tuo graziau  thumbup.gif

Ačiū bigsmile.gif Ir visai aš nesenstu, aniaaaaa cool.gif biggrin.gif

QUOTE(Lace @ 2012 04 02, 20:19)
Draugei???? blink.gif  blink.gif Ar sublūdai? doh.gif  blink.gif Labai jau matyt draugė brangi  g.gif

irnesakyk.gif ai, sau gražesnį pasidarysiu hihihi.gif O jei rimtai, labai skolinga draugei esu, tai nors taip atidirbsiu ax.gif Praeitą vasarą žadėjau bolero ant suknelės numegzt, netgi siūlus šituos buvau nupirkusi, bet va subrandinau aš juos ir save darbui tik prieš kelias sav. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Oragė: 02 balandžio 2012 - 19:50
Orage, man yra grazu. Jei tai pirmas darbelis, tada super grazu. Sekmes ir toliau thumbup.gif
Atsakyti