NEblogai
Tik man atrodo, kad tinklelį reiktų nerti mažesnio nr vąšiuku, nes kilputės didokos
QUOTE(Oragė @ 2012 04 02, 17:10)
Nu ką, keliu savo kovinę dvasią, nusiėmiau tą dalelę nuo lentos. Štai kas gavosi:
Oi, kiek labai yra kur tobulėt, bet visumoj, kaip pirmam nėriniui, galiu paglostyt sau galvą. Visai dar vartotinai
Papildyta:
O va čia, tai fantastika
Oi, kiek labai yra kur tobulėt, bet visumoj, kaip pirmam nėriniui, galiu paglostyt sau galvą. Visai dar vartotinai
Papildyta:
O va čia, tai fantastika
Labai gražu Jai tai pirmas toks darbas, tai kas toliau išvis iškoto versi su savo darbais.
P.s. Gal kas gali padėti,gal turit nuorodą ar shemą aiškią kaip tas virveles gražiai padaryt. Išanksto ačiū jai kas atsilieps:4u:
QUOTE(jurgičiukas @ 2012 04 02, 17:25)
Labai gražu Jai tai pirmas toks darbas, tai kas toliau išvis iškoto versi su savo darbais.
P.s. Gal kas gali padėti,gal turit nuorodą ar shemą aiškią kaip tas virveles gražiai padaryt. Išanksto ačiū jai kas atsilieps:4u:
Nuotraukų cituoti nereikėtų
Aš dariau pagal šią:
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 04 02, 18:44)
Nuotraukų cituoti nereikėtų
Aš dariau pagal šią:
Aš dariau pagal šią:
Ačiū
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 04 02, 19:12)
NEblogai
Tik man atrodo, kad tinklelį reiktų nerti mažesnio nr vąšiuku, nes kilputės didokos
nebeturiu mažesnio Gal per laisvai darau Motyvai iš dviejų siūlų 1,25 vašeliu, tinklelis viengubas siūlas 0,75 vašeliu
Orage, nugi neblogai gaunasi Čia kas bus?
QUOTE(jurgičiukas @ 2012 04 02, 19:25)
Ačiū.
Aš tas virveles žiūrėjau youtube, niekaip iš schemos man jos nesigavo Čia pažiūrėk
Papildyta:
QUOTE(Lace @ 2012 04 02, 20:07)
Orage, nugi neblogai gaunasi Čia kas bus?
Ačiū, čia bus bolero/švarkelis draugei. Čia nugaros pradžia
Ir man laaaaabai grazu Orage. Kokie cia siulai? Tokie blizgumo turintys.
QUOTE(Oragė @ 2012 04 02, 18:10)
Nu ką, keliu savo kovinę dvasią, nusiėmiau tą dalelę nuo lentos. Štai kas gavosi:
Orage, super. Kuo toliau, tuo graziau
QUOTE(Oragė @ 2012 04 02, 20:10)
Ačiū, čia bus bolero/švarkelis draugei. Čia nugaros pradžia
Draugei???? Ar sublūdai? Labai jau matyt draugė brangi
QUOTE(Nedrasute @ 2012 04 02, 20:16)
Ir man laaaaabai grazu Orage. Kokie cia siulai? Tokie blizgumo turintys.
Ačiū O siūlai, tai Atlas no 50, po 20 g. Net nežinau, čia gal fotikas tokį blizgesį duoda, šiaip tai nėra jie blizgūs nors čia irgi atrodo blizgūs tokie lyg ir.
Apsimelavau, pirkau medvilnę, čia rašo, kad paliesteris. Nu kažkokie panašūs
QUOTE(Viksė @ 2012 04 02, 20:19)
Orage, super. Kuo toliau, tuo graziau
Ačiū Ir visai aš nesenstu, aniaaaaa
QUOTE(Lace @ 2012 04 02, 20:19)
Draugei???? Ar sublūdai? Labai jau matyt draugė brangi
ai, sau gražesnį pasidarysiu O jei rimtai, labai skolinga draugei esu, tai nors taip atidirbsiu Praeitą vasarą žadėjau bolero ant suknelės numegzt, netgi siūlus šituos buvau nupirkusi, bet va subrandinau aš juos ir save darbui tik prieš kelias sav.
Orage, man yra grazu. Jei tai pirmas darbelis, tada super grazu. Sekmes ir toliau