Raudonuodama, bet vistiek išdrįsiu parodyti savo pirmojo airiško blyno pasistūmėjimą į priekį
Čia bus palaidinės viršus, o apačią galvoju nerti paprastais stulpeliais arba kokiu neįmantriu rašteliu.
Beje, šią savaitę pavaikščiojau po rūbų parduotuves ir buvau labai nustebinta, kad pilnos pakabos ir lentynos nukrautos airiškų nėrinių fabrikiniais variantais Net pyktis suėmė, kad aš čia vargstu vos ne kruvinais pirštais, o eilinė panelytė nusipirks ir praktiškai niekuo nesiskirsim
Pati, važiuok į UK, pakolkas nemačiau nieko Nebent gipiūrus, o tie nesiskaito Yra nertinių, visada jų būdavo, tik dabar madinga pasidarė.
Aš niekada neperku to, ką galiu pati pasidaryti Čia ir nėriniai, ir kepurės, ir maistas
Ir nėra ko gėdytis, labai gražu Atrodo taiplengva lengva
Aš niekada neperku to, ką galiu pati pasidaryti Čia ir nėriniai, ir kepurės, ir maistas
Ir nėra ko gėdytis, labai gražu Atrodo taiplengva lengva
QUOTE(pati22 @ 2012 05 18, 08:28)
o eilinė panelytė nusipirks ir praktiškai niekuo nesiskirsim
skirsites, tikrai
pirmas dalykas - pilnas turgus vienos serijos tik skirtingu spalvu drabuzeliu, o mes - gaminames pagal savo norus, savo figura ir t.t.
va si suknute mane suzavejo nors cia galk ne visai airiski, bet ka mums reiskia prisitaikyti
juolab dabar gofras "ant bangos" tai irgi pilnas turgus gofruotu sijonu (visai papigiai) ir toki sijona nusipirkus ir perdarius kazka panasaus i si - tikrai skirsimes nuo "turginiu"
QUOTE(vienas zmogus @ 2012 05 17, 21:44)
Ziuriu ir seile varva ,bet net neisivaizduoju nuo ko pradeti reiketu,man cia aukstasis pilotazas
Čia kaip gripas užsikreti ir jau nieko nepadarysi. Ir kas baisiausia pasidarai atspari tam tikrai viruso rūšiai ir norisi dar, dar, vis sudėtingiau, vis smulkiau ir kai jau atrodo niekas nebenustebins ima ir ištraukia kaikas kažką dar nerealesnio O prasideda viskas labai nekaltai - nuo vienos gėlytės
Papildyta:
QUOTE(pati22 @ 2012 05 18, 10:28)
Raudonuodama, bet vistiek išdrįsiu parodyti savo pirmojo airiško blyno pasistūmėjimą į priekį
Čia bus palaidinės viršus, o apačią galvoju nerti paprastais stulpeliais arba kokiu neįmantriu rašteliu.
Beje, šią savaitę pavaikščiojau po rūbų parduotuves ir buvau labai nustebinta, kad pilnos pakabos ir lentynos nukrautos airiškų nėrinių fabrikiniais variantais Net pyktis suėmė, kad aš čia vargstu vos ne kruvinais pirštais, o eilinė panelytė nusipirks ir praktiškai niekuo nesiskirsim
Bus tikrai kažkas išskirtinio, kas nesusidūręs su rankų darbo nėriniais gal ir nematys skirtumo, bet jei kas rankoj laikė vąšelį tuoj matys, kad ne masinė gamyba. Beliks tik sulaukti karštos vasaros
Aš, kai nusprendžiau, kokią suknutę darysiu, po mėnesio labai nustebau, kad pataikiau į "bangą" Pasirodo, labai madinga šiemet Tik rankų darbo tikrai skiriasi nuo fabrikinės
Būčiau kitos svorio kategorijos, tai viai tokios norėčiau
Ale. nu, bet, tačiau turėsiu visiškai savo ir nuo nieko nenukopijuotą modelį
Atrodo, su šoniukais kol kas neblogai einas Biskutį teko nuardyt, ką sujungiau - peršokau užsižiopsojus per eilę Ale vos prisiverčiau save gult eiti, nes labai užsikabliavau ant užbaigimo
Būčiau kitos svorio kategorijos, tai viai tokios norėčiau
Atrodo, su šoniukais kol kas neblogai einas Biskutį teko nuardyt, ką sujungiau - peršokau užsižiopsojus per eilę Ale vos prisiverčiau save gult eiti, nes labai užsikabliavau ant užbaigimo
QUOTE(...little mary... @ 2012 05 18, 10:57)
Sveikinu su antruoju kvėpavimu
little marry ale grozi idejai
uzmigt negalesiu
o cia ne i tema, bet... paziurekit kaip paprasta pasipuost o mes cia pirstus badomes
http://www.ekodiena....niu-foto-video/
P.S. little marry o kuo tavo svorio kategorija netinka? kiek maciau tai viskas ten super
uzmigt negalesiu
o cia ne i tema, bet... paziurekit kaip paprasta pasipuost o mes cia pirstus badomes
P.S. little marry o kuo tavo svorio kategorija netinka? kiek maciau tai viskas ten super
QUOTE(La Perla @ 2012 05 18, 11:46)
little marry ale grozi idejai
uzmigt negalesiu
uzmigt negalesiu
--- manai, aš galėjau, kai atradau?
--- esu šitą mačius Man ir patiko
--- na, atmesk dar kokius 4 kg ir būsiu ok O šiaip, mano kojos tokiai aprangai Sportininkė buvau
kaip čia gražu Niekaip negaliu atsigrožėti, labai labai noriu-u-u, bet nežinau nuo ko tokius grožius kurti pradėti
QUOTE(labanaktukee @ 2012 05 18, 11:30)
kaip čia gražu Niekaip negaliu atsigrožėti, labai labai noriu-u-u, bet nežinau nuo ko tokius grožius kurti pradėti
nuo patinkanciu gelyciu nerimo
QUOTE(Lace @ 2012 05 16, 16:39)
Atėjai į doros kelią Pas mane kažkur mėtosi nugara ir pusė priekio iš tokių storų siūlų (yarnart summer) Nežinau, kas ten man buvo susišvietę, dabar net nesugalvoju, kur tai būtų galima padėt Neišardysi gi Gal kam atiduot - gal pasibaigs
Nesupratau? Atiduoti? Išardyti?
Siaubas Juk taip gražu. Galima su pamušaliuku, kokį švarkelį pasidaryti. Bus tikrai išskirtinis. tiek darbo įdėta. Ir svarbiausia labai gražu.
Aš tokį mielai priglausčiau ir manau ne tik aš. Tik va ar turėčiau jėgų pabaigti