Sveikos
va, ta proga radau rumuniškiems nėriniams šio sezono kažkurių mados namų gražumyną:
gal kurią įkvėps nes man jau kilo pora minčių ta tema .
atkakliai stengiuosi NEZIURET i jokias grozybes ir is viso gailiuosi kad tuos rumuniskus pamaciau , nes pirste jau skyle o iki svarkelio pabaigos dar toli o be sijono neturesiu prie ko ji derint tai iki pabaigos dar toliau
Lace o as kai paneriau is plonesniu siulu tai nesuvokiu kaip seniau airiskus darydavau is storesniu nes man jau negrazu is ju niekas
Lace o as kai paneriau is plonesniu siulu tai nesuvokiu kaip seniau airiskus darydavau is storesniu nes man jau negrazu is ju niekas
QUOTE(La Perla @ 2012 05 16, 15:37)
Atėjai į doros kelią Pas mane kažkur mėtosi nugara ir pusė priekio iš tokių storų siūlų (yarnart summer) Nežinau, kas ten man buvo susišvietę, dabar net nesugalvoju, kur tai būtų galima padėt Neišardysi gi Gal kam atiduot - gal pasibaigs
QUOTE(Lace @ 2012 05 16, 15:39)
Atėjai į doros kelią Pas mane kažkur mėtosi nugara ir pusė priekio iš tokių storų siūlų (yarnart summer) Nežinau, kas ten man buvo susišvietę, dabar net nesugalvoju, kur tai būtų galima padėt Neišardysi gi Gal kam atiduot - gal pasibaigs
atejau atejau aciu ne, neatiduok nes labai graziai atrodo, tiesiog kazkada arba pabaigsi arba panaudosi kazkur kitur. dekoruosi kazka pagaliau: rankine ar dar ka... jei nekyla rankos pabaigineti gal su kokiu audiniu pakomponuosi storesniu. dar palauk, gal kokia ideja susigules..
QUOTE(Lace @ 2012 05 16, 15:39)
Tikrai dar palaikykit, nes laaabai gražu ir dailu! Manau, kad labai reta kuri sugebės atkartot tokį kruopštumą ir stilius tikrai neišsilaikys. O čia taip viskas harmoningai suguldyta...
Gal tikrai kils mintis ką nors padekoruot, kad ir kokį pleduką, arba gal galima transformuot į kokį pavasarinį/rudeninį vaikišką paltuką megztą/nertą plius dekoruotą šiuo gabaliuku... O gal dar kokia idėja nušvis tik gal dar turi "atgulėt savo"
Tikrai tikrai reikia palaikyti - ateis mintis ir gims darbelis
O aš savo tuoj eisiu jungt per naują Kai pažiūriu į pirmas brydes, tai galva sieną pramušt noris Ir šiaip visur vien klaidos, klaidos, klaidos...
O aš savo tuoj eisiu jungt per naują Kai pažiūriu į pirmas brydes, tai galva sieną pramušt noris Ir šiaip visur vien klaidos, klaidos, klaidos...
QUOTE(...little mary... @ 2012 05 17, 10:23)
nepanikuok, daryk kazka toliau, t.y. kazka kito, palik sujungimus nerk gelytes ar kazka.. Tai kas tau atrodo klaidos - kitiems atrodys nerealiai grazu, su airiskais jau taip buna...
is to ka parodei - viskas nerealiai grazu as irgi padariau svarkelio viena puse o antra jau man grazesne, pirma neatrodo tobula, bet tikrai paliksiu ir zinau kad galutinis rezultatas bus super. ISGIRDAI?
va sita nieko butu su balta pasuknele:
QUOTE(La Perla @ 2012 05 17, 11:49)
nepanikuok, daryk kazka toliau, t.y. kazka kito, palik sujungimus nerk gelytes ar kazka.. Tai kas tau atrodo klaidos - kitiems atrodys nerealiai grazu, su airiskais jau taip buna...
is to ka parodei - viskas nerealiai grazu as irgi padariau svarkelio viena puse o antra jau man grazesne, pirma neatrodo tobula, bet tikrai paliksiu ir zinau kad galutinis rezultatas bus super. ISGIRDAI?
...
...
Na, aš sau neleidžiu per daug gilintis į tai, ką dariau - tikrai išgirdau Bandau šonus jungt. Ale nelengva - vyrui šiandien nedarbadienis, tai viena akim vis nori nužiūrėt, kai aš lekiu matuotis Pačios žinot - kai ant stalo, atrodo vienaip, kai prisidedi, visai kitaip Tai nenoriu, kad pirma laiko nužiūrėtų
Tiesą sakant, aš norėjau šią nukopijuot, ale pačios matos, kas gaunasi Pradinė mintis buvo tokia, kuri transformavosi ir vis dar transformuojasi - sijonas dar nesuformuotas
Ačiū už palaikymą. Jo tikrai reikia
QUOTE(...little mary... @ 2012 05 17, 12:23)
Nei čia nėrinys kaltas nei ką.
Kokiai progai neri suknelę? Tokiu laikotarpiu nėra ko tikėtis blaivaus mastymo O suknelė bus NEPAKARTOJAMA ir TOBULA
Su manim iš viso sunku buvo susišnekėt, o atrodo ir ne piemenka ir kažkokių reikalavimų nekėliau, bet aplinkiniai jau laukė kada apsiraminsiu
QUOTE(dailele @ 2012 05 17, 13:06)
Nei čia nėrinys kaltas nei ką.
Kokiai progai neri suknelę? Tokiu laikotarpiu nėra ko tikėtis blaivaus mastymo O suknelė bus NEPAKARTOJAMA ir TOBULA
Su manim iš viso sunku buvo susišnekėt, o atrodo ir ne piemenka ir kažkokių reikalavimų nekėliau, bet aplinkiniai jau laukė kada apsiraminsiu
veseiliai, veseiliai...
Bet aš jau tokia - priekabi esi sau, labai priekabi. Visame kame
Na, svarbiausia, kad iriuosi į priekį. Ir šiaip ar taip, koks bebūtų rezultatas, ale jau dabar galiu savim pasididžiuoti, kad sugebėjau korsetuką įveikti tikiuosi, artimiausiom dienom parodysiu viršų
lauksim