Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

Sveikos smile.gif

va, ta proga radau rumuniškiems nėriniams šio sezono kažkurių mados namų gražumyną:

user posted image

gal kurią įkvėps smile.gif nes man jau kilo pora minčių ta tema .
Atsakyti
atkakliai stengiuosi NEZIURET i jokias grozybes doh.gif ir is viso gailiuosi kad tuos rumuniskus pamaciau lotuliukas.gif , nes pirste jau skyle o iki svarkelio pabaigos dar toli o be sijono neturesiu prie ko ji derint tai iki pabaigos dar toliau doh.gif

Lace o as kai paneriau is plonesniu siulu tai nesuvokiu kaip seniau airiskus darydavau is storesniu nes man jau negrazu is ju niekas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 16 gegužės 2012 - 14:37
QUOTE(La Perla @ 2012 05 16, 15:37)
Lace o as kai paneriau is plonesniu siulu tai nesuvokiu kaip seniau airiskus darydavau is storesniu nes man jau negrazu is ju niekas  lotuliukas.gif

Atėjai į doros kelią mirksiukas.gif biggrin.gif Pas mane kažkur mėtosi nugara ir pusė priekio iš tokių storų siūlų (yarnart summer) rolleyes.gif Nežinau, kas ten man buvo susišvietę, dabar net nesugalvoju, kur tai būtų galima padėt doh.gif Neišardysi gi doh.gif Gal kam atiduot - gal pasibaigs unsure.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2012 05 16, 15:39)
Atėjai į doros kelią mirksiukas.gif  biggrin.gif Pas mane kažkur mėtosi nugara ir pusė priekio iš tokių storų siūlų (yarnart summer) rolleyes.gif Nežinau, kas ten man buvo susišvietę, dabar net nesugalvoju, kur tai būtų galima padėt  doh.gif Neišardysi gi  doh.gif Gal kam atiduot - gal pasibaigs  unsure.gif

atejau atejau aciu drinks_cheers.gif ne, neatiduok nes labai graziai atrodo, tiesiog kazkada arba pabaigsi arba panaudosi kazkur kitur. dekoruosi kazka pagaliau: rankine ar dar ka... jei nekyla rankos pabaigineti gal su kokiu audiniu pakomponuosi storesniu. dar palauk, gal kokia ideja susigules..
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2012 05 16, 15:39)
Atėjai į doros kelią mirksiukas.gif  biggrin.gif Pas mane kažkur mėtosi nugara ir pusė priekio iš tokių storų siūlų (yarnart summer) rolleyes.gif Nežinau, kas ten man buvo susišvietę, dabar net nesugalvoju, kur tai būtų galima padėt  doh.gif Neišardysi gi  doh.gif Gal kam atiduot - gal pasibaigs  unsure.gif

Tikrai dar palaikykit, nes laaabai gražu ir dailu! wub.gif Manau, kad labai reta kuri sugebės atkartot tokį kruopštumą ir stilius tikrai neišsilaikys. O čia taip viskas harmoningai suguldyta... wub.gif
Gal tikrai kils mintis ką nors padekoruot, kad ir kokį pleduką, arba gal galima transformuot į kokį pavasarinį/rudeninį vaikišką paltuką megztą/nertą plius dekoruotą šiuo gabaliuku... O gal dar kokia idėja nušvis smile.gif tik gal dar turi "atgulėt savo" biggrin.gif
Atsakyti
Tikrai tikrai reikia palaikyti - ateis mintis ir gims darbelis mirksiukas.gif 4u.gif

O aš savo tuoj eisiu jungt per naują doh.gif Kai pažiūriu į pirmas brydes, tai galva sieną pramušt noris doh.gif Ir šiaip visur vien klaidos, klaidos, klaidos... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2012 05 17, 10:23)
Tikrai tikrai reikia palaikyti - ateis mintis ir gims darbelis  mirksiukas.gif  4u.gif 

O aš savo tuoj eisiu jungt per naują  doh.gif Kai pažiūriu į pirmas brydes, tai galva sieną pramušt noris  doh.gif Ir šiaip visur vien klaidos, klaidos, klaidos...  doh.gif

nepanikuok, daryk kazka toliau, t.y. kazka kito, palik sujungimus nerk gelytes ar kazka.. Tai kas tau atrodo klaidos - kitiems atrodys nerealiai grazu, su airiskais jau taip buna...
is to ka parodei - viskas nerealiai grazu wub.gif as irgi padariau svarkelio viena puse o antra jau man grazesne, pirma neatrodo tobula, bet tikrai paliksiu ir zinau kad galutinis rezultatas bus super. ISGIRDAI? lotuliukas.gif
va sita nieko butu su balta pasuknele:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 17 gegužės 2012 - 10:51
QUOTE(La Perla @ 2012 05 17, 11:49)
nepanikuok, daryk kazka toliau, t.y. kazka kito, palik sujungimus nerk gelytes ar kazka.. Tai kas tau atrodo klaidos - kitiems atrodys nerealiai grazu, su airiskais jau taip buna...
is to ka parodei - viskas nerealiai grazu  wub.gif  as irgi padariau svarkelio viena puse o antra jau man grazesne, pirma neatrodo tobula, bet tikrai paliksiu ir zinau kad galutinis rezultatas bus super. ISGIRDAI?  lotuliukas.gif
va sita nieko butu su balta pasuknele:
...

Na, aš sau neleidžiu per daug gilintis į tai, ką dariau - tikrai išgirdau didis.gif Bandau šonus jungt. Ale nelengva - vyrui šiandien nedarbadienis, tai viena akim vis nori nužiūrėt, kai aš lekiu matuotis lotuliukas.gif Pačios žinot - kai ant stalo, atrodo vienaip, kai prisidedi, visai kitaip biggrin.gif Tai nenoriu, kad pirma laiko nužiūrėtų biggrin.gif
Tiesą sakant, aš norėjau šią nukopijuot, ale pačios matos, kas gaunasi lotuliukas.gif Pradinė mintis buvo tokia, kuri transformavosi ir vis dar transformuojasi - sijonas dar nesuformuotas doh.gif lotuliukas.gif

Ačiū už palaikymą. Jo tikrai reikia aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2012 05 17, 12:23)
Tikrai tikrai reikia palaikyti - ateis mintis ir gims darbelis  mirksiukas.gif  4u.gif 

O aš savo tuoj eisiu jungt per naują  doh.gif Kai pažiūriu į pirmas brydes, tai galva sieną pramušt noris  doh.gif Ir šiaip visur vien klaidos, klaidos, klaidos...  doh.gif

Nei čia nėrinys kaltas nei ką. irnesakyk.gif
Kokiai progai neri suknelę? Tokiu laikotarpiu nėra ko tikėtis blaivaus mastymo lotuliukas.gif O suknelė bus NEPAKARTOJAMA ir TOBULA
Su manim iš viso sunku buvo susišnekėt, o atrodo ir ne piemenka ir kažkokių reikalavimų nekėliau, bet aplinkiniai jau laukė kada apsiraminsiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dailele: 17 gegužės 2012 - 12:07
QUOTE(dailele @ 2012 05 17, 13:06)
Nei čia nėrinys kaltas nei ką.  irnesakyk.gif
Kokiai progai neri suknelę? Tokiu laikotarpiu nėra ko tikėtis blaivaus mastymo  lotuliukas.gif  O suknelė bus NEPAKARTOJAMA ir TOBULA
Su manim iš viso sunku buvo susišnekėt, o atrodo ir ne piemenka ir kažkokių reikalavimų nekėliau, bet aplinkiniai jau  laukė kada apsiraminsiu  doh.gif

veseiliai, veseiliai... blush2.gif doh.gif biggrin.gif
Bet aš jau tokia - priekabi esi sau, labai priekabi. Visame kame irnesakyk.gif
Na, svarbiausia, kad iriuosi į priekį. Ir šiaip ar taip, koks bebūtų rezultatas, ale jau dabar galiu savim pasididžiuoti, kad sugebėjau korsetuką įveikti didis.gif tikiuosi, artimiausiom dienom parodysiu viršų blush2.gif
Atsakyti
lauksim bigsmile.gif
Atsakyti
Ziuriu ir seile varva bigsmile.gif ,bet net neisivaizduoju nuo ko pradeti reiketu,man cia aukstasis pilotazas blush2.gif
Atsakyti