Nelabai žinau, nekenčiu suknių
Dabar googlinu, nes maždaug žinau, bet kai kurių vietų nežinau kaip atrodo
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 05 11, 13:47)
Nelabai žinau, nekenčiu suknių
hmmmm tai palaidine daryk arba pirmai pradziai sortukus vasarai, nors cia ir ne airiski neriniai bet modeliukai man labai
tada pamatysi kaip gaunasi tie neriniai o ir daikciukas nedidelis as tai mastau po svarkelio nusinerti lygius sortukus o apacios apdaila pabandyti is situ rumunisku...
oi puslapi istampiau, nesupykit labai ....
jau pataisiau
oi neeee.... aš ne tos svorio kategorijos
Bet liepos pabaigoj turiu progą, tai suknelė būt super, bet noriu kažko tokio, kad tiktų ir prie kerzų ir basanoškių ir prie džinsinio švarkelio ir prie solidesnio švarkelio. su keičiama pasuknele
Nugara arba x formos, arba uždara, iškirptė v formos. Tik vat neišplanuoju liemens. Tiesus siluetas man Norisi šiek tiek platėjančio. Gražu kaip juosmuo atskirai pasiaurintas, po to sijonukas platesnis, bet šitiems netiks Tada gal prisiųt sijoną, bet tada neis keist pamušalų, na tep ir nesuderinu
Bet liepos pabaigoj turiu progą, tai suknelė būt super, bet noriu kažko tokio, kad tiktų ir prie kerzų ir basanoškių ir prie džinsinio švarkelio ir prie solidesnio švarkelio. su keičiama pasuknele
Nugara arba x formos, arba uždara, iškirptė v formos. Tik vat neišplanuoju liemens. Tiesus siluetas man Norisi šiek tiek platėjančio. Gražu kaip juosmuo atskirai pasiaurintas, po to sijonukas platesnis, bet šitiems netiks Tada gal prisiųt sijoną, bet tada neis keist pamušalų, na tep ir nesuderinu
Galvojau galvojau pusę nakties vėl Įtariu, kad visai suknei nelabai tiks tie rumuniškieji, bus labai kietas darinys... GAl viršutinę dalį daryt rumuniškais, o apačia paprastai tinkleliu Kad gražiai kristų arba kokiu paprastu nėrimo raštu? Ką manot? padrikos mintys galvoje, nesiklijuoja į bendrą vaizdelį
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 05 12, 11:02)
Galvojau galvojau pusę nakties vėl Įtariu, kad visai suknei nelabai tiks tie rumuniškieji, bus labai kietas darinys... GAl viršutinę dalį daryt rumuniškais, o apačia paprastai tinkleliu Kad gražiai kristų arba kokiu paprastu nėrimo raštu? Ką manot? padrikos mintys galvoje, nesiklijuoja į bendrą vaizdelį
Drąsi tu moteris Airiška suknia liepos galui Nors kai kažko labai nori - viskas įmanoma
Sakai nespėčiau Gali būti. Bet aš turiu visą visą laisvą dieną
Bet kadangi man niekas nesiriša galvoj, tai tikrai nespėsiu
Bet kadangi man niekas nesiriša galvoj, tai tikrai nespėsiu
Atgnybk ir man gabaliuko tos visos visos laisvos dienos
Aš dirbu, dirbu... Jei pavyks, šią savaitę baigsiu sulipint nugarą su priekiu
Aš dirbu, dirbu... Jei pavyks, šią savaitę baigsiu sulipint nugarą su priekiu
Galiu, bet man ir taip trūksta, bet aš randu ką veikt, o ir kaip ir visos mamos, valgyt darau, kambarius tvarkau ir t.t.
Tai galvoju pabaigsiu užsakymą ir bandyčiau... Visai suknei manau netiks tie rumuniški, kieti bus Tai gal bandyt tik viršų
Tai galvoju pabaigsiu užsakymą ir bandyčiau... Visai suknei manau netiks tie rumuniški, kieti bus Tai gal bandyt tik viršų
QUOTE(La Perla @ 2012 05 11, 16:14)
hmmmm tai palaidine daryk arba pirmai pradziai sortukus vasarai, nors cia ir ne airiski neriniai bet modeliukai man labai
tada pamatysi kaip gaunasi tie neriniai o ir daikciukas nedidelis as tai mastau po svarkelio nusinerti lygius sortukus o apacios apdaila pabandyti is situ rumunisku...
jau pataisiau
jau pataisiau
o šortukų gal schemutė turit?
QUOTE(mazge1979 @ 2012 05 14, 20:44)
o šortukų gal schemutė turit?
ne, neturiu, bet bent tie antrieji paprastu stulpeliu su uzmetimu nerta o iskarpas galima susirasti temose kelniu mezgimas ar panasiose osinkoj skaiciau rusaites tai net isemimu "klyniukui" nedaro, bet as savo mazyliui kai neriau krikstynoms kostiumeli tai is akies padariau pasiemusi jo kelnytes i bloga puse issivertusi
QUOTE(La Perla @ 2012 05 11, 09:28)
aha , bet manau ir laiko uzima, as paprasta motyva (ne visus) savo airiskam svarkeliui neriu puse val, o tokiu daug prisigamint bet, manau rezultatas vertas to laiko
Jo pritariu, bet jau grožis tų rumuniškų nėrinių - nerealus
Man kažkodėl atrodo (mąstau teoriškai į paveiksliukus pažiūrėjusi), kad tie rumuniški gražiau iš kiek storesnių siūlų Nors gal ir klystu