Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

Nelabai žinau, nekenčiu suknių biggrin.gif
Dabar googlinu, nes maždaug žinau, bet kai kurių vietų nežinau kaip atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 05 11, 13:47)
Nelabai žinau, nekenčiu suknių  biggrin.gif
Dabar googlinu, nes maždaug žinau, bet kai kurių vietų nežinau kaip atrodo  g.gif

hmmmm tai palaidine daryk arba pirmai pradziai sortukus vasarai, nors cia ir ne airiski neriniai bet modeliukai man labai wub.gif wub.gif
user posted image

tada pamatysi kaip gaunasi tie neriniai o ir daikciukas nedidelis ax.gif as tai mastau po svarkelio nusinerti lygius sortukus o apacios apdaila pabandyti is situ rumunisku... wub.gif

oi puslapi istampiau, nesupykit labai .... doh.gif

jau pataisiau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 11 gegužės 2012 - 15:19
oi neeee.... aš ne tos svorio kategorijos biggrin.gif
Bet liepos pabaigoj turiu progą, tai suknelė būt super, bet noriu kažko tokio, kad tiktų ir prie kerzų ir basanoškių ir prie džinsinio švarkelio ir prie solidesnio švarkelio. su keičiama pasuknele biggrin.gif
Nugara arba x formos, arba uždara, iškirptė v formos. Tik vat neišplanuoju liemens. Tiesus siluetas man schmoll.gif Norisi šiek tiek platėjančio. Gražu kaip juosmuo atskirai pasiaurintas, po to sijonukas platesnis, bet šitiems netiks g.gif Tada gal prisiųt sijoną, bet tada neis keist pamušalų, na tep ir nesuderinu biggrin.gif
Atsakyti
Galvojau galvojau pusę nakties vėl doh.gif Įtariu, kad visai suknei nelabai tiks tie rumuniškieji, bus labai kietas darinys... g.gif GAl viršutinę dalį daryt rumuniškais, o apačia paprastai tinkleliu g.gif Kad gražiai kristų arba kokiu paprastu nėrimo raštu? Ką manot? padrikos mintys galvoje, nesiklijuoja į bendrą vaizdelį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 05 12, 11:02)
Galvojau galvojau pusę nakties vėl  doh.gif Įtariu, kad visai suknei nelabai tiks tie rumuniškieji, bus labai kietas darinys...  g.gif GAl viršutinę dalį daryt rumuniškais, o apačia paprastai tinkleliu  g.gif Kad gražiai kristų arba kokiu paprastu nėrimo raštu? Ką manot? padrikos mintys galvoje, nesiklijuoja į bendrą vaizdelį  biggrin.gif

Drąsi tu moteris biggrin.gif Airiška suknia liepos galui g.gif Nors kai kažko labai nori - viskas įmanoma biggrin.gif
Atsakyti
Sakai nespėčiau g.gif Gali būti. Bet aš turiu visą visą laisvą dieną g.gif
Bet kadangi man niekas nesiriša galvoj, tai tikrai nespėsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Atgnybk ir man gabaliuko tos visos visos laisvos dienos mirksiukas.gif biggrin.gif
Aš dirbu, dirbu... karsta.gif Jei pavyks, šią savaitę baigsiu sulipint nugarą su priekiu karsta.gif cool.gif
Atsakyti
Galiu, bet man ir taip trūksta, bet aš randu ką veikt, o ir kaip ir visos mamos, valgyt darau, kambarius tvarkau ir t.t.
Tai galvoju pabaigsiu užsakymą ir bandyčiau... Visai suknei manau netiks tie rumuniški, kieti bus g.gif Tai gal bandyt tik viršų g.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2012 05 11, 16:14)
hmmmm tai palaidine daryk arba pirmai pradziai sortukus vasarai, nors cia ir ne airiski neriniai bet modeliukai man labai  wub.gif  wub.gif
user posted image

tada pamatysi kaip gaunasi tie neriniai o ir daikciukas nedidelis  ax.gif  as tai mastau po svarkelio nusinerti lygius sortukus o apacios apdaila pabandyti is situ rumunisku...  wub.gif

oi puslapi istampiau, nesupykit labai .... doh.gif

jau pataisiau  ax.gif

o šortukų gal schemutė turit?
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2012 05 14, 20:44)
o šortukų gal schemutė turit?

ne, neturiu, bet bent tie antrieji paprastu stulpeliu su uzmetimu nerta o iskarpas galima susirasti temose kelniu mezgimas ar panasiose smile.gif osinkoj skaiciau rusaites tai net isemimu "klyniukui" nedaro, bet as savo mazyliui kai neriau krikstynoms kostiumeli tai is akies padariau pasiemusi jo kelnytes i bloga puse issivertusi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2012 05 11, 09:28)
aha  wub.gif , bet manau ir laiko uzima, as paprasta motyva (ne visus) savo airiskam svarkeliui neriu puse val, o tokiu daug prisigamint  doh.gif bet, manau rezultatas vertas to laiko  drinks_cheers.gif

Jo pritariu, bet jau grožis tų rumuniškų nėrinių - nerealus wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eneja: 16 gegužės 2012 - 13:34
Man kažkodėl atrodo (mąstau teoriškai į paveiksliukus pažiūrėjusi), kad tie rumuniški gražiau iš kiek storesnių siūlų unsure.gif Nors gal ir klystu unsure.gif
Atsakyti