Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

La Perla, diiiiiidelis ačiū 4u.gif , labai norėjau šito grožio, siūliukus jau turiu, tik dabar dar reikia kuo greičiau pabaigti kitus mezginius ir griebsiu šitą . Labiausiai patiko žiedas iš " vikšrelio"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deize: 11 gegužės 2012 - 08:45
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 05 11, 08:37)
La Perla mane aplenkė biggrin.gif matyt dėl laiko skirtumo  biggrin.gif  lotuliukas.gif
Atbėgu su naujiena, kad tai romanian point lace, o čia jau yra. pfffff....

youtubėj

gerai kad aplenkiau sitaip vargau rinkdama paveiksliukus ir keldama cia lotuliukas.gif
QUOTE(deize @ 2012 05 11, 08:45)
La Perla,   diiiiiidelis ačiū 4u.gif , labai norėjau šito grožio, siūliukus jau turiu, tik dabar dar reikia kuo greičiau pabaigti kitus mezginius ir griebsiu šitą . Labiausiai patiko žiedas iš " vikšrelio"

prasom prasom as cia ir del saves pasistengiau kad zinociau kur atsiversti ir pagal paveiksliukus gaminti bent jau pirma antra detale kol rankos pagaus "igudzius"
ax.gif

man sitos labai labai wub.gif
user posted image

ech, per anksti pradejau savo svarkeli doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 11 gegužės 2012 - 09:02
QUOTE(La Perla @ 2012 05 11, 09:00)

ech, per anksti pradejau savo svarkeli  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Reiškia turi didelę paskatą kitam švarkeliui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(deize @ 2012 05 11, 09:08)

nezinau ar po sito kuri vadinu "NEZINIAKAIPNEZINIAKADABAIGSIU" labai greitai noresis kito lotuliukas.gif bet kazka mazesnio - butinai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(deize @ 2012 05 11, 10:08)

drinks_cheers.gif
Nors man paprastai tokiu atveju lieka pirmasis nepabaigtas ir dar n nauju graziu pradetu... blush2.gif
Atsakyti
Ir aš kaip tik iš pat ryto akis pakabinau už ruminiškojo bigsmile.gif thumbup.gif Ateinu čia - o jau visko prikrauta thumbup.gif
Atsakyti
"airiukiu" telepatija lotuliukas.gif lotuliukas.gif
visos vienodai pamise drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tai kas pirmas išmėgins šį grožį bigsmile.gif

Aš manau,kad krapštukei Lace čia pats tas thumbup.gif
Atsakyti
Nugi tikrai gražu wub.gif tik kad krapštukė Lace tiek prisiplanavusi visokių neairiškų mezgalų doh.gif Nežinau kada eilė ateis unsure.gif Bet tuos rumuniškuosius tikrai norėsiu pabandyt smile.gif
Atsakyti
p.s. atsiprasau uz buvusi savo komentara - tik dabar pamaciau kiek ten klaidu doh.gif sunku, kai maze ant ranku sedi blush2.gif

o jau neriniu grazumas blink.gif (reik tos krentancios ziurkes lotuliukas.gif )

isivaizduojat, va taip va visa vestivine suknia su ilga uodega wub.gif
Atsakyti
Man reikia modeliuko suknės šitiems raštams rolleyes.gif rolleyes.gif Noriu aš jų, bet dar nesisuka modeliukas galvoj rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 05 11, 13:23)
Man reikia modeliuko suknės šitiems raštams  rolleyes.gif  rolleyes.gif Noriu aš jų, bet dar nesisuka modeliukas galvoj  rolleyes.gif

na tai reik pagal savo sudejima konstruotis modeliuka, juk pati geriausiai zinai kokie modeliai tau labiausiai tinka smile.gif
Atsakyti