La Perla, diiiiiidelis ačiū , labai norėjau šito grožio, siūliukus jau turiu, tik dabar dar reikia kuo greičiau pabaigti kitus mezginius ir griebsiu šitą . Labiausiai patiko žiedas iš " vikšrelio"
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 05 11, 08:37)
La Perla mane aplenkė matyt dėl laiko skirtumo
Atbėgu su naujiena, kad tai romanian point lace, o čia jau yra. pfffff....
youtubėj
Atbėgu su naujiena, kad tai romanian point lace, o čia jau yra. pfffff....
youtubėj
gerai kad aplenkiau sitaip vargau rinkdama paveiksliukus ir keldama cia
QUOTE(deize @ 2012 05 11, 08:45)
La Perla, diiiiiidelis ačiū , labai norėjau šito grožio, siūliukus jau turiu, tik dabar dar reikia kuo greičiau pabaigti kitus mezginius ir griebsiu šitą . Labiausiai patiko žiedas iš " vikšrelio"
prasom prasom as cia ir del saves pasistengiau kad zinociau kur atsiversti ir pagal paveiksliukus gaminti bent jau pirma antra detale kol rankos pagaus "igudzius"
man sitos labai labai
ech, per anksti pradejau savo svarkeli
QUOTE(La Perla @ 2012 05 11, 09:00)
Reiškia turi didelę paskatą kitam švarkeliui
QUOTE(deize @ 2012 05 11, 09:08)
nezinau ar po sito kuri vadinu "NEZINIAKAIPNEZINIAKADABAIGSIU" labai greitai noresis kito bet kazka mazesnio - butinai
QUOTE(deize @ 2012 05 11, 10:08)
Nors man paprastai tokiu atveju lieka pirmasis nepabaigtas ir dar n nauju graziu pradetu...
Ir aš kaip tik iš pat ryto akis pakabinau už ruminiškojo Ateinu čia - o jau visko prikrauta
"airiukiu" telepatija
visos vienodai pamise
visos vienodai pamise
Tai kas pirmas išmėgins šį grožį
Aš manau,kad krapštukei Lace čia pats tas
Aš manau,kad krapštukei Lace čia pats tas
Nugi tikrai gražu tik kad krapštukė Lace tiek prisiplanavusi visokių neairiškų mezgalų Nežinau kada eilė ateis Bet tuos rumuniškuosius tikrai norėsiu pabandyt
p.s. atsiprasau uz buvusi savo komentara - tik dabar pamaciau kiek ten klaidu sunku, kai maze ant ranku sedi
o jau neriniu grazumas (reik tos krentancios ziurkes )
isivaizduojat, va taip va visa vestivine suknia su ilga uodega
o jau neriniu grazumas (reik tos krentancios ziurkes )
isivaizduojat, va taip va visa vestivine suknia su ilga uodega
Man reikia modeliuko suknės šitiems raštams Noriu aš jų, bet dar nesisuka modeliukas galvoj
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 05 11, 13:23)
Man reikia modeliuko suknės šitiems raštams Noriu aš jų, bet dar nesisuka modeliukas galvoj
na tai reik pagal savo sudejima konstruotis modeliuka, juk pati geriausiai zinai kokie modeliai tau labiausiai tinka