Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

QUOTE(Oragė @ 2012 05 06, 18:49)
Ačiū  ax.gif

Šituos suktus nėriau be papildomo siūlo. Bandžiau pagal schemas (buvo temoj įdėtas tas kirminukas), bet man nesigavo gražiai, tai modifikavau pagal save  ax.gif . Tai tiesiog nėriau 55 pynelės akys, 1 eilė - viską apnerti stulpeliu be užmetimo, 2 eilė - 1 stulpelis su užmetimu, 2 pynelės akys 1 stulpelis su užmetimu kabinamas į kas antrą 1 eilės akį, 3 eilė - 1 stulpelis be užmetimo, 3 stulpeliai su užmetimu, 1 stulpelis be užmetimo.

geras lotuliukas.gif as lygiai taip pat neriau sia detale nes pagalschema negraziai gavosi smile.gif

jau JPE darbelis gal i pabaiga? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2012 05 08, 07:26)
geras  lotuliukas.gif  as lygiai taip pat neriau sia detale nes pagalschema negraziai gavosi  smile.gif

jau JPE darbelis gal i pabaiga?  ax.gif

Oi.....pas mus namie umus vejaraupiai, pries tai buvo gripas doh.gif jau taip nervuojuos, kad nieko nepadarau.... Nors dabar, kai pamaciau ta svarkelio dali, zinau kas man tiks prie mano sijono tongue.gif . Turiu savo antros puses puse lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(JPE @ 2012 05 08, 11:19)
Oi.....pas mus namie umus vejaraupiai, pries tai buvo gripas  doh.gif jau taip nervuojuos, kad nieko nepadarau.... Nors dabar, kai pamaciau ta svarkelio dali, zinau kas man tiks prie mano sijono  tongue.gif . Turiu savo antros puses puse  lotuliukas.gif

oi sveikit wub.gif as BIJAU mediku ir BIJAU kai serga mano vaikai nes toki kosmara apturejom doh.gif

JPE - turiu pasiulyma bigsmile.gif as nuneriu svarkeli, tu - sijona ir esant reikalui sukomplektuosim lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2012 05 08, 11:55)
oi sveikit  wub.gif as BIJAU mediku ir BIJAU kai serga mano vaikai nes toki kosmara apturejom  doh.gif

JPE - turiu pasiulyma  bigsmile.gif  as nuneriu svarkeli, tu - sijona ir esant reikalui sukomplektuosim  lotuliukas.gif

Sutarta thumbup.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kooperuojatės? biggrin.gif

O aš padariau išvadą - dirbti žiūrint filmus negalima schmoll.gif Nes aš pastoviai apsipilu ašaromis, o tada nėrinio nematau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2012 05 08, 13:17)
Kooperuojatės?  biggrin.gif 

O aš padariau išvadą - dirbti žiūrint filmus negalima  schmoll.gif  Nes aš pastoviai apsipilu ašaromis, o tada nėrinio nematau  doh.gif  lotuliukas.gif

Nu ką galiu pasakyt, neteisingus filmus žiūrite hihihi.gif Nors... kikenant turbūt irgi ne kas gautųsi g.gif
Atsakyti
o as TV jau seniai tik girdziu, nematau nieko lotuliukas.gif

JPE, dar reikia Lace prikalbinti bateliams ir turesim visa bendra komplekta lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2012 05 08, 13:35)
o as TV jau seniai tik girdziu, nematau nieko  lotuliukas.gif

JPE, dar reikia Lace prikalbinti bateliams ir turesim visa bendra komplekta  lotuliukas.gif

schmoll.gif Aš ne jūsų svorio kategorijos mirksiukas.gif biggrin.gif
Papildyta:
ir iš viso aš dabar kuriam laikui airiškus padėjau į šoną unsure.gif Šiuo metu "kankinuosi" su vasarine kepuryte doh.gif Pažadėjau draugės mergytei nunert, bet gi aš negaliu kaip normalūs žmonės pagal schemas nert - man vis iššūkių reikia, kitaip neįdomu doh.gif Tai vat ir vargstu - neriu, ardau, neriu, ardau... blush2.gif
Atsakyti
[quote=La Perla,2012 05 08, 12:35]

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir man tas pats, prisirasau filmu ir ju klausausi rolleyes.gif , zodziu, tas pats kas skaityti, nes herojus vistiek isivaizduoju. Kadangi kartais tenka paskaiciuoti, tai klausausi po keleta kartu ir dar- tai rusiskai tai angliskai blush2.gif mirksiukas.gif , kai siuzeta jau zinau mintinai ir jis man patinka, pasiulau vakare paziureti vyrui, kai vaikai sumiega, tada jau ir aktorius matau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif . O galvojau as viena tokia biggrin.gif , mama klausia, ar matei ta laida? Atsakau, ne, bet girdejau lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu ka, dirbam dirbam ir iskart rodomes, nes tada geriau dirbasi smile.gif
Atsakyti
na as tai gal tik po savaitgalio pabaigsiu antraja pusele, nes po darbo grizusi neriuosi detales ir iskart siuvu ant iskarpos o savaitgali galiu susikaupti sujungimui...
Atsakyti
QUOTE(Oragė @ 2012 05 08, 13:24)
Nu ką galiu pasakyt, neteisingus filmus žiūrite  hihihi.gif Nors... kikenant turbūt irgi ne kas gautųsi  g.gif

schmoll.gif Aš ir komedijoj rasiu vietą, kur reikia ašarą išspausti doh.gif biggrin.gif Aš ir teliką tik klausau irnesakyk.gif Nes žiūrėjimui laiko nelieka doh.gif

Laukiam kepurytės su iššūkiais bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=JPE,2012 05 08, 14:34]
[quote=La Perla,2012 05 08, 12:35]

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir man tas pats, prisirasau filmu ir ju klausausi rolleyes.gif , [/quote]
Ir as filmus "ziuriu" ausimis. Kai klausia, ar matei filma, sakau-girdejau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viksė: 09 gegužės 2012 - 18:56