Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

QUOTE(rutcka @ 2012 05 06, 19:18)
Kaaaaip gražu  wub.gif Man kažkaip patys gražiausi "tinkleliniai" airiški nėriniai  ax.gif
Šiaip dar norėjau paklausti, kaip būtent Jūs nėrėt tuos susuktus elementus- ant pagalbinio siūlo ar be jo? Gal turit schemą? Nes aš bandžiau "iš galvos" kažką panašaus nunerti, bet pasirodo, kad ta mano galva per skysta tam  doh.gif

Ačiū ax.gif

Šituos suktus nėriau be papildomo siūlo. Bandžiau pagal schemas (buvo temoj įdėtas tas kirminukas), bet man nesigavo gražiai, tai modifikavau pagal save ax.gif . Tai tiesiog nėriau 55 pynelės akys, 1 eilė - viską apnerti stulpeliu be užmetimo, 2 eilė - 1 stulpelis su užmetimu, 2 pynelės akys 1 stulpelis su užmetimu kabinamas į kas antrą 1 eilės akį, 3 eilė - 1 stulpelis be užmetimo, 3 stulpeliai su užmetimu, 1 stulpelis be užmetimo.
Atsakyti
Orage, labai grazu ir kruopstu smile.gif wub.gif dar primink man uzmirstuolei ax.gif kas cia bus blush2.gif . Ir toliau taip graziai darbuokis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(JPE @ 2012 05 06, 20:12)
Orage, labai grazu ir kruopstu smile.gif wub.gif dar primink man uzmirstuolei  ax.gif kas cia bus  blush2.gif . Ir toliau taip graziai darbuokis  thumbup.gif

Ačiū. ax.gif 4u.gif

Čia bus draugei toks daiktas tarp bolero ir švarkelio. Ne visai bolero, nes toks vos vos aukščiau juosmens ir ne švarkelis (modelį jau ji pati rinkosi, aš čia ne prie ko cool.gif biggrin.gif ).

Ačiū merginos, tikrai džiugu girdėt gerus atsiliepimus. 4u.gif Meilė darbui sužydi tada dar labiau biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
dukriuko kepuriukas airiškai
Atsakyti

[/quote]
Miela ir labai grazu smile.gif
Atsakyti
Orage, Eliuke - labai gražūs darbeliai wub.gif
Aš ne kažin ką pasistūmėjau į priekį su savuoju darbeliu, nes sodai, daržai dabar prasidėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Oragė @ 2012 05 06, 19:49)

Šituos suktus nėriau be papildomo siūlo...

Ačiū labai, reiks pabandyti tokiu būdu nusinerti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2012 05 04, 09:18)
mano vargelis

user posted image

wub.gif jei toks gabaliukas jau nuostabus, tai įsivaizduoju, koks bus visas gatavas šedevras wub.gif

QUOTE(Oragė @ 2012 05 06, 10:06)

O aš atnešu pagaliau pabaigtą nugarą.
user posted image

La Perla, Oragė, na jus tikros auksarankės thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
aciu, deize smile.gif bet ne veltui sakoma visciukai skaiciuojami rudeni smile.gif ziuresim kaip gausis galutinis variantas su visa apdaila ir svarbiausia kaip gules ant manes. Kartais daiktas padarytas tobulai "nesedi" ant seimininkes. O va cia ir yra didziausias menas, kad deretu viskas: rastas, modelis ir dydis smile.gif ir dar kad butu patogu doh.gif
bet jau mintyse turiu galutini varianta, visgi tai bus kostiumelis ir einu link to laaaabai pamazu ax.gif
Atsakyti
La Perla, Orage, gražiai darbuojatės thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2012 05 07, 12:16)

aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eliukė @ 2012 05 06, 21:47)

Labai simpatiškas kepuriukas thumbup.gif

QUOTE(Eneja @ 2012 05 07, 09:10)
Orage, Eliuke  - labai gražūs darbeliai  wub.gif
Aš ne kažin ką pasistūmėjau į priekį su savuoju darbeliu, nes sodai, daržai dabar prasidėjo smile.gif

Ačiū 4u.gif

QUOTE(deize @ 2012 05 07, 10:36)
La Perla, Oragė, na jus tikros auksarankės thumbup.gif  thumbup.gif

Ačiū 4u.gif

QUOTE(Lace @ 2012 05 07, 13:16)

Ačiū 4u.gif
Atsakyti