Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

QUOTE(La Perla @ 2012 05 04, 07:22)
kaip as jums visoms pavydziu mergyciu  wub.gif
busima - kai atves orai, tuos tarpelius tarp gelyciu dar uzpildyk tinkleliu arba brydemis ir bus is viso super  smile.gif  beje, as ta gele nuo virsaus nuimciau  blush2.gif

uoj, ta gėlė ir mane nervuoja, bet ten gavosi viduriukas sekačios gėlytės, tai dabar nervuojuos kaip ją panaikint, gal tiesiog mažesnius žiedlapius nuardyt, o tą didžiąją ir kurios kitos išeina palikt doh.gif

QUOTE(...little mary... @ 2012 05 04, 09:10)
Kepurytė labai graži - aš nieko daugiau nebedėčiau  schmoll.gif

na, padarysiu gėlę ir tuomet galutinį variantą duosiu jūsų teismui blush2.gif

QUOTE(La Perla @ 2012 05 04, 09:18)
mano vargelis

koks nuostabus vargelis blink.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busima: 04 gegužės 2012 - 13:01
QUOTE(Eneja @ 2012 05 04, 13:00)
La Perla, nuostabus grožis wub.gif O kiek čia vargelio įdėta doh.gif  Jau bandau įsivaizduoti pabaigto darbelio premjerą wub.gif

aciu aciu, as vis dar laukiu kaip atrodytu su tinklelio rankovemis ax.gif

QUOTE(busima @ 2012 05 04, 13:01)
uoj, ta gėlė ir mane nervuoja, bet ten gavosi viduriukas sekačios gėlytės, tai dabar nervuojuos kaip ją panaikint, gal tiesiog mažesnius žiedlapius nuardyt, o tą didžiąją ir kurios kitos išeina palikt  doh.gif

o as pabandyciau nunerti drugeli ir "patupdyti" ji ne tiesiai ant viduriuko o truputi pakreipta taikant taip kad sparniukai uzdengtu tai, ko neturi matytis..
bet cia tik mano pamastymai o tau paciai geriau matosi kas ir kaip smile.gif
bet kokiu atveju princese papuosta ir laiminga ir itariu nesupranta ko dar tai mamai reikia tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2012 05 04, 13:43)
bet kokiu atveju princese papuosta ir laiminga ir itariu nesupranta ko dar tai mamai reikia  tongue.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
gera mintis su drugeliu thumbup.gif ačiū už patarimus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2012 05 04, 13:58)
nieko nenutiks, nepergyvenk  ax.gif tik ant saules nedziovink isskalbus.

as dar kai mezgiau pagal uzsakymus, numezgiau suknute ir kad greiciau kliente gautu, isskalbus padzioviau ir dziovykla pastumiau arciau zidinio, ateinu, o varge, visa sukneles apacia ne balta o tamsiai ruda, sudegus..... teko megzti is naujo...

va, o aš sakiau kaip tik išnešiu į lauką, kad greičiau džiūtų doh.gif aišku, džiovinsiu kambaryje, kai jau pabaigsiu viską iki galo karsta.gif
Gyveni ir mokaisi. Ir kiti mokos iš tokių klaidų 4u.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Viksė @ 2012 05 03, 20:01)
Cia turbut buvo "akmenukas i mano darza" smile.gif
Tai ir pasirodau savo vilnonius smile.gif
Cia megztuko nugara, yra jau ir rankoves. Beliko prieki sudelioti ir susiuti viska i kruva.

Oho kokia tu greita bigsmile.gif . Gražu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(busima @ 2012 05 03, 22:41)
sveikutės,

kad negalvotumėt, jog pasirodžiau tik patarimo ir vėl dingau, tai prisiduodu su kukliu darbeliu. Aišku su Lace kepuriuku nėr ko lygintis, bet vis šiokiais tokiais airiškais nėrinukais ir savo dukriuką papuošiau  blush2.gif

kadangi man jai kažko trūksta, tai mąstau apie baltą ramunėlę ant kaktos, bet niekaip nenusprendžiu ar reikia, todėl pradėjau narpliot, o kai padarysiu tada mąstysiu galutinai doh.gif

darbas su palaidine sustojo, nes prasidėjo darbai laukuose, o be to ir vasarinės kepurytės prisireikė vasariškoms dienoms  mirksiukas.gif

Gražu. Labai įdomiai ties ausytėm sugalvota, liuks thumbup.gif

QUOTE(La Perla @ 2012 05 04, 10:18)
mano vargelis

wub.gif wub.gif puikiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Oragė @ 2012 05 05, 09:20)
Gražu. Labai įdomiai ties ausytėm sugalvota, liuks  thumbup.gif

ačiū blush2.gif iš pradžių padariau visą vienodą kraštelį ir galvojau atlenksiu priekį kaip skrybėlytės, bet kažkaip nelabai tos gėlytės gražiai lenkėsi, tai perdariau ir nugaroj palikau ilgesnį, kad dar ausytes truputėli dengtų, tai dabar nereikia taisyti, kad ant akių nekristų ax.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos.

Su mamų diena esamas ir būsimas mamas 4u.gif

QUOTE(busima @ 2012 05 05, 12:27)
ačiū  blush2.gif iš pradžių padariau visą vienodą kraštelį ir galvojau atlenksiu priekį kaip skrybėlytės, bet kažkaip nelabai tos gėlytės gražiai lenkėsi, tai perdariau ir nugaroj palikau ilgesnį, kad dar ausytes truputėli dengtų, tai dabar nereikia taisyti, kad ant akių nekristų  ax.gif

Tikrai labai liuks. Man labai patiko thumbup.gif

O aš atnešu pagaliau pabaigtą nugarą. Dar neskalbta ir nelyginta, tik ką nuo lentos:

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
thumbup.gif Labai grazu
Papildyta:
QUOTE(Oragė @ 2012 05 04, 17:50)
Oho kokia tu greita  bigsmile.gif . Gražu  thumbup.gif

Aš ne greita. Mano pilkasis toks pat stovi vietoje. čia megztukas sesers metinukei mergytei krikštynoms, jei oras būtų ne koks
Atsakyti
Orage - grazu, bet viena skyle akis bado 4u.gif gal uzpyniuot reiktu? ten kur ta sukta detale.

Vikse - galvojau ten suaugusiai, grazu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Viksė @ 2012 05 06, 16:05)
Aš ne greita. Mano pilkasis toks pat stovi vietoje. čia megztukas sesers metinukei mergytei krikštynoms, jei oras būtų ne koks

Geras, galvojau čia tas kur tau biggrin.gif

QUOTE(La Perla @ 2012 05 06, 16:50)
Orage - grazu, bet viena skyle akis bado  4u.gif  gal uzpyniuot reiktu? ten kur ta sukta detale.

Vikse - galvojau ten suaugusiai, grazu  drinks_cheers.gif

Aha, nuo profių nieko nepaslėpsi biggrin.gif . Tikrai tą skylę reiks būtinai užtaisyt, nes ji žiojasi biggrin.gif Aš į ją jau žiūriu, vos tik įdėjau tą motyvą. Kažką galvosiu
Atsakyti
QUOTE(Oragė @ 2012 05 06, 11:06)

O aš atnešu pagaliau pabaigtą nugarą. Dar neskalbta ir nelyginta, tik ką nuo lentos:

Kaaaaip gražu wub.gif Man kažkaip patys gražiausi "tinkleliniai" airiški nėriniai ax.gif
Šiaip dar norėjau paklausti, kaip būtent Jūs nėrėt tuos susuktus elementus- ant pagalbinio siūlo ar be jo? Gal turit schemą? Nes aš bandžiau "iš galvos" kažką panašaus nunerti, bet pasirodo, kad ta mano galva per skysta tam doh.gif
Atsakyti