Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

mano vargelis

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 04 gegužės 2012 - 09:19
Kaip grazu wub.gif
Atsakyti
La Perla, nuostabiai grazu wub.gif viskas taip kaip turi buti thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(JPE @ 2012 05 04, 10:08)
La Perla, nuostabiai grazu  wub.gif viskas taip kaip turi buti  thumbup.gif  thumbup.gif

aciu merginos, dar svarkelio tik tiek o as ir sijonuko noreciau, beje, JPE, tavo sijonuko yra iskilusiu tokiu gelyciu, dvigubu, kaip manai ar jos neissisedes? Kazkaip labai grazu man sijonai bet atrodo taip gaila butu sedet su jais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2012 05 04, 10:23)
aciu merginos, dar svarkelio tik tiek o as ir sijonuko noreciau, beje, JPE, tavo sijonuko yra iskilusiu tokiu gelyciu, dvigubu, kaip manai ar jos neissisedes? Kazkaip labai grazu man sijonai bet atrodo taip gaila butu sedet su jais  doh.gif

Teks deveti stovimoje padetyje wub.gif wub.gif turiu viena su iskiliomis gelytemis, tikrai to nepastebejau ax.gif , bet ten kur rodziau yra priekis, nugaros puseje darau maziau tokiu gelyciu smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(JPE @ 2012 05 04, 11:25)
Teks deveti stovimoje padetyje  wub.gif  wub.gif turiu viena su iskiliomis gelytemis, tikrai to nepastebejau ax.gif , bet ten kur rodziau yra priekis, nugaros puseje darau maziau tokiu gelyciu smile.gif.

o uzsegima darai? tavo praeitas kiek pamenu graziai isformuotas buvo, kaip apsivelki?
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2012 05 04, 11:34)
o uzsegima darai? tavo praeitas kiek pamenu graziai isformuotas buvo, kaip apsivelki?

Mano sijonukai paprasti ant gumos, ir dabar galvoju panasiai daryti. Sukneleje uzsegima dariau. As cia kalbu apie savo juoda sijonuka....dar dabar nuejau paziureti- kokius 3 kartus jau plautas tikrai neissisedejes, aisku po juo pasiutas storas trikotazinis pamusalas, o pats sijonukas truputi trapecijos formos, nes absoliutus piestukas turbut ir issisedetu....ir dar, tie hakelgarn siulai man tikrai patikimi
Atsakyti
QUOTE(JPE @ 2012 05 04, 11:46)
Mano sijonukai paprasti ant gumos, ir dabar galvoju panasiai daryti.  Sukneleje uzsegima dariau. As cia kalbu apie savo juoda sijonuka....dar dabar nuejau paziureti- kokius 3 kartus jau plautas tikrai neissisedejes, aisku po juo pasiutas storas trikotazinis pamusalas, o pats sijonukas truputi trapecijos formos, nes absoliutus piestukas turbut ir issisedetu....ir dar, tie hakelgarn siulai man tikrai patikimi

norisi man to "piestuko" chanel stiliaus wub.gif prie svarkelio butu kaip tik, jauciu reikia siuti uztrauktuka, o siulai mano hakelgarn 20, tu irgi is tokiu neri?
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2012 05 04, 12:13)
norisi man to "piestuko" chanel stiliaus  wub.gif  prie svarkelio butu kaip tik, jauciu reikia siuti uztrauktuka, o siulai mano  hakelgarn 20, tu irgi is tokiu neri?

Taip, mano tie patys
Atsakyti
La Perla, gražu 4u.gif

O siūliukai ir pas mane tokie ax.gif Tik man vis vaiduokliuojas, kad išskalbus, išlys visi siūliukai, susitrauks, išsitampys ir visa kita nutiks, kas gali nutikt blogiausio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2012 05 04, 12:54)
La Perla, gražu  4u.gif 

O siūliukai ir pas mane tokie  ax.gif  Tik man vis vaiduokliuojas, kad išskalbus, išlys visi siūliukai, susitrauks, išsitampys ir visa kita nutiks, kas gali nutikt blogiausio  doh.gif

nieko nenutiks, nepergyvenk ax.gif tik ant saules nedziovink isskalbus.

as dar kai mezgiau pagal uzsakymus, numezgiau suknute ir kad greiciau kliente gautu, isskalbus padzioviau ir dziovykla pastumiau arciau zidinio, ateinu, o varge, visa sukneles apacia ne balta o tamsiai ruda, sudegus..... teko megzti is naujo...

Atsakyti
La Perla, nuostabus grožis wub.gif O kiek čia vargelio įdėta doh.gif Jau bandau įsivaizduoti pabaigto darbelio premjerą wub.gif
Atsakyti