Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

QUOTE(La Perla @ 2012 05 03, 10:27)
o mes matem? ar dar tik eigoj? ax.gif

dar tik eigoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eneja @ 2012 05 03, 13:36)
dar tik eigoj smile.gif

tai kai tu pasirodysi tada ir man bus lengviau apsispresti ax.gif kaip supratau jau i pabaiga jei sujungtos dalys ir rankoves padarytos? bigsmile.gif
Atsakyti
taip taip, jau matyti šviesa tunelio gale biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2012 05 03, 09:14)
nerealiai graziai padaryti motyvai.. kazin cia virvute + tinginiu budas?  g.gif

EINASAUKAIPGRAŽUUUUUUUU ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2012 05 03, 13:42)
siaip juos ilgesnius reikia palikti ir su adata sukaisioti, o dabar siulyciau siulu parduotuveje nusipirkti tekstiliniu kliju ir prilipdyti juos smile.gif
pasirodyk, a?

aciu La Perla! kokia gera ideja su klijais thumbup.gif nesirodysiu ax.gif nes man paciai visai nepatinka, dar benarpliojant pritrukau siulu, juos iseme is apyvartos tai teko derint, kadangi senai bebuvau nerus tai nezgrabailiskai gavos... tai nezinau ar uzvilksiu as ta suknyte ar tik spintoj prakabos ir iskeliaus i labdaryna ... bet gerai kad nors pasipraktikavau ant mazo daikto tai didelio nesiimsiu..... lotuliukas.gif kol nepasitobulinsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Boombate @ 2012 05 03, 14:58)
aciu La Perla! kokia gera ideja su klijais thumbup.gif  nesirodysiu  ax.gif  nes man paciai visai nepatinka, dar benarpliojant pritrukau siulu, juos iseme is apyvartos tai teko derint, kadangi senai bebuvau nerus tai nezgrabailiskai gavos... tai nezinau ar uzvilksiu as ta suknyte ar tik spintoj prakabos ir iskeliaus i labdaryna ... bet gerai kad nors pasipraktikavau ant mazo daikto tai didelio nesiimsiu..... lotuliukas.gif  kol nepasitobulinsiu  ax.gif

o gal visai ne taip blogai kaip tu cia sakai, juk buna kad kol nuneri daikta jis atsibosta ir atrodo negrazus o kitomis akimis pazvelgus visai grazu. As jau anksciau minejau kad ir man neriant airiskus viena savaite labai grazu o kita - visiskai negrazu. Kita vertus, turejau ir tokiu savo nertu drabuziu kuriuos tik po metu uzsivilkau ir labai dziaugiausi kad neismeciau ar neatidaviau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2012 05 03, 17:03)
o gal visai ne taip blogai kaip tu cia sakai, juk buna kad kol nuneri daikta jis atsibosta ir atrodo negrazus o kitomis akimis pazvelgus visai grazu. As jau anksciau minejau kad ir man neriant airiskus viena savaite labai grazu o kita - visiskai negrazu. Kita vertus, turejau ir tokiu savo nertu drabuziu kuriuos tik po metu uzsivilkau ir labai dziaugiausi kad neismeciau ar neatidaviau  ax.gif

taip taip, del to as sau jau daug metu nebeneriu... jei taip ims ir pagrazes man tai idesiu
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2012 05 03, 12:42)
mes ir pacios pasinervinam i tokius paziureje  lotuliukas.gif  zinai jei su savo neriniu krumuose sedesi tai geriau atiduok man, as isdidziai vaiksciosiu  drinks_cheers.gif

Gal ir į krūmus, ale jau kaip nors įveiksiu aš tą narpolionę. Ale, sakiau, daugiau nebeapsiimsiu tokio dalyko daryt schmoll.gif o užvakar pamačiau suknutę ir jau nusprendžiau, kad man jos reikia kitiems metams krikštynoms doh.gif lotuliukas.gif Tiesa, dabar imčiaus daryti metus laiko prieš - kad skubėt nereiktų ir kruopščiau viską atlikčiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2012 04 16, 10:17)
Bet čia kiekviena pagal save renkasi, kai kas ir iš vilnonių siūlų airišku būdu neria  unsure.gif

Cia turbut buvo "akmenukas i mano darza" smile.gif
Tai ir pasirodau savo vilnonius smile.gif
Cia megztuko nugara, yra jau ir rankoves. Beliko prieki sudelioti ir susiuti viska i kruva.
user posted image

cia is arciau
user posted image

Siulai-akrilanas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viksė: 03 gegužės 2012 - 19:02
sveikutės,

kad negalvotumėt, jog pasirodžiau tik patarimo ir vėl dingau, tai prisiduodu su kukliu darbeliu. Aišku su Lace kepuriuku nėr ko lygintis, bet vis šiokiais tokiais airiškais nėrinukais ir savo dukriuką papuošiau blush2.gif

user posted imageuser posted image

kadangi man jai kažko trūksta, tai mąstau apie baltą ramunėlę ant kaktos, bet niekaip nenusprendžiu ar reikia, todėl pradėjau narpliot, o kai padarysiu tada mąstysiu galutinai doh.gif

darbas su palaidine sustojo, nes prasidėjo darbai laukuose, o be to ir vasarinės kepurytės prisireikė vasariškoms dienoms mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busima: 03 gegužės 2012 - 21:56
kaip as jums visoms pavydziu mergyciu wub.gif
busima - kai atves orai, tuos tarpelius tarp gelyciu dar uzpildyk tinkleliu arba brydemis ir bus is viso super smile.gif beje, as ta gele nuo virsaus nuimciau blush2.gif
Atsakyti
Dėl mergyčių tai jau taip blush2.gif Po pirmojo buvo toks ružavas maniakinis perdiodas, paskui padėtis stabilizavosi lotuliukas.gif

Kepurytė labai graži - aš nieko daugiau nebedėčiau schmoll.gif
Atsakyti