Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

manau, kad švarkelis, jei eigoje nesitransformuos į ką nors kitą ( man kartais taip nutinka blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(Viksė @ 2012 03 27, 21:20)
manau, kad švarkelis, jei eigoje nesitransformuos į ką nors kitą ( man kartais taip nutinka  blush2.gif )

man irgi taip buna... manau kad šverkeliui puikiai tiks kad siulai storoki nes tada gal kiek forma laikys o nenutys žemyn
Atsakyti
QUOTE(Viksė @ 2012 03 27, 19:54)
parodysiu ir aš savo fragmenčiuką. Kadangi siūlai ne iš plonųjų, nusprendžiau jungti pačias detales, be brydžių ar tinklelio

bigsmile.gif nugi gražu thumbup.gif
Atsakyti
Super, kaip grazu, kaaa... Eina sau... JPE, auksines rankeles drinks_cheers.gif bus ispudingas siionas wub.gif
Atsakyti
JPE, Vikse - saunuoles wub.gif

jau man kaip rankas niezti, taip seniai kazka airisko dariau, bet dabar kai susigalvojau tai nezinau kas gausis doh.gif Stiliuje radau va tokia suknute:
user posted image

na ji ziauriai mane uzkabino tai ismasciau kad nusinersiu dideles ramunes ir jungsiu juodu tinkliuku 4u.gif nezinau kas gausis ir kada gausis nes ir dirbu ir dar du darbelius reikia pabaigti ne sau smile.gif
bet... viena ramune jau turiu ax.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

JPE gal gali paaiskinti apie ta "papildoma" siula, ka jis duoda? ar tik del to, kad iskilesnis nerinys butu? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 28 kovo 2012 - 08:17
QUOTE(JPE @ 2012 03 27, 17:26)
Kadangi supratau, jog yra tokiu, kurioms pritruko "kovines dvasios"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , jai pakelti rodau jums nauja savo "galvos skausma- geraja to zodzio prasme"  doh.gif  doh.gif. Kadangi moku jungti tik brydemis, o sikart noriu, kad labiau isrysketu gelytes  rolleyes.gif , tai kol kas turiu apie ka galvoti- jungdama....tiesa, viskas sekasi labai labai letai  g.gif , per pietu miegeli kartais pasidarau tik pora gelyciu g.gif  g.gif , tad labai norejau pradeti jungti, tikrai vien tam- kad pati sau pasikelciau nuotaika  unsure.gif
user posted image
user posted image

Sekmes darbuose  4u.gif

Nerealus grožis turėtų būti thumbup.gif Labai lauksiu galutinio varianto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2012 03 28, 08:06)

na ji ziauriai mane uzkabino tai ismasciau kad nusinersiu dideles ramunes ir jungsiu juodu tinkliuku 4u.gif  nezinau kas gausis ir kada gausis nes ir dirbu ir dar du darbelius reikia pabaigti ne sau smile.gif
bet... viena ramune jau turiu  ax.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

JPE gal gali paaiskinti apie ta "papildoma" siula, ka jis duoda? ar tik del to, kad iskilesnis nerinys butu?  g.gif

Nuostabus kostiumelis wub.gif wub.gif darykit darykit thumbup.gif po to parodysit, darysim ir mes mirksiukas.gif mirksiukas.gif .
Papildomas siulas, sakyciau tas pats, kas kiekvieno motyvo apnerimas vezlio zingsniu- kai apneri, supranti, kad taip atrodo daug graziau thumbup.gif thumbup.gif . Taip ir su tu papildomu siuliuku, ne tik reljefas atsiranda, bet ir motyvas pasidaro tvirtesnis, isryskeja spalva....zodziu, pirma ta pati nuneriau paprastai, po to su siuliuku- kas pasiziuri, pasako, aisku- tik su siuliuku smile.gif smile.gif , toks ir skirtumas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
aš nuemiau savo nugaros dali nuo iškarpos pradesiu dabar prieki nes bijau kad paskui pusei priekio siulu nepritrukčiau o ir šonams ši ta idomaus sugalvojau tongue.gif žiuresiu ar pavyks prašom pažiureti ir ivertinti nepagailint kritikos kol dar nevelu ak nors taisyti
http://public.fotki....a/img-0008.html
Atsakyti
O SAKES lotuliukas.gif kiek cia darbo doh.gif doh.gif nu zodziu, tada mano darbas tik uogeles pries toki jungima blink.gif . Man tas sunerimas vaseliu tai kosmosas... Ir dar- labai nuosirdziai- man patinka, kai moterys nebijo buti pastebetos, as siuo atveju labai konservatyvi ax.gif , labai norejau ryskiai melynos sukneles, prisineriau kruva gelyciu- sugalvojau, ne, tikrai ne man- sunaudojau visas dovanu papuosimui schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
JPE, tai kad darbo brydėmis daugiau mirksiukas.gif Sakau iš patirties, nes esu išbandžiusi abu būdus smile.gif Tik tiek, kad brydėmis gal truptį patogiau, bent jau man unsure.gif

Gal turi po ranka tų savo gėlyčių, lapelių schemas? Baisiai rūpi išbandyti tą iškilųjį nėrimą, o kažkaip prisisaugojusi esu tik paprastų schemų unsure.gif
Atsakyti
sveikutes,
o as baigiu tinkluose susipainiot... ph34r.gif
o cia vaizdelis...vertas nemigos.....
http://www.youtube.c...feature=channel

http://www.youtube.c...ature=endscreen
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uudraa: 29 kovo 2012 - 15:31
QUOTE(savitre @ 2012 03 28, 20:26)
aš nuemiau savo nugaros dali nuo  iškarpos pradesiu dabar prieki nes bijau kad paskui pusei priekio siulu nepritrukčiau o ir šonams ši ta idomaus sugalvojau  tongue.gif  žiuresiu ar pavyks prašom pažiureti ir ivertinti nepagailint kritikos kol dar nevelu ak nors taisyti
http://public.fotki....a/img-0008.html

Oho, kiek darbo. thumbup.gif

Velku ir aš savo "kovinę dvasią" į šviesą, kad neatrodyčiau tik plepanti. Labai nesuvarykit - pirmasis mano airiškas nėrinys. Bet patarimų tai labai lauksiu, man čia kažko labai trūksta g.gif

user posted image

user posted image

Papildyta:
QUOTE(uudraa @ 2012 03 29, 16:28)

ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif tikrai, kad nemigos vertas. Super nėrinys wub.gif
Atsakyti