Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

Nieko sau "tinginystė" doh.gif tokius grožius kurt. Čia jau virvutė + brydės + suvinėjimas (peltakiavimas)
Pamačiau nuotrauką ir tokia mintis: La Perla kokį grožį kuria, o pasirodočia čia planai ateičiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dailele @ 2012 05 03, 09:01)
Nieko sau "tinginystė"  doh.gif tokius grožius kurt. Čia jau virvutė + brydės + suvinėjimas (peltakiavimas)
Pamačiau nuotrauką ir tokia mintis: La Perla kokį grožį kuria, o pasirodočia čia planai ateičiai  mirksiukas.gif

tolimai ateiciai lotuliukas.gif nes mano svarkelis jauciu bus tik kitiems metams su tokiais tempais doh.gif

o tai, ka darau as, man viena diena buna grazu, kita - negrazu ir taip istisai "zebro dryziai" juoda balta smile.gif o dabar savo nerinyje iziurejau kad viena detale man netinka, daugiau tokiu neneriau o ta viena akis bado ir isimti jos jau nebegaliu... doh.gif

galiu konstatuoti tik viena: kuo toliau i miska tuo daugiau medziu. Kai tik pradejau dometis airiskais neriniais, viskas ka dariau man prilygo stebuklui ir buvo labai grazu... nes tai buvo pradzia ir pazinimo dziaugsmas....o dabar, kai jau info ir patirties daugiau tai ir viena detale akis bado
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 03 gegužės 2012 - 09:17
QUOTE(La Perla @ 2012 05 03, 09:14)
. Kaimyne mestelejo minti kad nugara ir rankoves galiu paprastai nerti ir... is tinginio jau gundausi, atkalbekit, ka?  lotuliukas.gif

Aš tai rankoves paprastai nunėriau tinkliuku, nes kol sujungiau priekius ir nugarą tai sakiau "nupušiu", todėl taip ir nusprendžiau pasilengvinti sau. Tikiuosi neteks gailėtis, guodžiu save jog tai pirmas mano "blynas" tai koks jau bus toks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Eneja @ 2012 05 03, 09:19)
Aš tai rankoves paprastai nunėriau tinkliuku, nes kol sujungiau priekius ir nugarą tai sakiau "nupušiu", todėl taip ir nusprendžiau pasilengvinti sau. Tikiuosi neteks gailėtis,  guodžiu save jog tai pirmas mano "blynas" tai koks jau bus toks ax.gif

o mes matem? ar dar tik eigoj? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dailele @ 2012 05 03, 08:01)
Nieko sau "tinginystė"  doh.gif tokius grožius kurt. Čia jau virvutė + brydės + suvinėjimas (peltakiavimas)
Pamačiau nuotrauką ir tokia mintis: La Perla kokį grožį kuria, o pasirodočia čia planai ateičiai  mirksiukas.gif

Peltakiavimas, tai man panašiau šiuo atveju į tą tinginių būdą, tiesiog siūlas gražiai prikabintas g.gif

LaPerla, juk savo darbū sąrašą galima vis papildyt, pakoreguojant eilę pagal nuotaiką lotuliukas.gif
Ar daugiau nėra dalių šio grožio? Nes visai įmanoma pakopijuot biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~♥KaipTaiKaip♥~: 03 gegužės 2012 - 10:24
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 05 03, 10:22)
LaPerla, juk savo darbū sąrašą galima vis papildyt, pakoreguojant eilę pagal nuotaiką  lotuliukas.gif
Ar daugiau nėra dalių šio grožio? Nes visai įmanoma pakopijuot  biggrin.gif

tai tada namuose metysis kruva skirtingu detaliu, nes vel kazka nauja pamatysiu ir vel ir vel lotuliukas.gif

o daugiau daliu nera, as radau ji SIAME PUSLAPYJE kur tikrai visko idomaus yra, bet ilindau i ji del to, kad uzkabino sita fraze:
Итак, Ирландское кружево. Настоящее ирландское кружево, потому что те подделки и стилизации, которые предлагают нам Осинка и иже с ними, не имеют права носить это гордое имя.

tai norejau paziureti ar tai, ka darome mes, imeet pravo nosit eto gordoje imia ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 03 gegužės 2012 - 10:41
zaviuosi jusu kantrybe 4u.gif
paaiskinkit kaip reikia teisingai slepti galiukus? as nuneriau tokia ale airiskoms deltalem suknyte ir man galai po skalbimo lauk lenda verysad.gif gal nevisi pastebi, bet man tai akis bado
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2012 05 03, 09:14)
na ir kurgi visos "airiukes" ? kas ka nuveike?  smile.gif
as tai jau baigdineju priekio viena puse, t.y. detales visos jau pridaigstytos tik truksta sujungti mazdaug nuo pazasties iki petuko. Sunkokai einasi, nes laikas tik vakarais o dar kai sunus gulejo ligoninej tai is viso ir vakaru nelikdavo. Kaimyne mestelejo minti kad nugara ir rankoves galiu paprastai nerti ir... is tinginio jau gundausi, atkalbekit, ka?  lotuliukas.gif

nerealiai graziai padaryti motyvai.. kazin cia virvute + tinginiu budas?  g.gif
user posted image

aaaaa, oooooo, ėėėėėėėėė, nenervinkit tokiais darbais!!! nu, blyn, kad gražu. Aš su savo nėriniu tik į krūmus! lotuliukas.gif

Nu, dirbam, dirbam, ale tokiais tempais, kad parodyt, dar neturim ką blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Boombate @ 2012 05 03, 11:09)
zaviuosi jusu kantrybe 4u.gif 
paaiskinkit kaip reikia teisingai slepti galiukus? as nuneriau tokia ale airiskoms deltalem suknyte ir man galai po skalbimo lauk lenda  verysad.gif gal nevisi pastebi, bet man tai akis bado

siaip juos ilgesnius reikia palikti ir su adata sukaisioti, o dabar siulyciau siulu parduotuveje nusipirkti tekstiliniu kliju ir prilipdyti juos smile.gif
pasirodyk, a?
QUOTE(...little mary... @ 2012 05 03, 11:11)
aaaaa, oooooo,  ėėėėėėėėė, nenervinkit tokiais darbais!!! nu, blyn, kad gražu. Aš su savo nėriniu tik į krūmus!  lotuliukas.gif 

Nu, dirbam, dirbam, ale tokiais tempais, kad parodyt, dar neturim ką  blush2.gif

mes ir pacios pasinervinam i tokius paziureje lotuliukas.gif zinai jei su savo neriniu krumuose sedesi tai geriau atiduok man, as isdidziai vaiksciosiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 03 gegužės 2012 - 11:42
Super darbeliai tame psl., o mes tada savo stiliu pavadinkim "lietuviskai airiskas" nerimas ir viskas bus puiku smile.gif galesim dirbti ir nesioti wub.gif wub.gif . Dabar paklausiu jusu to, del ko jus smarkiai juoksites blush2.gif , bet gal galite imesti schemute kaip padaryti tokias grazias virveles???please, pagelbekit, taip neturiu laiko ieskot, o labai noreciau ismokti pasidaryti. Aciu aciu aciu rolleyes.gif
Atsakyti
man rodos jau buvo sioj temoj, bet kad nereiketu ieskoti viskas apie virvute viksra CIA
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2012 05 03, 12:05)
man rodos jau buvo sioj temoj, bet kad nereiketu ieskoti viskas apie virvute viksra CIA

Labai aciu, 100 kartu buvau tame psl, bet ieskojau kitu reikalu 4u.gif , oi kaip gerai, einu bandyt nerti bigsmile.gif
Atsakyti