Nieko sau "tinginystė" tokius grožius kurt. Čia jau virvutė + brydės + suvinėjimas (peltakiavimas)
Pamačiau nuotrauką ir tokia mintis: La Perla kokį grožį kuria, o pasirodočia čia planai ateičiai
QUOTE(dailele @ 2012 05 03, 09:01)
Nieko sau "tinginystė" tokius grožius kurt. Čia jau virvutė + brydės + suvinėjimas (peltakiavimas)
Pamačiau nuotrauką ir tokia mintis: La Perla kokį grožį kuria, o pasirodočia čia planai ateičiai
tolimai ateiciai nes mano svarkelis jauciu bus tik kitiems metams su tokiais tempais
o tai, ka darau as, man viena diena buna grazu, kita - negrazu ir taip istisai "zebro dryziai" juoda balta o dabar savo nerinyje iziurejau kad viena detale man netinka, daugiau tokiu neneriau o ta viena akis bado ir isimti jos jau nebegaliu...
galiu konstatuoti tik viena: kuo toliau i miska tuo daugiau medziu. Kai tik pradejau dometis airiskais neriniais, viskas ka dariau man prilygo stebuklui ir buvo labai grazu... nes tai buvo pradzia ir pazinimo dziaugsmas....o dabar, kai jau info ir patirties daugiau tai ir viena detale akis bado
QUOTE(La Perla @ 2012 05 03, 09:14)
. Kaimyne mestelejo minti kad nugara ir rankoves galiu paprastai nerti ir... is tinginio jau gundausi, atkalbekit, ka?
Aš tai rankoves paprastai nunėriau tinkliuku, nes kol sujungiau priekius ir nugarą tai sakiau "nupušiu", todėl taip ir nusprendžiau pasilengvinti sau. Tikiuosi neteks gailėtis, guodžiu save jog tai pirmas mano "blynas" tai koks jau bus toks
QUOTE(Eneja @ 2012 05 03, 09:19)
Aš tai rankoves paprastai nunėriau tinkliuku, nes kol sujungiau priekius ir nugarą tai sakiau "nupušiu", todėl taip ir nusprendžiau pasilengvinti sau. Tikiuosi neteks gailėtis, guodžiu save jog tai pirmas mano "blynas" tai koks jau bus toks
o mes matem? ar dar tik eigoj?
QUOTE(dailele @ 2012 05 03, 08:01)
Peltakiavimas, tai man panašiau šiuo atveju į tą tinginių būdą, tiesiog siūlas gražiai prikabintas
LaPerla, juk savo darbū sąrašą galima vis papildyt, pakoreguojant eilę pagal nuotaiką
Ar daugiau nėra dalių šio grožio? Nes visai įmanoma pakopijuot
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 05 03, 10:22)
LaPerla, juk savo darbū sąrašą galima vis papildyt, pakoreguojant eilę pagal nuotaiką
tai tada namuose metysis kruva skirtingu detaliu, nes vel kazka nauja pamatysiu ir vel ir vel
o daugiau daliu nera, as radau ji SIAME PUSLAPYJE kur tikrai visko idomaus yra, bet ilindau i ji del to, kad uzkabino sita fraze:
Итак, Ирландское кружево. Настоящее ирландское кружево, потому что те подделки и стилизации, которые предлагают нам Осинка и иже с ними, не имеют права носить это гордое имя.
tai norejau paziureti ar tai, ka darome mes, imeet pravo nosit eto gordoje imia
zaviuosi jusu kantrybe
paaiskinkit kaip reikia teisingai slepti galiukus? as nuneriau tokia ale airiskoms deltalem suknyte ir man galai po skalbimo lauk lenda gal nevisi pastebi, bet man tai akis bado
paaiskinkit kaip reikia teisingai slepti galiukus? as nuneriau tokia ale airiskoms deltalem suknyte ir man galai po skalbimo lauk lenda gal nevisi pastebi, bet man tai akis bado
QUOTE(La Perla @ 2012 05 03, 09:14)
na ir kurgi visos "airiukes" ? kas ka nuveike?
as tai jau baigdineju priekio viena puse, t.y. detales visos jau pridaigstytos tik truksta sujungti mazdaug nuo pazasties iki petuko. Sunkokai einasi, nes laikas tik vakarais o dar kai sunus gulejo ligoninej tai is viso ir vakaru nelikdavo. Kaimyne mestelejo minti kad nugara ir rankoves galiu paprastai nerti ir... is tinginio jau gundausi, atkalbekit, ka?
nerealiai graziai padaryti motyvai.. kazin cia virvute + tinginiu budas?
as tai jau baigdineju priekio viena puse, t.y. detales visos jau pridaigstytos tik truksta sujungti mazdaug nuo pazasties iki petuko. Sunkokai einasi, nes laikas tik vakarais o dar kai sunus gulejo ligoninej tai is viso ir vakaru nelikdavo. Kaimyne mestelejo minti kad nugara ir rankoves galiu paprastai nerti ir... is tinginio jau gundausi, atkalbekit, ka?
nerealiai graziai padaryti motyvai.. kazin cia virvute + tinginiu budas?
aaaaa, oooooo, ėėėėėėėėė, nenervinkit tokiais darbais!!! nu, blyn, kad gražu. Aš su savo nėriniu tik į krūmus!
Nu, dirbam, dirbam, ale tokiais tempais, kad parodyt, dar neturim ką
QUOTE(Boombate @ 2012 05 03, 11:09)
zaviuosi jusu kantrybe
siaip juos ilgesnius reikia palikti ir su adata sukaisioti, o dabar siulyciau siulu parduotuveje nusipirkti tekstiliniu kliju ir prilipdyti juos
pasirodyk, a?
QUOTE(...little mary... @ 2012 05 03, 11:11)
aaaaa, oooooo, ėėėėėėėėė, nenervinkit tokiais darbais!!! nu, blyn, kad gražu. Aš su savo nėriniu tik į krūmus!
mes ir pacios pasinervinam i tokius paziureje zinai jei su savo neriniu krumuose sedesi tai geriau atiduok man, as isdidziai vaiksciosiu
Super darbeliai tame psl., o mes tada savo stiliu pavadinkim "lietuviskai airiskas" nerimas ir viskas bus puiku galesim dirbti ir nesioti . Dabar paklausiu jusu to, del ko jus smarkiai juoksites , bet gal galite imesti schemute kaip padaryti tokias grazias virveles???please, pagelbekit, taip neturiu laiko ieskot, o labai noreciau ismokti pasidaryti. Aciu aciu aciu
QUOTE(La Perla @ 2012 05 03, 12:05)
man rodos jau buvo sioj temoj, bet kad nereiketu ieskoti viskas apie virvute viksra CIA
Labai aciu, 100 kartu buvau tame psl, bet ieskojau kitu reikalu , oi kaip gerai, einu bandyt nerti