Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

QUOTE(La Perla @ 2012 04 27, 12:48)
saunuole  drinks_cheers.gif  o su krutine manau kad buvo ka veikti, nes matosi kad ji isformuota, ir gelyciu dydzio skirtumo nesimato. tai ir norejau pasakyti, jog gali nunerti tobulai kad ir is tokiu pat gelyciu suknute, bet jei ji vietomis kabos kaip maisas o vietomis truks per siules galutinis rezultatas sh...  dabar atsakingiausias momentas - nesupartolinti apacios  lotuliukas.gif 
labai lauksim galutinio rezultato  ax.gif

ojojojojojjjjjj doh.gif
Atsakyti
Bliuskute is motyvu. Manau, kad uzsakovei patiks.

user posted imageuser posted image
Atsakyti
Kai pagalvoju, kiek čia darbo, net nupurto - brrrr.... Gražu thumbup.gif
Atsakyti
na as irgi dirbu toliau, rezultatu dabar esu beveik patenkinta, tik vakar vakare pagulde mano vaika i ligonine tai nuotaikos kazkaip nebeliko....

beje, nezinau ar pasakysiu naujiena, gal jus seniai taip darote, o as tik dabar "atradau" 4u.gif darydama brydes siula veriu ne i krasteli motyvo o siek tiek toliau blogoje puseje, rezultatas: iskilesni motyvai nes brydes lieka tartum antram plane.
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2012 04 30, 06:32)
na as irgi dirbu toliau, rezultatu dabar esu beveik patenkinta, tik vakar vakare pagulde mano vaika i ligonine tai nuotaikos kazkaip nebeliko....

beje, nezinau ar pasakysiu naujiena, gal jus seniai taip darote, o as tik dabar "atradau" 4u.gif  darydama brydes siula veriu ne i krasteli motyvo o siek tiek toliau blogoje puseje, rezultatas: iskilesni motyvai nes brydes lieka tartum antram plane.

Aš ir taip darau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 04 30, 08:38)
Aš ir taip darau  bigsmile.gif

tai galejai pasigirt tongue.gif as tai seniau visada uz krasciuko kabindavau, tiesa seniai jau buvau ir dariusi kazka airisko.
Atsakyti
La Perla, linkiu kuo greičiau pasveikti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2012 04 30, 10:32)
tai galejai pasigirt  tongue.gif as tai seniau visada uz krasciuko kabindavau, tiesa seniai jau buvau ir dariusi kazka airisko.

Tai kad galvojau taip visos daro g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eneja @ 2012 04 30, 12:14)
La Perla, linkiu kuo greičiau pasveikti 4u.gif

aciu labai wub.gif
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 04 30, 13:01)
Tai kad galvojau taip visos daro  g.gif  biggrin.gif

na va o as pasirodo kaip dinozauras islindau lotuliukas.gif
Atsakyti
na ir kurgi visos "airiukes" ? kas ka nuveike? smile.gif
as tai jau baigdineju priekio viena puse, t.y. detales visos jau pridaigstytos tik truksta sujungti mazdaug nuo pazasties iki petuko. Sunkokai einasi, nes laikas tik vakarais o dar kai sunus gulejo ligoninej tai is viso ir vakaru nelikdavo. Kaimyne mestelejo minti kad nugara ir rankoves galiu paprastai nerti ir... is tinginio jau gundausi, atkalbekit, ka? lotuliukas.gif

nerealiai graziai padaryti motyvai.. kazin cia virvute + tinginiu budas? g.gif
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 03 gegužės 2012 - 08:22
QUOTE(La Perla @ 2012 05 03, 07:14)

nerealiai graziai padaryti motyvai.. kazin cia virvute + tinginiu budas?  g.gif

EIna sau koks grožis blink.gif blink.gif blink.gif Viršuj tingini būdą matau, o apačioj brydės g.gif Lapelio viduj ir tinginio g.gif MAn reikia schemos tokio daikto blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2012 05 03, 08:40)
EIna sau koks grožis  blink.gif  blink.gif  blink.gif  Viršuj tingini būdą matau, o apačioj brydės  g.gif Lapelio viduj ir tinginio  g.gif MAn reikia schemos tokio daikto  blink.gif  blink.gif  blink.gif

o as nervuojuosi nes kai jau darbas beveik ipusetas ir randi koki grozi ir jo norisi bet jau nemesi to ka pradejai ir t.t. lotuliukas.gif
Atsakyti