QUOTE(La Perla @ 2012 04 27, 11:38)
kuklintis tai tikrai nereikia, nes, kartais ne tiek svarbu kaip nunerta (t.y. kokiu rastu, airiskais neriniais ar ne), o tai, kaip modeliukas pritaikytas figurai. Tai, ka matau tavo atveju - nerealiai grazu. Labai graziai issiformuoja krutine, liemuo. Beje o kokia apacia mastai daryti?
Kad jūs butumėt matę, kaip aš su ta krūtine dirbau
Savaitę net artyn nėjau, kai reikėjo kažkokiais būtais išimti. O gėlytės tai vienodos pas mane, sunku išlaviruot
Tai net pažiūrėt nenorėjau, kaip ūpo nebuvo. Ale nepasidaviau - vieną rytą atsikėliau, pasiėmiau numeriu mažesnį vašelį ir prinėriau mažesnių tokių pat gėlyčių. O tada beliko tik dėliotis, matuotis ir prikabinėt. Ir ką - neįgudus ir nežinanti akis net nepamato, kad gėlytės ne vienodos
Iš tikrųjų, ilgai vargau su paruošiamaisiais darbais, kol nusprendžiau, kaip tai turi atrodyti
Taigi teisingai sakoma - pirma galvoje turi pribręsti mintis, o tik paskui imtis darbo
o dėl apačios - turūt viskas priklausys nuo laiko. Nes man taip greitai ir sparčiai neina kaip jums visos. Tad trumpėjant laikui, vis keičiasi planai
Na, bet visvien bus gražu. Nes nemanau, kad būčiau radus labiau patinkančią už tą, kurią darau dabar
O ir MB bendro rezultato nepamatys. Mes važiuosim pirmi atostogaut, jis grįš tik prieš pat šventę. Taigi, net nenumano, ką aš čia rezgu
Bet žinau, jis kaip visada - pvz, mezgu vaikams kepuriukus. Jis mato. Bet, kai uždedu jau pagamintus ant galvų mažiesiems, jis baisiai nustemba - čia tu numezgei??? Kaip gražu!