Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

QUOTE(...little mary... @ 2012 04 25, 19:30)
Kaip tik nuėmus buvau "primierkei", tai įmetu savo varganą atraižėlę  blush2.gif
Biskutį skubinau, tai ne itin kokybiška  doh.gif  O ir negaliu vyro prašyt

Vau bigsmile.gif nu nieko sau "atraižėlė". Labai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2012 04 26, 08:28)
...little mary... eina sau kaip grazu  wub.gif  itariu tai bus vestuvine suknele?  ax.gif

štai ir atsakymas - turėtų vestuvinė būti blush2.gif

QUOTE(Oragė @ 2012 04 26, 09:20)
Vau  bigsmile.gif nu nieko sau "atraižėlė". Labai gražu  wub.gif

palyginus, kiek dar reikia išgaminti, tai tik varganas gabalėlis blush2.gif

Ačiū už pagyras, apsipatenkinau ir einu toliau dirbt. Vis tik veikia tas "apsirodyk/apsigirk" veiksnys biggrin.gif
Atsakyti
va, radau jungima brydemis, kuris man labai grazus , gal dar kam pravers smile.gif

user posted image

maniau toks su "shishechkami" imanomas tik jungiant tinkleliu, o pasirodo - ne ax.gif
Atsakyti
La Perla, ačiū labai, būtinai reiks išbandyt šį jungimo būdą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2012 04 25, 18:30)
Kaip tik nuėmus buvau "primierkei", tai įmetu savo varganą atraižėlę  blush2.gif
Biskutį skubinau, tai ne itin kokybiška  doh.gif  O ir negaliu vyro prašyt fotkint  blush2.gif  lotuliukas.gif

user posted image
user posted image

gal gelytes schemute galima butu? smile.gif Labai graziai atrodo
Atsakyti
Little marry, nuostabu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(raima101 @ 2012 04 26, 19:47)
gal gelytes schemute galima butu? smile.gif Labai graziai atrodo

manau kad cia sios gelytes:
http://www.beadsky.c.../irish-2max.jpg 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2012 04 26, 11:04)
štai ir atsakymas - turėtų vestuvinė būti  blush2.gif

Bus pati gražiausia nuotaka jau dabar matosi wink.gif Šaunuole, sėkmės ir kantrybės darbuojantis wink.gif
Atsakyti
Ačiū, ačiū. Bet iki tobulumo oiiii kaip toli! Na, bet, kadangi tokio pobūdžio mano pirmas kūrinys, tai biskutį savimi didžiuojuosi. Kad bent tiek jau įveikiau, o ir atrodo dar ne taip ir blogai hihihi.gif

o gėlytė pati paprasčiausia - štai ši mirksiukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2012 04 27, 10:24)
Ačiū, ačiū. Bet iki tobulumo oiiii kaip toli!

kuklintis tai tikrai nereikia, nes, kartais ne tiek svarbu kaip nunerta (t.y. kokiu rastu, airiskais neriniais ar ne), o tai, kaip modeliukas pritaikytas figurai. Tai, ka matau tavo atveju - nerealiai grazu. Labai graziai issiformuoja krutine, liemuo. Beje o kokia apacia mastai daryti?
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2012 04 27, 11:38)
kuklintis tai tikrai nereikia, nes, kartais ne tiek svarbu kaip nunerta (t.y. kokiu rastu, airiskais neriniais ar ne), o tai, kaip modeliukas pritaikytas figurai. Tai, ka matau tavo atveju - nerealiai grazu. Labai graziai issiformuoja krutine, liemuo. Beje o kokia apacia mastai daryti?

Kad jūs butumėt matę, kaip aš su ta krūtine dirbau doh.gif lotuliukas.gif Savaitę net artyn nėjau, kai reikėjo kažkokiais būtais išimti. O gėlytės tai vienodos pas mane, sunku išlaviruot doh.gif Tai net pažiūrėt nenorėjau, kaip ūpo nebuvo. Ale nepasidaviau - vieną rytą atsikėliau, pasiėmiau numeriu mažesnį vašelį ir prinėriau mažesnių tokių pat gėlyčių. O tada beliko tik dėliotis, matuotis ir prikabinėt. Ir ką - neįgudus ir nežinanti akis net nepamato, kad gėlytės ne vienodos blush2.gif

Iš tikrųjų, ilgai vargau su paruošiamaisiais darbais, kol nusprendžiau, kaip tai turi atrodyti blush2.gif Taigi teisingai sakoma - pirma galvoje turi pribręsti mintis, o tik paskui imtis darbo ax.gif

o dėl apačios - turūt viskas priklausys nuo laiko. Nes man taip greitai ir sparčiai neina kaip jums visos. Tad trumpėjant laikui, vis keičiasi planai doh.gif Na, bet visvien bus gražu. Nes nemanau, kad būčiau radus labiau patinkančią už tą, kurią darau dabar blush2.gif biggrin.gif

O ir MB bendro rezultato nepamatys. Mes važiuosim pirmi atostogaut, jis grįš tik prieš pat šventę. Taigi, net nenumano, ką aš čia rezgu lotuliukas.gif Bet žinau, jis kaip visada - pvz, mezgu vaikams kepuriukus. Jis mato. Bet, kai uždedu jau pagamintus ant galvų mažiesiems, jis baisiai nustemba - čia tu numezgei??? Kaip gražu! lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ...little mary...: 27 balandžio 2012 - 10:59
saunuole drinks_cheers.gif o su krutine manau kad buvo ka veikti, nes matosi kad ji isformuota, ir gelyciu dydzio skirtumo nesimato. tai ir norejau pasakyti, jog gali nunerti tobulai kad ir is tokiu pat gelyciu suknute, bet jei ji vietomis kabos kaip maisas o vietomis truks per siules galutinis rezultatas sh... dabar atsakingiausias momentas - nesupartolinti apacios lotuliukas.gif
labai lauksim galutinio rezultato ax.gif
Atsakyti