Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

QUOTE(...little mary... @ 2012 04 25, 16:11)
Pamečiau jus iš akiračio  doh.gif  Pasirodo, jūs jau baigiat kitą temą prikalbėt  biggrin.gif

Sakykit, kokį pamušaliuką siūlytmėt po suknute? mastau.gif Neįsivaizduoju, ko man ieškot  doh.gif  Kad kristų gražiai ir nesielektrintų mastau.gif

smile.gif jau pasiilgom....laukiam pasirodant. Turiu pamusala storo trikotazo, plono trikotazo- labai fainas jausmas, bet siek tiek persisviecia, nors man tai netrukdo (puikiai tamposi) ir atlasini, kuri dedu isvirksciaja puse i virsu, kad neblizgetu- jis visai nepersisviecia, bet norint isiliemenuoti, esu i ji isiuvusi uztrauktuka. Man nesielektrina nei vienas, o juk siais laikais ir priemoniu tam yra...Cia priklauso nuo to, kas paciai patinka...., nors as esu uz trikotazini plona pamusaliuka wub.gif
Atsakyti
Oi, aš taip ant vietos, kad net pačiai baisu unsure.gif Jau tikrai baisu daros unsure.gif
Kažin kaip Lotari? Paskutinį kartą skundės, kad š... gaunas jai unsure.gif Jei gerai pamenu, jai juk balandžio pabaigai baigt reikėjo g.gif
Atsakyti
Kaip tik nuėmus buvau "primierkei", tai įmetu savo varganą atraižėlę blush2.gif
Biskutį skubinau, tai ne itin kokybiška doh.gif O ir negaliu vyro prašyt fotkint blush2.gif lotuliukas.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2012 04 25, 19:30)
Kaip tik nuėmus buvau "primierkei", tai įmetu savo varganą atraižėlę  blush2.gif
Biskutį skubinau, tai ne itin kokybiška  doh.gif  O ir negaliu vyro prašyt fotkint  blush2.gif  lotuliukas.gif

labai gražu wub.gif kol ant stalo paguldyta tol vaizdelis šiaip sau bet kai prie saves pridejot tai apakus žiurejau blush2.gif wub.gif labai gražu o kaip nugaroj darysit?
Atsakyti
Oi, kaip grazu.... wub.gif wub.gif wub.gif tikrai ant kuno tiesiog atgyja...labai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
nugarą galvoju visą uždarą daryti ir dėti užtrauktuką. tiesa, rankovytės ir neišbaigtos. Tiesiog dar dirbu karsta.gif tik labai bijau nespėti unsure.gif

Ačiū aciuks.gif Iš tikrųjų foto nekokybiška, bet realiai... Net aš pati nebūčiau patikėjus, kad rezultatas toks bus bigsmile.gif Todėl azartas pagavęs kaip reikiant. Nors ir nebuvo praėjęs. Bet tos pora valandų per dieną, kai galiu skirt laiko darbui - toks mažas laiko tarpas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(...little mary... @ 2012 04 25, 20:18)
nugarą galvoju visą uždarą daryti ir dėti užtrauktuką. tiesa, rankovytės ir neišbaigtos. Tiesiog dar dirbu karsta.gif tik labai bijau nespėti  unsure.gif

Ačiū aciuks.gif Iš tikrųjų foto nekokybiška, bet realiai... Net aš pati nebūčiau patikėjus, kad rezultatas toks bus  bigsmile.gif  Todėl azartas pagavęs kaip reikiant. Nors ir nebuvo praėjęs. Bet tos pora valandų per dieną, kai galiu skirt laiko darbui - toks mažas laiko tarpas  unsure.gif

o gal;voji kad galva netilps jei nedesi užtrauktuko ar del kokiu kitu priežasčiu užtrauktuko manai kad reikia blush2.gif
Atsakyti
Na, suknutė liemenuota - papuliai netilps įlįst lotuliukas.gif
Atsakyti
...little mary... labai gražiai gaunasi wub.gif Primink tik, kas čia bus? Kokiai progai darai?
Atsakyti

...little mary... eina sau kaip grazu wub.gif itariu tai bus vestuvine suknele? ax.gif
Atsakyti
Sveikutės, tyliai stebiu šią temutę ir beskaitydama, besigrožėdama, kaip jūsų darbeliai juda į priekį ir virsta tokiom grožybėm, susigundžiau ir aš išbandyti airiškus nėrinius. Numanau, kaip tai sudėtinga, bet kai tik pamatau kokį rūbelį tokiu būdu nertą, plyšta širdis, kad tokio neturiu... Gal pradžiai galėtumėte rekomenduoti baltus siūliukus, tinkamus airiškam nėrimui? Turiu palaidinės viziją: airiškais nėriniais daryti viršutinę palaidinės dalį, o apačią megzti.
Atsakyti
QUOTE(pati22 @ 2012 04 26, 07:29)
Sveikutės, tyliai stebiu šią temutę ir beskaitydama, besigrožėdama, kaip jūsų darbeliai juda į priekį ir virsta tokiom grožybėm, susigundžiau ir aš išbandyti airiškus nėrinius. Numanau, kaip tai sudėtinga, bet kai tik pamatau kokį rūbelį tokiu būdu nertą, plyšta širdis, kad tokio neturiu... Gal pradžiai galėtumėte rekomenduoti baltus siūliukus, tinkamus airiškam nėrimui? Turiu palaidinės viziją: airiškais nėriniais daryti viršutinę palaidinės dalį, o apačią megzti.

dazniausiai airiski nerimai is MAXI (kietoki), filetta (tokio storio kaip maxi bet minkstesni), DMC 10 (minkstesni nei maxi, kietesni nei filetta), na o DMC 20 - plonesni perpus nei auksciau isvardintieji. Jei megsi apacia is siu paciu siulu - lygios akys gali skersuoti. gal tada geriau nerti vasiuku lygiai. g.gif

dazniausiai detales neriamos is storesniu siulu o sujungimai daromi is plonesniu.

Palauk gal merginos dar ko parasys is savo patirties smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 26 balandžio 2012 - 08:08