QUOTE(JPE @ 2012 04 24, 17:36)
Jei jau leidziate sakyti savo pastebejimus.....tai ta linija is gelyciu mazu man nepatinka. Apatine eilute- man butu graziau, kad ta sakele butu ne tiesi, bet siek tiek pakrypusi, tada atsiradusi tarpeli galite uzpildyti mazesne gelyte ar dviem, o ta sakele sone, turetu buti apversta aukstyn kojom... Siaip vaizdas man patinka... As tai siulyciau jums jau daryti, nes ikvepimas bent jau man ateina bedarant.... Ir dar is patirties.....visada geriau pradeti nuo nugaros, tada matai silpnas vietas ir priekis buna toks koks nori....nes jau zinai kaip brydes deliosis, kaip tarpeliai atrodys...
jau ne tik, kad leidžiu, bet ir pageidauju
ta juostelė iš gėlyčių, tai galvojau gal daryt vieną petnešėlę ploną, o kitą platesnę, bet dar pati nežinau.
dėl darymo, tai vat jau ir mąsčiau pradėt jungt, o tada kaip minėjot atsirastų įkvėpimas
iš pradžių galvojau jungti tinkliuku, bet dabar gal per arti gėlytės tinkliukui??
ir klausimas dėl brydžių - jūs jungiat nenutraukiant siūlo? bet aš niekaip nesuprantu kaip tai gaunasi? o gal tiesiog reiktų pabandyt ir būtų aišku?