Įkraunama...
Įkraunama...

Airiški nėriniai

QUOTE(Lace @ 2012 04 24, 14:41)
Na va, giriuosi ax.gif Fotosesija tokia truputį buitinė, reiks orams atšilus kur pievoje pasifotografuoti rolleyes.gif

Tobula kepuryte, o mergyte kokia grazi wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2012 04 24, 14:40)
Neįsivaizduoju, kaip dar plonesnes tas brydes padaryti, nebent imti viengubą siūlą  unsure.gif

o tu is to paties siulo brydes darai kaip ir detales? nes as visada taip darydavau o dabar imu dvigubai plonesni siula...
Atsakyti
QUOTE(La Perla @ 2012 04 24, 15:41)
o tu is to paties siulo brydes darai kaip ir detales? nes as visada taip darydavau o dabar imu dvigubai plonesni siula...

ne, brydėms ėmiau DMC siuvinėjimo siūlą, jis plonytis, kaip siuvimo siūlas.
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2012 04 24, 14:43)
ne, brydėms ėmiau DMC siuvinėjimo siūlą, jis plonytis, kaip siuvimo siūlas.

tai taip ir bus kad foto taip atrodo (as jau prirasiau praeitoj zinutej) 4u.gif

kas toliau tavo planuose? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 24 balandžio 2012 - 14:47
QUOTE(La Perla @ 2012 04 24, 15:46)
kas toliau tavo planuose?  ax.gif

Nežinau net... Gal nuo airiškų pailsėsiu truputį unsure.gif Turiu tą juodą gabalą pradėtą, bet negimsta galvoje joks galutinis vaizdas, tai kol kas nekankinsiu. unsure.gif Gal sugalvosiu dar vieną kepurytę padaryti unsure.gif
Reikia pabandyti kitą kepurytę tinkleliu jungti, bus tankesnė ir kartu ne tokia standi unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lace: 24 balandžio 2012 - 15:00
QUOTE(Lace @ 2012 04 24, 14:41)
Na va, giriuosi ax.gif

Tiesiog nėra žodžių, rodos, prieš savaitę žiūrėjau ir skaičiau, kaip abejojot ir svarstėt varijantus, o šiandien užsuku - ir bac, tokia lengvutė puošnutė kepurytė. O jau mergytei kaip tinka... Šaunu, labai labai
Atsakyti
QUOTE(Lace @ 2012 04 24, 15:41)
Na va, giriuosi ax.gif Fotosesija tokia truputį buitinė, reiks orams atšilus kur pievoje pasifotografuoti rolleyes.gif

wub.gif Jei dar ir yra koks netobulumas tai tik pati matot. Iš šalies žiūrint - meno kūrinys ir tiek, padėt po stiklu ir niekam neleist prisiliest biggrin.gif

Dar labai džiaugiuosi, kad taip atgijo ši tema. Dabar nieko tokio tipo nedarau, bet negaliu ramiai praeit pro šalį, taip gera matyt kaip po truputį nuo kelių gėlyčių atsiranda kažkas tooooookio nepakartojamo. Įkvėpimo visoms ir džiuginkit akis toliau 4u.gif
Atsakyti
labai labai graži kepurytė bigsmile.gif

aš galvoju tokį darbelį sukurpti voriukų akcijai, aišku jei spėsiu blush2.gif

čia šiandienos l.ryte matyti gražumynai. tikrai galima kažką prisitaikyti mūsų temoje:

user posted image

user posted image

ir čia "tinginių" variantui- kokios nebryzgančios medžiagos gėlelės ir brydės, jaučiu būtų gražu wub.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo axioma: 24 balandžio 2012 - 15:52
QUOTE(Oragė @ 2012 04 24, 10:11)
O va šito, tai nuoširdžiai prašyčiau nedaryt  biggrin.gif Tikrai, aš esu visoms labai dėkinga už pastabas, nes nu sau pačiai tikrai kitaip atrodo darbas. Kritiškas žvilgsnis iš šalies labai labai vertingas.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(Lace @ 2012 04 24, 13:41)
Na va, giriuosi ax.gif Fotosesija tokia truputį buitinė, reiks orams atšilus kur pievoje pasifotografuoti

nerealaus grožio kepuriukas wub.gif wub.gif

o aš vėl su prašymu įvertinti didesnį padėliojimą mano darbelio ax.gif
user posted image
nepykit už kokybę, bet normalų fotiką vyras išsivežęs, tad tenka muiline naudotis blush2.gif
Atsakyti
Jei jau leidziate sakyti savo pastebejimus.....tai ta linija is gelyciu mazu man nepatinka. Apatine eilute- man butu graziau, kad ta sakele butu ne tiesi, bet siek tiek pakrypusi, tada atsiradusi tarpeli galite uzpildyti mazesne gelyte ar dviem, o ta sakele sone, turetu buti apversta aukstyn kojom... Siaip vaizdas man patinka... As tai siulyciau jums jau daryti, nes ikvepimas bent jau man ateina bedarant.... Ir dar is patirties.....visada geriau pradeti nuo nugaros, tada matai silpnas vietas ir priekis buna toks koks nori....nes jau zinai kaip brydes deliosis, kaip tarpeliai atrodys...
Atsakyti
QUOTE(JPE @ 2012 04 24, 17:36)
Jei jau leidziate sakyti savo pastebejimus.....tai ta linija is gelyciu mazu man nepatinka. Apatine eilute- man butu graziau, kad ta sakele butu ne tiesi, bet siek tiek pakrypusi, tada atsiradusi tarpeli galite uzpildyti mazesne gelyte ar dviem, o ta sakele sone, turetu buti apversta aukstyn kojom... Siaip vaizdas man patinka... As tai siulyciau jums jau daryti, nes ikvepimas bent jau man ateina bedarant.... Ir dar is patirties.....visada geriau pradeti nuo nugaros, tada matai silpnas vietas ir priekis buna toks koks nori....nes jau zinai kaip brydes deliosis, kaip tarpeliai atrodys...

jau ne tik, kad leidžiu, bet ir pageidauju mirksiukas.gif
ta juostelė iš gėlyčių, tai galvojau gal daryt vieną petnešėlę ploną, o kitą platesnę, bet dar pati nežinau. doh.gif
dėl darymo, tai vat jau ir mąsčiau pradėt jungt, o tada kaip minėjot atsirastų įkvėpimas aciuks.gif
iš pradžių galvojau jungti tinkliuku, bet dabar gal per arti gėlytės tinkliukui??
ir klausimas dėl brydžių - jūs jungiat nenutraukiant siūlo? bet aš niekaip nesuprantu kaip tai gaunasi? o gal tiesiog reiktų pabandyt ir būtų aišku? blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(busima @ 2012 04 25, 09:08)
ir klausimas dėl brydžių - jūs jungiat nenutraukiant siūlo? bet aš niekaip nesuprantu kaip tai gaunasi? o gal tiesiog reiktų pabandyt ir būtų aišku? blush2.gif  blush2.gif

buvau nupiesusi keliais puslapiais atgal..

o cia idejoms:
user posted image

user posted image

user posted image

tinginiu budas nr.3 lotuliukas.gif

P.S. o cia skirta Lace, kuri nesugalvoja kur deti juodas detales tongue.gif juokauju zinoma smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo La Perla: 25 balandžio 2012 - 09:22